KA-06 - Beltéri holker díszléc

6. / 72.

Termékleírás

Ár:
101 Ft
méter

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
2 munkanap

KA-06 - Beltéri holker díszléc

Nagyítható képek

KA-06 - Beltéri holker díszléc
GyártóANRO
AlapanyagXPS (zárt cellás polisztirol)
TermékcsaládHolker díszléc
Díszléc kiállás22 mm
Díszléc magasság25 mm
Szálhossz1.25 méter

ANRO KA-06 Holker díszléc - Beltéri polisztirol díszléc

KA-06 - Beltéri holker díszléc

A holker díszlécek az oldalfal és a mennyezet találkozásának a díszítését teszik lehetővé. A nagy méretválasztékú beltéri díszlécekből rengeteg ötlet megvalósítható akár az elemek kombinációjával is. A holker díszlécekkel azonos profilú karnistakaró díszlécet is kínálunk, hogy a mennyezetre ragasztva a csúnya, nem látványos függönykarnisokat is el tudjuk takarni.

A holkerdíszítésen kívül léceinkből mennyezeti és oldalfali díszek is kialakíthatók a különböző stukkók kombinálásával. A beépített lécek oldószermentes (vízbázisú, diszperziós) festékkel azonnal festhetők. Szobafestés esetén kifejezetten ajánljuk hozzá a modern Dulux és Supralux színeket, de az oldalfaltól eltérő pl. fehér színre festve is nagyon igényes lakberendezési kiegészítő.

ANRO KA-06 beltéri díszléchez hasonló profil 2 méteres szálhosszban: Marbet E-02 beltéri díszléc

Holker díszléc szerkezeti rajz - beépítés

A holker a mennyezet és az oldalfal találkozásánál kialakuló sarok neve. A holker-díszlécek felhasználási területe: ezeket a sarkokat díszesen eltakarni, akár csak dekorációként a régi íves holker helyett, akár gipszkarton szerkezetek repedéseinek eltüntetésére.

A beépítés nagyon egyszerű. A holker díszlécek két ragasztási pontját, illetve a csatlakozási pontokat vízbázisú akryl ragasztóval bekenjük, majd a helyére illesztjük. A sarkokban lévő díszléc csatlakozásokat gérvágó ládában kell kialakítani. A ragasztó száradása után a termék festhető.

Holker díszléc szerkezeti rajz - beépítés

Töltés

Holker díszléc képek, ötletek

Karnist takaró holker díszléc és LED spotokKarnist takaró holker díszléc, felette led spotokkalPáratlan elgondolás, ügyes kivitelezés - egyedi ledes lámpaled szalaggalKarnistakarás holkerdíszléccelHolker dísz szoba falánHolker dísz fürdőszobábanHolkerdíszítés nagyszobábanHolkerdíszítés Marbet díszléccelHolkerdíszítésLépcsőnként eltérő színű festést kapott a KA-21 díszlécÍzléses álmennyezet gyerekszobában, meleg led szalagos hangulatfénnyelRejtett világítás és beltéri holker díszlécHolker díszlécRejtett világítás és beltéri holker díszlécEgy sima szekrényt gyorsan klasszikussá lehet tenni néhány díszléccel és párkányléccelAz előszobában is raktunk fel holkerléceket a sarokba, valamint itt is van egy kis ablak, ahová karnis kellett.Sötétítő függöny műanyag sínen, szobábanNagy méretű, sötétkék színű függönyök vannak a szobában a műanyag karnisra akasztva
Beltéri díszléc

Beltéri díszléc

Hozzászólok!

2014. június 30.

Egy hangulatos enteriőr még manapság is csak nehezen képzelhető el valamilyen stukkó vagy díszléc felhasználása nélkül. Lehet, hogy épen csak egy jelzésértékű színelválasztó, vagy egy vékony keretezőléc a mennyezeten, netán a gipszkarton repedését eltakarni hivatott holkerléc a díszlécek szerepe meg…

Beltéri lakásdíszítés ötletek (2010)

Beltéri lakásdíszítés ötletek (2010)

31 hozzászólás

2010. január 11.

Vásárlóink által visszaküldött beltéri lakásfelújítási képek, melyeken megtekintheti, a különböző díszléceket, rejtett világítást és ledes világítástechnikai termékeket. Nézze meg hogyan díszítenek mások!

Utolsó hozzászólás:

Kedves Tamás! A gipszkarton magassága mindig a világítás kialakításától függ. Süllyesztett szpot lámpás világításnak érdemes 8-10 cm-es mélységet meghagyni. Amennyiben egy led s… Tovább »

Tályai Péter - 2014.03.07. 16:03

Beltéri díszléc beépítése

Beltéri díszléc beépítése

105 hozzászólás

2007. június 19.

Az ANRO, Marbet és Bovelacci által gyártott polisztirol díszlécek beépítési útmutatója

Utolsó hozzászólás:

Tisztelt Jakus Krisztián! Érdemes lenne megnézni a kifejezetten kábelcsatorna takarására kialakított díszléceinket. Többféle típus kapható. - Van olyan, amelyik mintás, így … Tovább »

Tályai Péter / ANRO - 2017.04.12. 10:09

Link: KA-06 - Beltéri holker díszléc
Kategória: Holker díszléc » XPS (zárt cellás polisztirol) » 2-5 cm » 1.25 méter » Holker díszléc
Cikkszám: KA-06
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 9 gramm

Asztali nézet megjelenítése