Mester Díszléc, stukkó ragasztó (beltéri díszléchez)

2. / 11.

Termékleírás

Ár:
1 118 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
12 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

Mester Díszléc, stukkó ragasztó (beltéri díszléchez)

Nagyítható képek

Mester Díszléc, stukkó ragasztó (beltéri díszléchez)Mester Díszléc, stukkó ragasztó (beltéri díszléchez)Mester Díszléc, stukkó ragasztó (beltéri díszléchez)Mester Díszléc, stukkó ragasztó (beltéri díszléchez)Mester Díszléc, stukkó ragasztó (beltéri díszléchez)Mester Díszléc, stukkó ragasztó (beltéri díszléchez)Mester Díszléc, stukkó ragasztó (beltéri díszléchez)

Vásárlói képek

Anro holker díszlécHolkeres díszítés az oldalfal és mennyezet sarkábanEPS fali polc szett - feketére festveTetőtéri lakás és álmenyezeti világítás ANRO profilokkalTetőéri helyiség felújítva, kifestveRV-12/A stukkó, a rajtett hideg fehér (3528-30) LED szalaggal
GyártóMester
ANRO azonosító252
Garancia idő1 év
Súly516 g
Kiszerelés 310 ml
Szín Fehér
Felhasználás helyeBeltéri

Figyelem! 1 tubus ragasztó a ragasztandó díszléc méretétől függően 5-15 méter díszléc felragasztásához elegendő!

Mester Díszléc - Stukkó ragasztó - Vízbázisú, oldószermentes (akryl)

Ragasztható anyagok: hungarocell, polisztirol anyagú díszlécek és stukkók.

Kiváló minőségű, gyorsan száradó, erős kötőerővel rendelkező stukkó és díszléc ragasztó, melyet üzletünkben kapható polisztirol termékek beltéri ragasztásához ajánlunk. A ragasztó kiszáradás után is rugalmas marad, minimalizálva a mozgásokból eredő repedések megjelenését.

Használatához kinyomópisztoly szükséges, amely cégünknél is megvásárolható: Kinyomópisztoly, narancs

Szükséges mennyiség: díszléc mérettől függően 1 tubus 5-15 méter díszléc ragasztásához elegendő.

Díszléc, stukkó ragasztó (beltéri díszléchez)

Ajánlás: Sztiropor díszlécek, lapok, lábazatok, gipsz stukkó elemek, rozetták ragasztásához. Nagy ragasztóerő, átfesthető, vakolható.

 

Használati utasítás:

A ragasztandó felület legyen száraz, tiszta, portól, zsírtól, egyéb szennyeződéstől (korábbi ragasztó, habarcs és egyéb maradékok) mentes. Legalább az egyik felület legyen nedvszívó. A ragasztót kinyomópisztollyal kígyóvonalban, vagy egyenes vonalban kell felhordani. Nagyobb felület esetén fogazott glettvassal is szétteríthető az anyag. Semmi esetre se kenjük fel a teljes felületre! Maximum 15 percen belül végezzük el a ragasztást. A keletkezett bőrt a felület mozgatásával törjük meg. 1-2 percen belül, csúsztatással még korrigálhatjuk a felületek helyzetét. Nehezebb tárgyak esetén körülbelül 24 órára alkalmazzunk alátámasztást. A friss ragasztót nedves kendővel távolítsuk el azonnal. A szerszámokat azonnal tisztítsuk meg vízzel. A megkeményedett ragasztó mechanikai eszközökkel eltávolítható. Ne használjuk esőben, +5 fok alatt illetve +40 fok feletti hőmérsékleten. Alkalmazásakor tartsuk be a szokásos munkaegészségügyi szabályokat.

Alkalmazható: Sztiropor díszlécek, lábazatok álmennyezeti és burkoló lapok ragasztására. Gipsz stukkó, rozetták, díszítő elemek ragasztására. Fémtárgyak ragasztására sztiropor felületre. Jól tapad gipszkarton, farost és ásványi rost lemezeken. Beltérben alkalmazható. Nem használható vizes helyiségekben márványhoz, terméskőhöz, bitumenes felületre és alapozással nem ellátott fémfelületekre.

