Forrasztás mentes betáp 4 eres LED szalaghoz (RGB betáp)

1. / 46.

Termékleírás

Ár:
199 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Forrasztás mentes betáp 4 eres LED szalaghoz (RGB betáp)

Nagyítható képek

Forrasztás mentes betáp 4 eres LED szalaghoz (RGB betáp)Forrasztás mentes betáp 4 eres LED szalaghoz (RGB betáp)Forrasztás mentes betáp 4 eres LED szalaghoz (RGB betáp)Forrasztás mentes betáp 4 eres LED szalaghoz (RGB betáp)
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED szalaghoz csatlakozók kategóriában találhat.
ANRO azonosító3951
Garancia idő2 év
Súly3 g
Forrasztás mentes betáp 4 eres LED szalaghoz (RGB betáp)

Csatlakozó 4 eres gyorscsatlakozó
Vezeték hossz 4 x 14 cm
Csatlakozó belső méret 10 mm
Típus beltéri 5050 RGB LED-hez

A beltéri 4 eres (RGB, változtatható színű), 10 mm széles flexibilis LED szalagok forrasztásmentes betáplálásához. A termék alkalmas az 5050x30 SMD ledes és az 5050x60 SMD ledes RGB LED szalagok forrasztásmentes csatlakoztatására.
A szorítócsatlakozó a beltéri LED szalagokhoz megfelelő. A kültéri LED szalagok esetén a szilikon / műgyanta borítást lebontva esetlegesen használható.

Forrasztás mentes betáp 4 eres LED szalaghoz (RGB betáp)

LED szalag szorítócsatlakozó tudnivalók

- A szorító csatlakozók csak a LED szalagok vágási pontján használhatóak, a forrasztási pontokon (minden egész és fél méternél) NEM!
- A csatlakozó műanyag fülét az alaphelyzetből húzza ki ütközésig (~1.5 mm)
- A LED szalagot a képeken látható módon illessze a csatlakozókba. Nem mindegy, hogy a csatlakozó melyik oldalát használja!
- A csatlakozók fizikai terhelést nembírnak, erre felfüggeszteni a LED szalagokat nem lehet kiegészítő rögzítés nélkül.
- A LED szalag hátoldalán lévő öntapadó hátoldalt távolítsa el a felszerelés előtt. Az öntapadó réteg megragad a csatlakozón, ezáltal is biztosítva a rögzítést.
- A szorítócsatlakozók helyes felszerelése esetén is előfordul, hogy a csatlakozón lévő vezetékek színe nem a helyes polaritást fogja adni. A csatlakozót ne a rajta lévő vezeték szín szerint, hanem a LED szalagon lévő felirat szerint csatlakoztassuk! (Ez attól függ, hogy a csatlakozó a LED szalag melyik vágott oldalára kerül felszerelésre. Betáplálási oldalról jó a színsorrend, a másik oldalról pedig fordított bekötési sorrendet kell használni.)

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED szalaghoz csatlakozók kategóriában találhat.

LED szalaghoz csatlakozók képek, ötletek

Zebra roló, sötét soroskő burkolat, hidegfehér LED fények modern konyhaszekrénnyelModern konyha szép szürke-fehér dizájnnalElegáns és modern konyha led világítássalLábtér világítás színváltósLábtér led világítás kocsibaSzekrény piros led díszvilágítássalPiros LED világítás szobában: ágynál, tévénél, mennyezetnélLábtér világítás kocsiban Szoba mennyezet világítás2 méter led csík hangulatfénynek (gázcsőre erősített alu profilban, opál fedővel)Mennyezet kék fénybenMennyezet lila fénybenMennyezet narancs fénybenModern konyha 3 wattos led spotlámpákkalModern konyha funkcionális és díszfényt adó led szalagokkalModern konyha: barna-fehér szekrény, konyhasziget, függőlámpák, ledes pultfényDekor világításos gipszkarton média falZsindelytetős kerti pad (BTS kerti bútor)
Link: Forrasztás mentes betáp 4 eres LED szalaghoz (RGB betáp)
Kategória: LED szalaghoz csatlakozók
Cikkszám: RGB betáp (PID-3951)
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 3 gramm

Asztali nézet megjelenítése