1. / 45.
Maston

Acryl Color szórófesték (400 ml) mélyfekete matt

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: Spray termékek.
Garancia: 1 év
Acryl Color szórófesték (400 ml) mélyfekete matt
Acryl Color szórófesték (400 ml) mélyfekete matt Acryl Color szórófesték (400 ml) mélyfekete matt Acryl Color szórófesték (400 ml) mélyfekete matt Acryl Color szórófesték (400 ml) mélyfekete matt Lejátszás Lejátszás
Ár:
1 490 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO azonosító (PID): 21004

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás

Maston - szakértők a festékek világában

A Maston kiemelkedő minőségű szórófestékek széles kínálatával várja az alkotni vágyókat!

A Maston spray festékek és lakkok egyaránt alkalmasak hétköznapi használatra, hobbi felhasználóknak, valamint komolyabb feladatokhoz, szakemberek számára is.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően szinte semmilyen felület nem állhat a kreatív, alkotó munka útjába. A festékek használhatók: fán, üvegen, kövön, betonon, agyagon, műanyagon vagy akár fémen is. Az egyenletes, csepegésmentes takarás, valamint a kiváló fedőképesség és a gyors száradás garantált!

A spray festékek nagyon könnyen kezelhetők, kiváló minőségűek, így segítségükkel pillanatok alatt alakíthat ki lenyűgöző felületeket.

Acryl Color szórófesték (400 ml) mélyfekete matt

A Maston Color Acryl család igazán színessé teszi az életét! A termékcsalád tagjai minden tulajdonsággal rendelkeznek, amelyekre egy minőségi munka elvégzéséhez szükség lehet.

A gyors száradás mellett (érintésszárazság már 20 perc alatt!) az akril festékspray tulajdonságai közül kiemelendő, hogy a Color Acryl család tagjai nem folynak, szép egységes felület készíthető a segítségükkel pár perc alatt.

Használat előtt fontos meggyőződni róla, hogy az általunk választott felület tiszta, száraz, szilikontól és zsírtól mentes, hiszen ezek ronthatják a felület tapadását. A legmegfelelőbb hatás elérése érdekében a Maston alapozóit is érdemes használni.

Használat előtt, valamint közben is rázzuk legalább 3 percig a megfelelő pigmenteloszlás érdekében. Az ajánlott szórási távolság 25 centiméter a felszíntől. Érdemes több rétegbe felvinni a festéket, azonban arra figyelni kell, hogy két réteg felvitele között legalább 5 percnek el kell telnie. Ezeket az utasításokat érdemes betartani annak érdekében, hogy a festés olyan végeredménnyel záruljon, amelyet elképzeltünk. A gyártó által feltüntetett adatok szerint a 400 ml-es spray elegendő 1.5-2 m2 lefedésére.

Adattáblázat
ANRO azonosító21004
Felhasználás helyeKültérre is
Garancia idő1 év
GyártóMaston
Kiszerelés 400 ml
Súly393 g
Szállítási díj1 690 Ft
Szín Fekete
Videó
Sávok, vonalak, csíkok

Sávok, vonalak, csíkok

Utoljára frissítve: 2020. május 11.

A szoba két gyerek részére lett kialakítva, csakúgy mint az ágy mögötti fal is, ahol sárga és fehér sávok váltogatják egymást. A fehér az egyszerűség jele, a sárga viszont a koncentrációt is segítheti, így hasznos lehet tanuláskor! A hálószobában felváltva láthatóak a keskeny fekete-fehér…

Spray termékek értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 10
80.0% 8
20.0% 2
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Acryl Color szórófesték (400 ml) mélyfekete matt
Kategória: Spray termékek » Kültérre is » 400 ml » Fekete
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 393 gramm
19 év szakmai tapasztalat
797.400+ elégedett vásárló
460.900+ raktáron lévő termék
206.700+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése