1. / 54.
V-TAC

- Elemes LED lámpa, mozgásérzékelővel MINI (8 cm átmérőjű, 1.5W LED)

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: Elemes lámpa, LED zseblámpa.
Garancia: 2 év
1.5 Watt
80 lumen
IP20
- Elemes LED lámpa, mozgásérzékelővel MINI (8 cm átmérőjű, 1.5W LED)
- Elemes LED lámpa, mozgásérzékelővel MINI (8 cm átmérőjű, 1.5W LED) - Elemes LED lámpa, mozgásérzékelővel MINI (8 cm átmérőjű, 1.5W LED) - Elemes LED lámpa, mozgásérzékelővel MINI (8 cm átmérőjű, 1.5W LED) - Elemes LED lámpa, mozgásérzékelővel MINI (8 cm átmérőjű, 1.5W LED) - Elemes LED lámpa, mozgásérzékelővel MINI (8 cm átmérőjű, 1.5W LED) - Elemes LED lámpa, mozgásérzékelővel MINI (8 cm átmérőjű, 1.5W LED) - Elemes LED lámpa, mozgásérzékelővel MINI (8 cm átmérőjű, 1.5W LED) - Elemes LED lámpa, mozgásérzékelővel MINI (8 cm átmérőjű, 1.5W LED) - Elemes LED lámpa, mozgásérzékelővel MINI (8 cm átmérőjű, 1.5W LED)
Ár:
2 790 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO azonosító (PID): 19901

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás

V-TAC PRO MINI ø8 cm kör alakú, elemes, LED gardróbvilágító
A kis méretű LED lámpatest segítségével könnyedén megvalósítható a fiókok és szekrények világítása, ezáltal búcsút inthetünk a sötét szekrénybelsőnek! Beépíthető ruhásszekrénybe, gardróbba, könyvespolchoz, számítógép asztalhoz, de akár a konyhában, mosdóban, hálószobában, melléképületben, kutyakennelben is hasznos lehet. Az elemes működésnek és az energiatakarékos ledeknek köszönhetően nem csak praktikus, de pénztárcabarát választás is, akár dekorvilágításhoz is használható!

Beépített Samsung LED fényforrás = alacsony fogyasztás, kiváló fényerő
A bútorvilágító fényéről a már jól ismert SAMSUNG LED chipek gondoskodnak, amelyek garanciát jelentenek a minőségre és a kiemelkedő energiahatékonyságra. A ledes lámpatest csupán 1.5 Wattos fogyasztás mellett képes 80 lumenes fényerőt kibocsájtani, amely ideálissá teszi szerkényekbe való felhasználásra. 4000 Kelvin színhőmérsékletű, természetes fehér fényű ledek gondoskodnak a kellemes fényről.

Beépített mozgásérzékelő = automatikusan kapcsolódó fények
Mindannyiunk járt már úgy, hogy kora reggel vagy késő este a koromsötétben próbálta megtalálni kedvenc ruhaneműjét, cipőjét. A V-TAC szekrényvilágítók segítségével búcsút mondhat a sötétben keresgélésnek. A lámpa felületén elhelyezett mozgásérzékelő segítségével kéz nélkül oldhatjuk meg a fényforrás felkapcsolását. Sőt, igazából megoldja ő maga. A PIR mozgásérzékelő szenzor hatótávolsága eléri a 4 métert, érzékelési szöge pedig a 120°-ot. Ahogy mozgást érzékel, a bútorvilágító felkapcsol és 30 másodpercig világít.

Az érzékelős kapcsoló működése egyszerű: a szenzorba fényérzékelő került elhelyezésre, amely figyeli a külső fényforrások fényerejét. Ha ez az érték a gyártó által beállított érték alá esik, akkor a mozgásérzékelő gondoskodik a fényforrás felkapcsolásáról. A mozgásérzékelő által felkapcsolt fény világítási ideje 30 másodperc - nincs többé égve felejtett lámpa, mert az idő lejárta után automatikusan lekapcsol.

