Bovelacci Élvédő AB30 - Kemény, díszes sarokvédő (125cm szálhosszban)

1. / 27.
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Tetőtéri és élvédő dísz kategóriában találhat.
Bovelacci Élvédő AB30 - Kemény, díszes sarokvédő (125cm szálhosszban)
Bovelacci Élvédő AB30 - Kemény, díszes sarokvédő (125cm szálhosszban) Bovelacci Élvédő AB30 - Kemény, díszes sarokvédő (125cm szálhosszban) Bovelacci Élvédő AB30 - Kemény, díszes sarokvédő (125cm szálhosszban) Bovelacci Élvédő AB30 - Kemény, díszes sarokvédő (125cm szálhosszban) Bovelacci Élvédő AB30 - Kemény, díszes sarokvédő (125cm szálhosszban)
Ár:
432 Ft
méter

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

A termék tulajdonságai

GyártóBovelacci
ANRO azonosító2302
Garancia idő2 év
Súly107 g
Alapanyag Poliuretán
Díszléc kiállás 30 mm
Díszléc magasság 30 mm
Szálhossz 125 cm
TípusÉlvédő

Termékismertető

Poliuretán élvédő, sarokvédő

A poliuretán élvédő mérete: 30 x 30 mm

A poliuretán élvédő szálhossza: 125 centiméter

Biztosan mindannyian találkoztunk már azzal a problémával, hogy a lakáson belül a sok forgalmat bonyolító fal-sarkok, boltív élek vagy a nyílászárók körüli sarkok hamar elhasználódnak, lekopnak, megsérülnek. A Bovelacci megoldása erre a poliuretán szegélyléc, ami nagy keménységével biztonságosan védi a különböző sarkokat, éleket. Az élvédők színe fehér, de természetesen bármilyen színűre festhetőek beltéri diszperziós festékkel. A műanyag élvédő ragasztása történhet Stukkó ragasztóval, vagy glettanyaggal is.

Kapcsolódó cikkek

Élvédő - ütésálló sarokvédő kemény műanyagból

Élvédő - ütésálló sarokvédő kemény műanyagból

12 vélemény, értékelés

2011. február 15.

A nagyobb ügyfélforgalmat bonyolító üzlethelyiségek, irodák átjáróinak díszítése mindig nehéz feladat. A nagy ügyfél vagy áruforgalom igen rossz hatással van az élekre, szegélyekre. Egy ütésálló, kemény műanyagból készülő élvédő családot szeretnénk bemutatni!

Utolsó vélemény, értékelés:

Tisztelt Paraizs Endre! Termékkínálatunkból sajnos nem tudunk az Ön elvárásainak megfelelő élvédőt ajánlani, de esetleg a nyílászáró-beépítők által használt műanyag, hajlítható … Tovább »

Tályai Piroska - 2016.10.14. 08:50

Vásárlói képek

Az L alakú műanyag élvédő a fal sarkának védelmét szolgáljaSzoba fővilágítása gipszkartonba épített lámpákkalA gipszkarton doboz alja műanyag élvédővel van lezárva, így még tartósabbak az élek!Díszes spotlámpakerettel is szépíthetjük a plafont!Gipszkarton sziget 8 darab spotlámpávalTükör keretezés klasszikus módon dekorlécekkel

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a Tetőtéri és élvédő dísz kategóriában találhat.

Tetőtéri és élvédő dísz képek, ötletek

Tetőtéri lakás és álmenyezeti világítás ANRO profilokkalTetőéri helyiség felújítva, kifestveSpotvilágítás tetőtéri helyiségbenDíszkővel burkolt gipszkarton fal gipsz spottal megvilágítvaKényelmes és hangulatos nappali természetes színekkelParkettaszegély méreteinek ellenőrzése beépítés előttMéret ellenőrzés beépítés előttAz L alakú műanyag élvédő a fal sarkának védelmét szolgáljaSzoba fővilágítása gipszkartonba épített lámpákkalA gipszkarton doboz alja műanyag élvédővel van lezárva, így még tartósabbak az élek!Díszes spotlámpakerettel is szépíthetjük a plafont!Gipszkarton sziget 8 darab spotlámpávalNappali mennyezeti hangulatvilágítássalNappali mennyezete zöld RGB LED világítássalNappali plafonja mennyezeti burkolólappal fedveTükör keretezés klasszikus módon dekorlécekkelFaldekorálás polisztirol holker lécekkelPlafon és oldalfal találkozási pontjába ragasztott sarokléc
Link: Bovelacci Élvédő AB30 - Kemény, díszes sarokvédő (125cm szálhosszban)
Kategória: Tetőtéri és élvédő dísz » Poliuretán » Élvédő
Cikkszám: Bov - AB30 (150m/köteg)
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 107 gramm

Asztali nézet megjelenítése