Forrasztás mentes betáp 4 eres LED szalaghoz (RGB betáp)

1. / 52.

Termékleírás

Ár:
199 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

Forrasztás mentes betáp 4 eres LED szalaghoz (RGB betáp)

Nagyítható képek

Forrasztás mentes betáp 4 eres LED szalaghoz (RGB betáp)Forrasztás mentes betáp 4 eres LED szalaghoz (RGB betáp)Forrasztás mentes betáp 4 eres LED szalaghoz (RGB betáp)Forrasztás mentes betáp 4 eres LED szalaghoz (RGB betáp)
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED szalaghoz csatlakozók kategóriában találhat.
ANRO azonosító3951
Garancia idő2 év
Forrasztás mentes betáp 4 eres LED szalaghoz (RGB betáp)

Csatlakozó 4 eres gyorscsatlakozó
Vezeték hossz 4 x 14 cm
Csatlakozó belső méret 10 mm
Típus beltéri 5050 RGB LED-hez

A beltéri 4 eres (RGB, változtatható színű), 10 mm széles flexibilis LED szalagok forrasztásmentes betáplálásához. A termék alkalmas az 5050x30 SMD ledes és az 5050x60 SMD ledes RGB LED szalagok forrasztásmentes csatlakoztatására.
A szorítócsatlakozó a beltéri LED szalagokhoz megfelelő. A kültéri LED szalagok esetén a szilikon / műgyanta borítást lebontva esetlegesen használható.

Forrasztás mentes betáp 4 eres LED szalaghoz (RGB betáp)

LED szalag szorítócsatlakozó tudnivalók

- A szorító csatlakozók csak a LED szalagok vágási pontján használhatóak, a forrasztási pontokon (minden egész és fél méternél) NEM!
- A csatlakozó műanyag fülét az alaphelyzetből húzza ki ütközésig (~1.5 mm)
- A LED szalagot a képeken látható módon illessze a csatlakozókba. Nem mindegy, hogy a csatlakozó melyik oldalát használja!
- A csatlakozók fizikai terhelést nembírnak, erre felfüggeszteni a LED szalagokat nem lehet kiegészítő rögzítés nélkül.
- A LED szalag hátoldalán lévő öntapadó hátoldalt távolítsa el a felszerelés előtt. Az öntapadó réteg megragad a csatlakozón, ezáltal is biztosítva a rögzítést.
- A szorítócsatlakozók helyes felszerelése esetén is előfordul, hogy a csatlakozón lévő vezetékek színe nem a helyes polaritást fogja adni. A csatlakozót ne a rajta lévő vezeték szín szerint, hanem a LED szalagon lévő felirat szerint csatlakoztassuk! (Ez attól függ, hogy a csatlakozó a LED szalag melyik vágott oldalára kerül felszerelésre. Betáplálási oldalról jó a színsorrend, a másik oldalról pedig fordított bekötési sorrendet kell használni.)

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED szalaghoz csatlakozók kategóriában találhat.

LED szalaghoz csatlakozók képek, ötletek

Lábtér világítás színváltósLábtér led világítás kocsibaSzekrény piros led díszvilágítássalPiros LED világítás szobában: ágynál, tévénél, mennyezetnélLábtér világítás kocsiban Szoba mennyezet világítás2 méter led csík hangulatfénynek (gázcsőre erősített alu profilban, opál fedővel)Mennyezet kék fénybenMennyezet lila fénybenMennyezet narancs fénybenModern konyha 3 wattos led spotlámpákkalModern konyha funkcionális és díszfényt adó led szalagokkalModern konyha: barna-fehér szekrény, konyhasziget, függőlámpák, ledes pultfényLED trafók közösítése, nagy teljesítményű LED világítás miattDekor világításos gipszkarton média fal180 Wattos LED trafók dobozba építve 600 watt led világításhozNagy teljesítményű LED világításhoz sok eszköz kell: tápegységek, jelerősítőkPanel bekötése
Link: Forrasztás mentes betáp 4 eres LED szalaghoz (RGB betáp)
Kategória: LED szalaghoz csatlakozók
Cikkszám: RGB betáp (PID-3951)
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 3 gramm

Asztali nézet megjelenítése