Kifutó termékek 20-50% kedvezménnyel!

ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DT07) érintős színhőmérséklet vezérő CCT

7. / 117.
Garancia: 2 év
12-24 Volt DC
5 Amper
ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DT07) érintős színhőmérséklet vezérő CCT
ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DT07) érintős színhőmérséklet vezérő CCT ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DT07) érintős színhőmérséklet vezérő CCT ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DT07) érintős színhőmérséklet vezérő CCT ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DT07) érintős színhőmérséklet vezérő CCT ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DT07) érintős színhőmérséklet vezérő CCT ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DT07) érintős színhőmérséklet vezérő CCT ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DT07) érintős színhőmérséklet vezérő CCT ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DT07) érintős színhőmérséklet vezérő CCT ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DT07) érintős színhőmérséklet vezérő CCT ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DT07) érintős színhőmérséklet vezérő CCT ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DT07) érintős színhőmérséklet vezérő CCT ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DT07) érintős színhőmérséklet vezérő CCT Lejátszás
Ár:
1 890 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
19 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

Részletes leírás

Kompakt méretű LED vezérlő elektronika, mellyel a csatlakoztatott kis feszültségű ledes termékek ki-és, bekapcsolását, fényerő-szabályzását és színhőmérsékletének állítására nyílik lehetőség. A rendkívül kis méret lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen világítási megoldásra alkalmazzuk, ahol a vezérelni kívánt fényforrások teljesítményfelvétele nem haladja meg a 5 Ampert. Nagyobb teljesítményhez kiegészítő jelerősítő használata javallott.

A kapcsolás menete: az alumínium LED profilba épített vezérlő rugóit a burán keresztül megérintve

  • Kék LED fölött rövid érintés: ki-, és bekapcsolás
  • Kék LED fölött hosszú érintés: fényerő szabályzás
  • Sárga LED fölött hosszú érintés: színhőmérséklet állítás

Memóriás vezérlő. A bemeneti feszültség megszűnése után a vezérlő megjegyzi az utoslónak beállított színt és fényerőt, majd újbóli feszültség alá helyezéskor abban az állapotban indul.

Hová ajánljuk, mire jó?

A mozgásérzékelős LED színhőmérséklet vezérlőt alumínium LED profilok burájába szokták beépíteni, kifejezetten konyhai pultvilágítási és árumegvilágítási célból (pl. ékszerüzletek). Segítségével a munkaterület, vagy eladófelület pontosan olyan színhőmérsékletű és fényerejű színnel lesz megvilágítva, ahogyan azt Ön kívánja. Esetlegesen a vevőknek is lehetőségük nyílik több színhőmérséklet alatt megtekinteni az árut.

Felszerelés:

A vezérlő IN oldalára csatlakoztassuk a tápegységet, LED felirathoz pedig a színhőmérséklet szabályozható (CCT) 3 eres LED szalagot. Ügyeljünk a helyes polaritásra (+/-/-) és a megfelelő feszültségre.

Melyik alu profilba lehet beépíteni?

A rugóknak el kell érniük az alumínium LED profil buráját, ahhoz, hogy a kapcsolást érzékelje a vezérlő. A rugók hossza 10 mm, így a 10 mm-nél nagyobb belső méretű profilokhoz távtartót kell a vezérlő alá tenni. Ezzel a kigészítéssel bármelyik alu profilba beépíthető a vezérlő.

Figyelem! Elektronikai alkatrész, melynek forrasztási pontjai elektromos szigeteléssel nincsenek ellátva. Beépítés során ügyeljenek a megfelelő szigetelésről, ugyanis helytelen beépítés miatti meghibásodás (pl. zárlat) esetén a garancia nem érvényes! A kisfeszültségű működés miatt érintésvédelmileg nem veszélyes, ennek ellenére beépítését csak szakember végezze!

Specifikációk

TípusSzínhőmérséklet (CCT) vezérlő
Feszültség 12-24 Volt DC
Áramerősség 5 Amper
Teljesítmény 60 Watt
Csatornák száma 2 csatornás
BemenetVezeték
KimenetVezeték
Vezérlés módja Impulzus szélesség moduláció (PWM)
Beépített kapcsoló Érintésérzékeny felület
IP védelmi szint IP00
Szélesség12 mm
Hosszúság45 mm
Vastagság11 mm
Vezeték hossza 5 cm
GyártóANRO LED
ANRO azonosító22633
Garancia idő2 év
Súly35 g

Videó

Kapcsolódó cikkek

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

LED szalag vezérlők képek, ötletek

Kikapcsolt állapotban is világít a beépített vezérlő visszajelzője, hogy tudjuk hol kell megnyomniProfilba beépített LED vezérlő működésének tesztje, még felszerelés előttEgy nagy nappaliban sok lámpára és fényre van szükség, ha szeretnénk jól látni. Nappali világítás és tévé háttérfal világítás gipszkarton előtétfalba szerelt led szalaggalSzögletes alakú falon kívüli spotlámpák fekete színben a modern dizájn jegyébenKészülőben a hálószoba: LED világítás süllyesztve, felületre szerelve és függesztve isKonyhapult világítás érintős kapcsolóval fényerő állítási lehetőséggelKozmetika hangulatvilágítással: tükör mögötti és díszléces rejtett világítás színváltós szalaggalKozmatika - tükörvilágítás, a tükör mögé van a led rejtve, konnektorból kapja az áramotKandalló függőleges fatároló része színváltós design világítássalFélig kész álmennyezet - a led szalag már világít, de a spotoknak csak a kivágott helyét láthatjuk. Boros polc led világítással Dizájnos bútor dizájnos led világítással - ilyen egy modern enteriőr: ötletes, szép és használható! Különleges kialakítású arany spotlámpák Bőrpanellel burkolt nappalifalRGB LED szalaggal melegfehér és hideg fehér fényt is be tudunk állítani. Tapéta és festék helyett válassza a bőrpanel falburkolatokat!Bőrpanellel burkolt hátfal nappaliban
Link: ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DT07) érintős színhőmérséklet vezérő CCT
Kategória: LED szalag vezérlők » 5 Amper » Érintésérzékeny felület » Vezeték » 2 csatornás » 12-24 Volt DC » IP00 » Vezeték » Színhőmérséklet (CCT) vezérlő » Impulzus szélesség moduláció (PWM)
Cikkszám: DT07
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 35 gramm
P: D-05-03

Asztali nézet megjelenítése