Olcsó LED panel csupán 2990 Ft-ért!

V-TAC PRO LED vészvilágító (3W - 12 óra töltési idő) hideg fehér, Samsung

27. / 30.
3 Watt
Hideg fehér
Garancia: 3 év
IP65
3 óra
V-TAC PRO LED vészvilágító (3W - 12 óra töltési idő) hideg fehér, Samsung
V-TAC PRO LED vészvilágító (3W - 12 óra töltési idő) hideg fehér, Samsung V-TAC PRO LED vészvilágító (3W - 12 óra töltési idő) hideg fehér, Samsung V-TAC PRO LED vészvilágító (3W - 12 óra töltési idő) hideg fehér, Samsung V-TAC PRO LED vészvilágító (3W - 12 óra töltési idő) hideg fehér, Samsung V-TAC PRO LED vészvilágító (3W - 12 óra töltési idő) hideg fehér, Samsung V-TAC PRO LED vészvilágító (3W - 12 óra töltési idő) hideg fehér, Samsung V-TAC PRO LED vészvilágító (3W - 12 óra töltési idő) hideg fehér, Samsung V-TAC PRO LED vészvilágító (3W - 12 óra töltési idő) hideg fehér, Samsung V-TAC PRO LED vészvilágító (3W - 12 óra töltési idő) hideg fehér, Samsung Energiacimke
Ár:
7 600 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 3 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO azonosító:
22500

Részletes leírás

LED vészvilágító lámpatest

Hideg fehér fényű - 140 lumen

Samsung LED chipekkel szerelt vészvilágító, vészkijárat tábla. Az akkuk a 16 db LED-et 3 óráig képesek üzemeltetni áramszünet, illetve vészhelyzet esetén.

Töltési ideje kiemelkedő: 12 óra!

Falra szerelhető. Felszereléskor kérjük ellenőrizzék, hogy az akkumulátor csatlakoztatva van-e a panelhez, ugyanis az akku merülésének elkerülése érdekében szétcsatlakoztatott állapotban történik a szállítás.

A vészvilágítóban a tábla cserélhető, így bármilyen szöveghez, felirathoz alkalmas akkumulátoros világítás készíthető. Az öntapadós, menekülési útvonalat jelző matricákat a csomag tartalmazza.

Menekülési utak és vészkijáratok

2/1998. (I. 16.) MüM rendelet a munkahelyen alkalmazandó biztonsági és egészségvédelmi jelzésekről:

  • Elsősegély vagy menekülési jel: Alakja téglalap vagy négyzet. Fehér piktogram zöld alapon. A zöld szín a jel felületének legalább 50%-át teszi ki.

Részlet a 3/2002. (II. 8.) SzCsM-EüM - a munkahelyek munkavédelmi követelményeinek minimális szintjéről rendeletből, a vészvilágításra és vészkijáratra vonatkozóan:

  • 3. § (1) A menekülési utakat és a vészkijáratokat szabadon kell hagyni, azoknak a lehető legrövidebb úton a szabadba vagy valamely biztonságos területre kell vezetniük. A menekülési utakat és a vészkijáratokat úgy kell kialakítani, megjelölni, és olyan állapotban kell tartani, hogy azokon a munkavállalók gyorsan és biztonságosan el tudják hagyni a munkahelyeiket, illetve szükség esetén gyorsan kimenthetők legyenek.
  • (2) A vészkijáratok és a hozzájuk vezető útvonalak számát, méretét, illetve kialakításukat a munkahelyek igénybevételétől, felszereltségétől és méreteitől függően, az ott tartózkodó személyek legnagyobb létszámából kiindulva kell a vonatkozó jogszabályokban meghatározottak alapján megtervezni.
  • (3) Csak kifelé, a menekülés irányába nyitható vészkijáratok alkalmazhatók. A vészkijáratokat nem szabad úgy lezárni vagy rögzíteni, hogy azokat vészhelyzetben ne lehessen használni.
  • (4) Toló- vagy forgóajtó vészkijárat céljára nem alkalmazható.
  • (5) A vészkijárati útvonalakat és kijáratokat a vonatkozó jogszabályban meghatározott módon kell jelzésekkel ellátni.
  • (6) A vészkijárati ajtókat nem szabad kulcsra zárni. A vészkijárati útvonalakat és kijáratokat, valamint a hozzájuk vezető közlekedési útvonalakat és ajtókat szabadon kell hagyni, hogy azok bármikor akadálytalanul használhatók legyenek.
  • (7) A vészkijárati útvonalakat és ajtókat olyan vészvilágítással kell ellátni, amely áramkimaradás esetén is működőképes és a szükséges megvilágítást biztosítja.

Specifikációk

Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Teljesítmény 3 Watt
Foglalat Beépített LED
IP védelmi szint IP65
Akku / elem típusa 3.6 Volt, 1500 mAh, Ni-Cd
Akku töltési ideje 12 óra
Akkus működés ideje 3 óra
Szélesség350 mm
Magasság60 mm
Hosszúság117 mm
Szín Fehér
Energiaosztály A+
Fényáram (fényerő) 140 lumen
LED chip típusSamsung LED
Ledek száma 16 ledes
Színhőmérséklet Hideg fehér (5500-6500 K)
GyártóV-TAC (SKU 837)
ANRO azonosító22500
Garancia idő3 év
Súly715 g

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

LED vészvilágítás, jelzőfény képek, ötletek

Munakhelyi közlekedőfolyosó kötelező vészvilágítóvalSínlámpa és gerenda cipőboltban Cipőbolt fa gerenda dekorációvalCipőüzlet természetes hatást idéző gerenda dekorációvalHa nincs mód a valódi fa gerendák felhelyezésére, a könnyebb súlyú PU gerendák is jók! Sínrendszeres LED világításBelső tér díszítése fa gerendákkal, mellette sínrendszeres LED világításMennyezeti dekoráció fa gerendákkal, és kiemelő világítás sínes lámpákkal Bevásárlóközpont belső világítás Folyosó világítás fénycsöves mélysugárzó lámpákkalKijáratjelző lámpák bevásárlóközpontbanLED panel víz- gáz- szerelvényboltban
Link: V-TAC PRO LED vészvilágító (3W - 12 óra töltési idő) hideg fehér, Samsung
Kategória: LED vészvilágítás, jelzőfény » 3.6 Volt, 1500 mAh, Ni-Cd » A+ » 230 Volt (50/60Hz) » Beépített LED » IP65 » Samsung LED » Fehér » Hideg fehér (5500-6500 K)
Cikkszám: SKU 837
Termékcsalád azonosító: VT-523-S
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 715 gramm

Asztali nézet megjelenítése