Bovelacci M-03L Konzol (polisztirol stukkó)

1. / 24.

Termékleírás

Ár:
3 109 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Rendelésre

Szállítási idő:
5 munkanap

Bovelacci M-03L Konzol (polisztirol stukkó)

Nagyítható képek

Bovelacci M-03L Konzol (polisztirol stukkó)Bovelacci M-03L Konzol (polisztirol stukkó)Bovelacci M-03L Konzol (polisztirol stukkó)Bovelacci M-03L Konzol (polisztirol stukkó)Bovelacci M-03L Konzol (polisztirol stukkó)Bovelacci M-03L Konzol (polisztirol stukkó)
GyártóBovelacci
AlapanyagEPS (expandált polisztirol)
Stukkó magasság200 mm
Stukkó szélesség190 mm
Stukkó kiállás100 mm
Felhasználás helyeKültérre is
FelületkezelésNatúr stukkó

Bovelacci M-03L Konzol - polisztirol stukkó

Bovelacci M-03L Konzol (polisztirol stukkó)

A Bovelacci konzolokat használhatjuk egyaránt kültéren és beltérben. Kültéri felhasználását leginkább ajtó és ablakdíszek középkonzoljaként, vagy tartókonzoljaként jellemzi. Beltérben szobafestés után is felragasztható, önmagában használva festést sem igényel. Polcok díszítésére kiváló stukkó.

Levél mintával ellátott épületdísz a Bovelaccitól, homlokzati díszítésekhez, ablakdíszítésekhez, belső dekorációkhoz.

Töltés

Konzol, oszloptalp képek, ötletek

Az egyszerű szekrényt stukkóval tették díszessé!Polc dekoráció stukkóvalKülső homlokzati felújítás, homlokzat díszítés díszlécekkelMarbet mennyezeti polisztirol lap van beragasztva a sziget belsejébe, ezt rgb szalag világítja megAranyozott hungarocell stukkókBoltív stukkóval gazdagon díszítveFehér hungarocell fali dísz aranyozássalBoltíves ajtónyílás hungarocell díszítőelemekkelBoltíves ajtónyílás hungarocell díszítőelemekkel ékesítveBoltíves ajtónyílás hungarocell díszítőelemekkelOszlopszerű díszítés polisztirolból konyha-étkező elválasztásakéntOszlopszerű díszítés polisztirolból konyha-étkező elválasztásakéntDupla boltív szélén és a mennyezeten mintás stukkóvalBoltív lépcsőfeljáró alján kialakítva stukkókkal díszítveLátszólag - Polisztirol konzol támasztja a boltív egyik oldalátBoltív közlekedőbenBoltíves átjárók, a mennyezetnél stukkóval díszítveBoltív, felette míves műanyag stukkókkal
Kültéri díszléc beépítése

Kültéri díszléc beépítése

12 hozzászólás

2007. június 20.

Kültéri polisztirol díszléc beépítési útmutató

Utolsó hozzászólás:

Tisztelt Boros István! Sajnos a jégeső ellen nagyon nehéz védekezni, nálunk a gipsz! stukkót és a redőnyt is kivégezte, így bombabiztos anyagot nem tudok ajánlani. Tudom aján… Tovább »

Tályai Gábor - 2010.09.14. 12:08

Kültéri díszléc, stukkó galéria

Kültéri díszléc, stukkó galéria

Hozzászólok!

2007. június 01.

A kültéri homlokzatdíszítő elemeinkből nagyon sokféle kültéri díszítés készíthető. Vásárlóink az alábbi képeket küldték vissza kültéri polisztirol díszléceinkről.

Bovelacci stukkó katalógus

Bovelacci stukkó katalógus

Hozzászólok!

2007. május 30.

A Bovelacci katalógusából is kedvére válogathat. Az alábbi katalógusban lévő Bovelacci stukkók egy rész már felkerült díszléc webáruházunkba, egy része azonban még nem - de természetesen telefonon, vagy e-mailben rendelhet a katalógus kódjai alapján.

Link: Bovelacci M-03L Konzol (polisztirol stukkó)
Kategória: Konzol, oszloptalp » EPS (expandált polisztirol) » Kültérre is » Natúr stukkó
Cikkszám: Bovelacci M-03L Konzol
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 82 gramm

Asztali nézet megjelenítése