RGB vezérlő és dimmer jelerősítő (144 Watt)

1. / 65.

Termékleírás

Ár:
4 990 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

RGB vezérlő és dimmer jelerősítő (144 Watt)

Nagyítható képek

RGB vezérlő és dimmer jelerősítő (144 Watt)RGB vezérlő és dimmer jelerősítő (144 Watt)RGB vezérlő és dimmer jelerősítő (144 Watt)RGB vezérlő és dimmer jelerősítő (144 Watt)RGB vezérlő és dimmer jelerősítő (144 Watt)RGB vezérlő és dimmer jelerősítő (144 Watt)RGB vezérlő és dimmer jelerősítő (144 Watt)
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED szalag vezérlők kategóriában találhat.
RGB vezérlő és dimmer jelerősítő (144 Watt)

Feszültség 12/24 Volt DC
Max. teljesítmény 144 Watt
Max. áremerősség 4 Amper színenként
RGB vezérlő méretei 95 mm x 45 mm x 20 mm
Kábelhossz nincs, sorkapcsos bekötés

Jelerősítő egység RGB LED vezérlőkhöz, illetve LED fényerő szabályzókhoz. A jelerősítő segítségével az rgb vezérlő vagy fényerőszabályzó maximális teljesítményét lehet bővíteni további 144 Wattal. A jelerősítőből több darab is (elméletileg tetszőleges mennyiségű) csatlakoztatható az áramkörbe, ha a LED szalag teljesítménye ezt igényli.

Figyelem! Az RGB vezérlő tokozása megváltozott! Az eddigi alumínium ház helyett műanyag tokozást kapott, illetve méretileg is kisebb lett, (ára is csökkent), de ezen kívül minden funkció és csatlakoztatási lehetőség teljesen megegyező a két jelerősítőn!

Új típus:
RGB vezérlő és dimmer jelerősítő (144 Watt)


Régi típus:
RGB vezérlő és dimmer jelerősítő (144 Watt)


A jelerősítőn két 12 Voltos bemenet is található, az egyik dugasz tápegység használata esetén szükséges 2,1x5,5mm DC csatlakozó, a másik pedig egy sima sorkapocs, ami akkor hasznos, ha ipari tápegységet használunk. Egyszerre csak az egyik tápcsatlakozót használja vagy csak a DC csatlakozót vagy csak a sorkapcsosat!

Csatlakoztatás RGB vezérlőhöz

RGB LED szalag használata esetén a bekötést a feliratok szerint kell elvégezni:

Input - bemeneti oldal - ide kell csatlakoztatni az RGB vezérlőből kijövő jelet egy 4 eres kábelen:
- V+ (fekete vezeték) RGB szalag pozitív ága
- R (piros vezeték) RGB szalag negatív ága - piros szín
- G (zöld vezeték) RGB szalag negatív ága - zöld szín
- B (kék vezeték) RGB szalag negatív ága - piros szín
- Power: 12 Voltos egyenáramú dugasz tápegység csatlakozója (2,1x5,5 mm hagyományos DC)

Output - kimeneti oldal - ide kell csatlakoztatni a max. 144 Watt teljesítmény felvételő RGB LED szalagokat, tekercsenként párhuzamosan: - B (kék vezeték) RGB szalag negatív ága - piros szín
- G (zöld vezeték) RGB szalag negatív ága - zöld szín
- R (piros vezeték) RGB szalag negatív ága - piros szín
- V+ (fekete vezeték) RGB szalag pozitív ága
- Power (+): ipari tápegység használata esetén pozitív 12 Voltos bemeneti csatlakozó.
- Power (-): ipari tápegység használata esetén negatív 12 Voltos bemeneti csatlakozó.


Csatlakoztatás LED fényerőszabályzóhoz

LED fényerőszabályzó jelerősítése esetén a csatlakoztatás annyiban tér el, hogy az R/G/B sorkapcsokból kijövő vezetékeket közösíteni kell, így két érpár alakul ki a bemeneti és kimeneti oldalon is, erre már csatlakoztathatóak az egyszínű (két eres) LED szalagok és a fényerő szabályzó is.

LED jelerősítő csatlakoztatása fényerőszabályzóhoz - vezeték sorrend

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED szalag vezérlők kategóriában találhat.