Tulajdonságai: gyorsan köt, nagy ragasztóerővel, szép fehér színű, megkötés után átfesthető, vakolható, oldószermentes, nem veszélyes készítmény.

Eltarthatóság: +5 és +40 fok közötti tárolás esetén legalább 15 hónap. Fagyveszélyes!

Származási hely: Európai Unió A hazai megfelelőséget a 4304/OFSZ. Szállítói Megfelelőségi Nyilatkozat igazolja.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 59
78.0% 46
22.0% 13
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés

Ragasztás, beépítés képek, ötletek

Szoba rejtett világítással és különböző fali dekorációkkal (nyomtatott kép, 3d fal, nagy tévé)Elkészült a szoba! Falpanelek, nyomtatott falikép, rejtett világítás, nagy tévé - minden megvan!Anro holker díszlécHolkeres díszítés az oldalfal és mennyezet sarkábanEPS fali polc szett - feketére festveTetőtéri lakás és álmenyezeti világítás ANRO profilokkalTetőéri helyiség felújítva, kifestveRV-12/A stukkó, a rajtett hideg fehér (3528-30) LED szalaggalA szobánk hangulatfénnyelAz üvegpolcok megvilágítása hideg fehér LED szalaggal (3528-30), melyek együtt vezérelhetőek a hangulatfény dimmer 96 W VT távirányítójávalA mi kuckónk - a felnőttek szobájaBaba kuckó ledesítveFekete díszléc a hálószobábanAz előszobában is raktunk fel holkerléceket a sarokba, valamint itt is van egy kis ablak, ahová karnis kellett.Sötétítő függöny műanyag sínen, szobábanNagy méretű, sötétkék színű függönyök vannak a szobában a műanyag karnisra akasztvaA második sor sínre a sötételő függöny került fel. Konyha függönykarnis, mennyezetsín 210 cm-es
Iroda felújítás

Iroda felújítás

26 vélemény, értékelés

2010. január 20.

Szerencsére kinőttük a régi irodánkat, így új irodahelyiségre lett szükségünk. Mivel építkezni nem akartunk, egy régi épület egyik helyiségét újítottuk fel. Ennek a felújításnak a lépéseit szeretnénk bemutatni, egészen aprólékosan...

Utolsó vélemény, értékelés:

Tisztelt Monostori Mihály! Sajnos a Hírközlési Felügyelet visszavonatta az összes RMC típushoz tartozó vevőegységet (BCDE), kivéve az A jelűt. Sajnálom, de nem tudok segíten… Tovább »

Tályai Gábor - 2010.12.15. 14:06

Beltéri díszléc beépítése

Beltéri díszléc beépítése

114 vélemény, értékelés

2007. június 19.

Az ANRO, Marbet és Bovelacci által gyártott polisztirol díszlécek beépítési útmutatója

Utolsó vélemény, értékelés:

Kedves Piroska! Mi a Mester Díszléc és Stukkó ragasztó terméket szoktuk használni, mely a száradást, megkeményedést követően is csiszolható (festés előtt). A nagyobb kitüremkedése… Tovább »

Tályai Piroska / ANRO - 2018.10.18. 09:07

Mester termékek

Mester termékek

2 vélemény, értékelés

2006. március 23.

A polisztirol beltéri díszlécek ragasztását nyugodtan a Mester Stukkó ragasztóra bízhatjuk, de milyen egyéb termékei vannak még a Mester ragasztóanyag gyártónak?

Utolsó vélemény, értékelés:

Tisztelt Skerlecz Gábor! A LED diódák forrasztásáról, szereléséről készült cikkünkben ez viszonylag részletesen be van mutatva. Remélem tudtam segíteni. Tovább »

Tályai Gábor - 2010.10.12. 17:01

Link: Mester Díszléc, stukkó ragasztó (beltéri díszléchez)
Kategória: Ragasztás, beépítés » Beltéri » 310 ml » Fehér
Cikkszám: Mester - Stukkó ragasztó
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 516 gramm
P: E-01-01

Asztali nézet megjelenítése