Ablak szett-07

7. / 16.

Termékleírás

Ár:
12 163 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
2 munkanap

Ablak szett-07

Nagyítható képek

Ablak szett-07Ablak szett-07Ablak szett-07
GyártóANRO
Ablak dísz alapanyag: polisztirol
BR-24 Kültéri díszléc 6,25 méter
BR-11 Kültéri díszléc 2,5 méter
BR-11 Véglezárás 1 db bal, 1 db jobb vég
KA-08 Oszloptalp 4 db
BR-01 Kültéri díszléc 2,5 méter
BR-01 Véglezárás 1 db bal, 1 db jobb vég

Polisztirol ablakdísz szett-07

Az ablakdísz szettek nem fix méretre készülnek, a fenti táblázatban látható mennyiségű és típusú díszlécet küldünk 1 db rendelése esetén.

Ablak szett-07

A függőlegesen elhelyezkedő bordázott díszlécet alul és felül oszloptalp határolja. Az ablak alsó része egy méretes párkányléccel zárul, míg a szemöldökrészt egy osztóléc és a felette háromszöges összevágással összefutó díszléc teszi kompletté.

A fenti mennyiségű díszléc a 180 cm x 180 cm-es ablakméretig biztosan elegendő. Ugyanez a mennyiségű díszléc szükséges a 150 cm x 150 cm-es, a 120 cm x 120 cm-es és a 90 cm x 90 cm-es ablakokra is.
Természetesen a fenti díszlécekből bármelyik felcserélhető más kültéri díszlécre, vagy elhagyható pl. ajtó díszítése esetén. Mivel az ablak díszítő szettek a standard kültéri díszítőelemeinkből állnak, a szükséges típusú és mennyiségű díszlécet akár külön-külön is megvásárolhatja webáruházunkban.

A különböző díszítőelemek kombinálásával egyedivé tehetjük házunk megjelenését, az ablakkeret szettek például jól használhatóak az ablakok külső kiemeléséhez. A díszítőelemek felhelyezésére homlokzatdíszítés - homlokzatfelújítás esetén is lehetőségünk adódik.

Töltés

Ablakdísz szett képek, ötletek

Ablak dísz szett kétszárnyú ablak díszítéséhezPolisztirol épületdíszítő elemek egy földszintes ház homlokzati falánFöldszintes családi ház soroskő burkolatú terasszal és díszléces homlokzatokkalFöldszintes családi ház homlokzata fehér színű polisztirol díszlécekkelFalikép BR-08 léccel keretezveFali kép bekeretezve stukkóvalEzen a falon is lesz majd egy díszléccel keretezett képÁl-ablak: nyomat polisztirol díszléccel keretezvePolisztirol díszítőelemek egy hagyományos ház homlokzatánAblakdíszítő szett egyedi felrakássalHomlokzat díszítésFelragasztott ablakszett-10 festés előtt Fehér kváderkövek és ablakszett sárga homlokzatonKváderkövek és ablakszett stukkóKváderkövek, és ablakszett -10ablak külső díszlécekkelRedőnyös ablak szélén polisztirol stukkóvalablak
Kültéri homlokzati díszek - 2012.

Kültéri homlokzati díszek - 2012.

Hozzászólok!

2012. február 02.

Az épületek egyszerűségét különböző díszítőelemekkel törhetjük meg. A homlokzat díszítésére polisztirolból vágott keretlécek, párkánylécek, osztólécek, zárókövek, kváderkövek, oszlopok használhatóak fel, ezekkel tehetjük egyénivé házunk külsejét. A változatos hab idomokkal földszinti és emeleti abla…

Kültéri díszléc beépítése

Kültéri díszléc beépítése

12 hozzászólás

2007. június 20.

Kültéri polisztirol díszléc beépítési útmutató

Utolsó hozzászólás:

Tisztelt Boros István! Sajnos a jégeső ellen nagyon nehéz védekezni, nálunk a gipsz! stukkót és a redőnyt is kivégezte, így bombabiztos anyagot nem tudok ajánlani. Tudom aján… Tovább »

Tályai Gábor - 2010.09.14. 12:08

Kültéri díszléc, stukkó galéria

Kültéri díszléc, stukkó galéria

Hozzászólok!

2007. június 01.

A kültéri homlokzatdíszítő elemeinkből nagyon sokféle kültéri díszítés készíthető. Vásárlóink az alábbi képeket küldték vissza kültéri polisztirol díszléceinkről.

Link: Ablak szett-07
Kategória: Ablakdísz szett » Natúr stukkó
Cikkszám: Szett-07
Szállítási kategória: 2

Asztali nézet megjelenítése