LED szalag vezérlők képek, ötletek

Asfora Bronz sorolókeret, mellette LED távirányítóKonyha munkapult alatti ledszalag dekorral és felsőszekrénybe épített ledszalagos világítássalEgyedi polcrendszer ledszalag világítással - különleges eleme a szobának! Mosogatótálca és konyhai munkalap megvilágítás 3528-120 SMD LED szalaggalLedszalagos pultvilágítás: erős fény a mosogatótálca és a munkalap megvilágításáhozSzínváltós LED csík 8 szögletű álmennyezetre rakva."állólámpa" RGB ragasztott fa-plexi-fa kombináció, unalmamban csináltam a szobámba :)Mpire club díszvilágítások a bárpultnál, különböző LED eszközökkel (szalag+lámpák)Gardrób szekrény világítás LED szalaggal, mely fényereje távirányítóval szabályozható. LED szalagos világítás gardób szekrényben, tetőtéri szobábanNappali szobában gipszkarton álmennyezet, párkányán led világításBesüllyesztett kör alakú LED világítás álmennyezetben, folyosónRGB LED hangulatvilágítás beltéri helyiségekben (szép kivitelezés, a sarkoknál is folytonos a fény)Kör alakú mélyedés álmennyezetben, LED világítással (RGB szalag hangulatfény és LED panel főfény)Az ágykeret aljára is ragasztottunk némi led szalagot, hadd legyen még hangulatosabb a hálóhelyiség. Távirányítható, színváltós LED RGB világítás éjjeli szekrény mögöttHálószobai hangulatfény kreatívan: összesen 5 ponton van világítás a szobában.Hálószobai hangulatfény: LED csík az ágy alatt, az éjjeliszekrény mögött, és fent a falon a sarokban is.
Változtatható színű (RGB) LED világítások

Változtatható színű (RGB) LED világítások

3 vélemény, értékelés

2014. június 30.

A változtatható színű LED RGB szalagokkal sokféle hangulatot teremthetünk meg a belső térben, azáltal, hogy a LED fénycsík színét kedvünk - lelkiállapotunk szerint állíthatjuk be! Lakókörnyezetekben a nappali, hálószoba, gyerekszoba helyiségekbe kiegészítő fényként kerül be, az üzletekben és szórako…

Utolsó vélemény, értékelés:

Igen, nagyon szépen köszönöm. Már meg is kaptam a rendelt terméket. Tovább »

Papacsek Balázs - 2015.10.09. 16:40

Nagy mennyiségű RGB LED szalag szerelés

Nagy mennyiségű RGB LED szalag szerelés

149 vélemény, értékelés

2011. június 03.

Az RGB LED szalagok szerelésével napi szinten több kérdés érkezik, így időszerűnek tartjuk elkészíteni egy kifejezetten a változtatható színű RGB LED szalagok szereléséről szóló cikket. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan kell csatlakoztatni az RGB vezérlőt, jelerősítőket...

Utolsó vélemény, értékelés:

Tisztelt Szabó Bence! A #23-as hozzászólásban van egy kép a tekercsek bekötéséről. Az a fontos, hogy a szalagokon csak annyi áram fusson, amennyi annak a szakasznak szükséges. A… Tovább »

Tályai Péter / ANRO - 2017.07.21. 15:59

LED szalag dimmer - fényerőszabályzás

LED szalag dimmer - fényerőszabályzás

85 vélemény, értékelés

2011. január 17.

Az utolsó LED fényerőszabályzóról szóló cikkünk ugyan nem túl régi, de máris elavult: két új típusú dimmer is megjelent, a régi pedig megszűnt, ideje tehát bemutatni a két új fényerőszabályzót. A cikkben a 96 Wattnál nagyobb teljesítményfelvételű LED szalag fényerőszabályzására is mutatunk be megold…

Utolsó vélemény, értékelés:

Tisztelt Takács Szilárd! A megadott paraméterek alapján elméletileg megfelelő lesz a dimmer a feladatra. A fenti dimmerek 8 Amperig terhelhetőek, így minden izzóhoz külön dimmer… Tovább »

Tályai Péter / ANRO - 2017.04.11. 10:13

RGB LED vezérlők - teszt

RGB LED vezérlők - teszt

78 vélemény, értékelés

2010. július 21.

Az RGB LED szalagok árának csökkenése magával vonta a különböző RGB vezérlők megjelenését. Mivel a változtatható színű szalagokon beállítható színek illetve fényjátékok leginkább ezeken a vezérlőkön múlik, készítettünk egy áttekintő tesztet a legnépszerűbb típusokból.

Utolsó vélemény, értékelés:

Tisztelt Vörös István! Sajnos az infrás vezérlők esetében csak az elhelyezéssel lehet ilyen esetekben variálni. Mivel ez fixen a TV mögött / környékén kell, hogy legyen, ezért t… Tovább »

Tályai Péter / ANRO - 2016.11.24. 08:25

Fényerőszabályozható RGB LED vezérlő

Fényerőszabályozható RGB LED vezérlő

Vélemények, értékelések

2009. október 01.

A legújabb U12-es RGB kontroller jelenleg a legfejlettebb RGB vezérlő a piacon. Ezt a rádiófrekvenciás működésű LED vezérlőt szeretnénk bemutatni a kültéri RGB led szalaggal együtt.

Link: RGB vezérlő és dimmer jelerősítő (144 Watt)
Kategória: LED szalag vezérlők
Cikkszám: GT RGB-Dimmer LED jelerősítő - 144W
Szállítási kategória: 1

Asztali nézet megjelenítése