Egyszerű felszerelés 1 perc alatt
Az elemes szekrényvilágító a mellékelt kétoldalú 3M öntapadós ragasztóval 1 perc alatt felragasztható üveg, műanyag, bútorlap, fém felületre. A lámpa műanyag házán csavarhelyek is találhatóak (és csavar is van a csomagban mellékelve), ezáltal olyan helyen is felcsavarozható, ahol ragasztással nem tudjuk rögzíteni (pl. gipszkarton, fa, stb felület). A LED-nek köszönhetően működés közben sem forrósodik fel, biztonságosan alkalmazható mindenféle felületen.

Vezeték nélküli, elemes bútorvilágító
Nincs szükség hálózati áramra vagy elektromos csatlakozásra, mert a szekrényvilágító elemekkel üzemeltethető. Az áramellátásért 3 darab AAA-s ceruzaelem felel, amelyet a csomag nem tartalmaz, azonban áruházunkban megvásárolható: VARTA AAA elemek.

 

Adattáblázat
ANRO azonosító19901
Beépített kapcsoló Mozgásérzékelő
Búra kivitele Műanyag
Búra színe Opál
Elem típusa AAA (3 db)
Élettartam 30000 óra
Energiahatékonyság 53 lumen/Watt
Érzékelési szög120 °
Érzékelési távolság4 méter
Fényáram (fényerő) 80 lumen
Fényerőszabályzás Nem dimmelhető
Garancia idő2 év
GyártóV-TAC (SKU 813)
IP védelmi szint IP20
Kapcsolási ciklus20000
LED chip típusSamsung LED
Méret: átmérő (mm)80 mm
Méret: magasság (mm)24 mm
Mozgásérzékelő Igen, mozgásérzékelős
Sugárzási szög (°) 120 °
Súly73 g
Szállítási díj1 690 Ft
Színhőmérséklet 4000-4500K Természetes fehér
Színvisszaadási index (CRI) RA>80
TanúsítványokCE, RoHS
Teljesítmény 1.5 Watt
Termékcsalád LED bútorvilágító lámpatest
TípusFalon kívüli
Hasznos konyhai kellékek - fiókok, világítások, kiegészítők

Hasznos konyhai kellékek - fiókok, világítások, kiegészítők

Utoljára frissítve: 2022. augusztus 15.

A konyhai munka időigényes, miért is ne csökkentsük az időt praktikus megoldásokkal? Képeken mutatjuk az újszerű fiók-megoldásokat és más apróságokat, amelyek megkönnyíthetik a mindennapok konyhai munkálatait!
Ruhák led világításban

Ruhák led világításban

Utoljára frissítve: 2020. április 14.

A LED csíkokkal gyerekjáték a szekrénybelsők fénybe borítása! A kisméretű, kevés helyet igénylő LED szalag szinte bárhol elfér és olyan erős fénye van, hogy képes bevilágítani a bútor tartalmát. A fényben kiválaszthatjuk a legszebb ruhánkat az estélyi táncmulatságra, a mindennapi munkába járáshoz …
Modern konyhapultok LED világítással

Modern konyhapultok LED világítással

Utoljára frissítve: 2020. április 02.

A konyhapult világítás egy kimeríthetetlen téma - minden új konyhába jó szívvel ajánljuk, hiszen kiválóan be lehet vele világítani a munkapultot, amely a szemünknek egészségesebb látási viszonyokat, kezünknek pedig biztonságosabb munkavégzési körülményeket biztosít. A LED világítás mindemellett nagy…

Elemes lámpa, LED zseblámpa értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 3
100.0% 3
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: - Elemes LED lámpa, mozgásérzékelővel MINI (8 cm átmérőjű, 1.5W LED)
Kategória: Elemes lámpa, LED zseblámpa » Mozgásérzékelő » Műanyag » Opál » AAA (3 db) » Nem dimmelhető » IP20 » Samsung LED » Igen, mozgásérzékelős » 4000-4500K Természetes fehér » RA>80 » CE, RoHS » LED bútorvilágító lámpatest » Falon kívüli
Cikkszám: SKU 813
Termékcsalád azonosító: VT-80
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 73 gramm
19 év szakmai tapasztalat
797.300+ elégedett vásárló
461.100+ raktáron lévő termék
206.700+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése