x.Stabilizátor járművek LED világításához 1A/12W

1. / 96.

Termékleírás

Ár:
2 106 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

x.Stabilizátor járművek LED világításához 1A/12W
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED tápegységek kategóriában találhat.
12 Voltos Low Drop stabilizátor

Hűtés nélkül: 250 mAmperig
Hűtőfelületre csavarozva: 1 Amperig
Bemenő kábel hossz: 2 méter
Kimenő kábel hossz: 0,5 méter

A gépjárművek LED világítása viszonylagosan egyszerű feladat, hiszen a 12 Voltos áramforrás az akkumulátorról biztosított. Az akkumulátorok azonban töltés közben a generátorról 14,4 Voltot kapnak, ami nagyobb feszültség, mint amit a LED modulok elbírnak.
Ennek a feszültségnek a stabil 12 Volton tartásáról gondoskodik ez a low drop stabilizátor, amit a gépjárművek ledes világítása elé kell bekötni, így a led modul élettartalma nem csökken a túlfeszültségtől.

x.Stabilizátor járművek LED világításához 1A/12W

A ledes világításokat használhatjuk a kocsi belterében, valamint külső világításra is, azonban ezeket mindenképpen a KRESZ előírásainak megfelelően kell elhelyezni és üzemeltetni (pl. a belső világítás nem zavarhatja a vezetőt, a közlekedésben résztvevő egyéb vezetőket).

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED tápegységek kategóriában találhat.

LED tápegységek képek, ötletek

ALP-005 ledprofil gérbe vágva, 45 fokos illesztéssel, tükör keretezéshezEgyedi polcrendszer ledszalag világítással - különleges eleme a szobának! Mosogatótálca és konyhai munkalap megvilágítás 3528-120 SMD LED szalaggalLedszalagos pultvilágítás: erős fény a mosogatótálca és a munkalap megvilágításáhozKiváló fényt ad a led szalag a munkapulton és a mosogatótálca felett!Kiváló fényű megvilágítás rozsdamentes acél mosogatótálca felett! A szekrény felett felszerelt szerelvénydobozból jön az áram a szigetelt tápegységhez, ami a pultvilágítást látja el! LED szalagos fény van a konyhapulton!Konyhapult világítás: led alumínium profil + led szalag.Konyhai pultvilágítás LED szalagokkalA vásárolt termékek beépítve.Egyszerre praktikus és szép: lapos tévé ledes háttérvilágítással, természetes fénnyel. "állólámpa" RGB ragasztott fa-plexi-fa kombináció, unalmamban csináltam a szobámba :)Oishi sushi bár, japán bisztróLedes spotok és LED szalag konyhaszekrénynélMárványmintás konyhai hátlap LED világításbanLED-es világítás barna konyhaszekrényLED spot LED szalaggal konyhaszekrény megvilágításához
Link: x.Stabilizátor járművek LED világításához 1A/12W
Kategória: LED tápegységek
Szállítási kategória: 1

Asztali nézet megjelenítése