LED panel vásárlása esetén ajándék függesztődrót!

LEDTech Világító LED reklámtábla - videófal, USB (P8 RGB) 16x128 cm

40. / 41.
LEDTech Világító LED reklámtábla - videófal, USB (P8 RGB) 16x128 cm
LEDTech Világító LED reklámtábla - videófal, USB (P8 RGB) 16x128 cm LEDTech Világító LED reklámtábla - videófal, USB (P8 RGB) 16x128 cm LEDTech Világító LED reklámtábla - videófal, USB (P8 RGB) 16x128 cm LEDTech Világító LED reklámtábla - videófal, USB (P8 RGB) 16x128 cm LEDTech Világító LED reklámtábla - videófal, USB (P8 RGB) 16x128 cm LEDTech Világító LED reklámtábla - videófal, USB (P8 RGB) 16x128 cm LEDTech Világító LED reklámtábla - videófal, USB (P8 RGB) 16x128 cm LEDTech Világító LED reklámtábla - videófal, USB (P8 RGB) 16x128 cm LEDTech Világító LED reklámtábla - videófal, USB (P8 RGB) 16x128 cm LEDTech Világító LED reklámtábla - videófal, USB (P8 RGB) 16x128 cm LEDTech Világító LED reklámtábla - videófal, USB (P8 RGB) 16x128 cm Energiacimke
Ár:
97 500 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-20 munkanap

Részletes leírás

Programozható LED tábla, videófal, fényújság

Napjainkban üzletünk, vállalkozásunk reklámozása fontosabb, mint valaha, hiszen a konkurencia harc egyre erősebb és erősebb. Ebben a versenyben csak akkor tudunk talpon maradni, ha folyamatosan a legmodernebb, illetve a leginkább figyelemfelkeltő reklámozási eszközöket választjuk. Pillanatnyilag a világító reklámtáblák a legelterjedtebbek, de a pixel vezérelt termékek (fényújság, videófal) is egyre nagyobb és nagyobb szeletet hasít ki magának a piacból.

Ezeket a mozgó, pixel vezérelt, USB kapun keresztül programozható LED reklámtáblákat kínáljuk most figyelmükbe.

Műszaki paraméterek:

A LED display 16 cm x 32 cm-es modulokból épül fel, ezen modulok többszörözésével, szinte tetszőleges méretű fényújság készíthető.
 
RGB LED tábla esetén a képpontok mérete 8 mm x 8 mm, azaz a 16 cm magas és 32 cm széles modulon összesen 20 x 40 db, azaz 800 pixel található.
 
Egy ilyen 800 pixeles egység fogyasztása teljes terhelés mellett 25 Watt, de mivel szövegek kiírásakor többnyire csak a ledek egy része világít, így kb. 11-15 Wattos átlagos fogyasztással lehet számolni modulonként, így ahány modul, annyiszor 11-15 Watt lesz a teljes fényújság fogyasztása.
 
A LED fényújság világításának színét előre meg kell határozni, ez később nem változtatható, csak az RGB LED chipeket tartalmazó táblán. Az egyszínű LED táblákon a kiírt szöveg színe lehet piros, fehér, kék, sárga vagy zöld.
 

A tábla pontos külső méretét az alábbi módon tudjuk meghatározni:

A modulok száma alapján adott a modulok teljes mérete cm-ben. A tábla keretét alkotó profil mérete 3.5 cm, ami mind a négy oldalról körbeveszi a táblát. Emiatt a modulok szélességéhez és magasságához 7-7 cm-t hozzá kell adni. A termékadatokat tartalmazó táblázatban megadott méretek a hasznos méretek, a keret ezen a méreten nyúlik túl!
 
A tábla mélysége 9 cm.
 
Példa egy 1x5-ös modul teljes méretének kiszámítására:
  • A modulok magassága 1x16 cm = 16 cm.
  • A modulok szélessége 5x32 cm = 160 cm.
  • A szélességhez és a magassághoz hozzá kell adni 7-7 cm-t.
  • A tábla teljes mérete 23 cm x 167 cm x 9 cm lesz.

A LED világító táblák előnyei

A világító reklámok jelentős figyelemfelkeltő hatással rendelkeznek, ezért szívesen alkalmazzák mindenféle környezetben pl. üzletek, benzinkutak, szórakozóhelyek, egyéb kereskedelmi vállalkozások. A LED technológia segítségével a fényreklámok is megújulnak, hiszen az energiatakarékos fényforrásnak köszönhetően a LED display működtetése gazdaságos, ezáltal kisebb vállalkozások is megengedhetik maguknak! 
 
