x.Stabilizátor járművek LED világításához 1A/12W

1. / 94.

Termékleírás

Ár:
2 106 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

x.Stabilizátor járművek LED világításához 1A/12W
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED tápegység (12V) kategóriában találhat.
ANRO azonosító2131
Garancia idő1 év
12 Voltos Low Drop stabilizátor

Hűtés nélkül: 250 mAmperig
Hűtőfelületre csavarozva: 1 Amperig
Bemenő kábel hossz: 2 méter
Kimenő kábel hossz: 0,5 méter

A gépjárművek LED világítása viszonylagosan egyszerű feladat, hiszen a 12 Voltos áramforrás az akkumulátorról biztosított. Az akkumulátorok azonban töltés közben a generátorról 14,4 Voltot kapnak, ami nagyobb feszültség, mint amit a LED modulok elbírnak.
Ennek a feszültségnek a stabil 12 Volton tartásáról gondoskodik ez a low drop stabilizátor, amit a gépjárművek ledes világítása elé kell bekötni, így a led modul élettartalma nem csökken a túlfeszültségtől.

x.Stabilizátor járművek LED világításához 1A/12W

A ledes világításokat használhatjuk a kocsi belterében, valamint külső világításra is, azonban ezeket mindenképpen a KRESZ előírásainak megfelelően kell elhelyezni és üzemeltetni (pl. a belső világítás nem zavarhatja a vezetőt, a közlekedésben résztvevő egyéb vezetőket).

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED tápegység (12V) kategóriában találhat.

LED tápegység (12V) képek, ötletek

Zebra roló, sötét soroskő burkolat, hidegfehér LED fények modern konyhaszekrénnyelModern konyha szép szürke-fehér dizájnnalElegáns és modern konyha led világítássalFelsőszekrénybe süllyesztett LED világítás kapcsoló, kerekAkciók V-TAC termékek LED szalagos világítás kialakításához!Elemes vezérlő 150 Wattos táppal led hangulatfényhezGipszkarton dobozolás laminált padló betéttel led hangulatfénnyelGipszkartonba ragasztott ledcsíkY alakú led díszfény oldalfalon gipszkartonból két ablak közöttGipszkarton dobozba beépített LED csíkPiros LED világítás szobában: ágynál, tévénél, mennyezetnélSzebb Lak Bt! Ha valami egyedit és szépet akar!A villanyszerelő szereli a konyha pultvilágítást.Készül a konyhaszekrény belső világítás v-tac sku 2016Melegfehér fényszalag SKU 2016 konyhaszekrény belső polcait fogja megvilágítani. Kamex alu profilban.Szoba mennyezet világítás2 méter led csík hangulatfénynek (gázcsőre erősített alu profilban, opál fedővel)Mennyezet kék fényben
Link: x.Stabilizátor járművek LED világításához 1A/12W
Kategória: LED tápegység (12V)
Szállítási kategória: 1

Asztali nézet megjelenítése