A LED reklámtáblában a ledek magas fényerejűek, napos időben is jól láthatóak, por- és enyhén ütésállóak, valamint esőállók - ezáltal kültéren és beltéren is elhelyezhetőek. Többféle méretben rendelhető!
 

Minden időben jól látható reklám!

A LED kijelző praktikus, hiszen (a közvetített üzenet) nemcsak nappali világosságban, napfényes időben emelkedik ki a környezetből, hanem éjszaka is jól láthatóvá válik a LED táblán megjelenő szöveg vagy animáció. A gyalogosan, kerékpárral, vagy autóval közlekedők számára egyaránt érdekes lehet a fényreklám, mely többféle időjárási körülmények között (pl. napsütés, eső, szürkület) is jól látható. Információs táblaként is használható, hiszen lehetőség van akár az aktuális dátum, vagy hőmérséklet kiíratására is!
 

Könnyen programozható!

A LED tábla programozása a mellékelt szoftver segítségével akár otthon is beállítható! A futófényes LED tábla árak, akciók, reklámszövegek, óra, dátum kijelzéséhez nagyon jól felhasználható. Az általunk forgalmazott LED szöveges kijelző teljes körűen képes kezelni a magyar ékezetes betűket, emellett több ezer karakter tárolására is alkalmas! Lehetőséget ad a fényerő, sebesség, betűtípus, betűméret változtatására, de több mint 60 effekt, futó szegélyvonalak megjelenítésére is alkalmas. 
 
USB-n keresztül programozható LED reklámmtábla, fényújság
 
A táblához egy LED vezérlő szoftvert is biztosítunk, mellyel a kívánt szöveg és effekt beállítását elvégezhetjük. A kész programot egy kattintással exportálhatjuk egy pendrive-ra. A program feltöltéséhez mindössze csatlakoztatnunk kell a pendrive-ot a fényújsághoz, ami néhány másodpercen belül automatikusan elmenti a kapott adatokat a belső memóriájában (2 MB).

További rendelhető kiegészítők

A rendelhető kiegészítők sora változhat, a termékleírás alatti "Kapcsolódó termékek" szakaszban megtalálhatja a pillanatnyilag elérhető kiegészítőket.
 
Hőmérséklet szenzor: a hőmérő szenzor segítségével kiíratható az aktuális hőmérséklet a kijelzőre. Közkedvelt funkció, hiszen érdekes adatot szolgáltat az emberek számára, így vonzza a tekintetet.
 
Wifi vezérlő (2 vagy 4 soros, egyszínű modullal szerelt táblához): segítségével okostelefonról (Android, IOS), vezeték nélküli WIFI hálózaton keresztül is lehet szerkeszteni a kijelzőn látható programot, így mellőzhető az USB-s pendrive kapcsolódás. Különösen kényelmes megoldás nehezen elérhető, vagy magasra szerelt táblák esetében.
 
Számítógépről irányított WIFI vezérlő (128 cm tábla magasságig): a legapróbb részletekig elvégezhető minden beállítás ezzel a vezérlővel. A WiFi-s kialakításnak köszönhetően szabadtéren akár 100 méter távolságból is vezérelhető a tábla.

A LED tábla rögzítése

A LED modulokat tartalmazó kijelző váza dupla falú alumíniumból készül, melyet a megjelölt helyeken kívül (pl. a tápegységek helye) bárhol lehet rögzíteni önmetszős csavar segítségével például L-konzolhoz vagy zártszelvényhez.

LED világító táblára vonatkozó garancia

A LED kijelző berendezés három fő egységből áll: LED modul, vezérlő egység, tápegység. Meghibásodás esetén a meghibásodott egység cseréjére kerül sor (nem javítás!). A LED modulra pixelgarancia is érvényes, ez azt jelenti, hogyha a panelen lévő ledek 1%-a meghibásodik, akkor a komplett panel cseréjére kerül sor (ha például egy egyszínű 512 darab ledes panelen 5 led meghibásodik, cseregarancia érvényes az egész panelre).
A garancia időtartama 1 év. 
 
A ledes reklámtáblákhoz bármilyen program írható, készíthető az alábbi vezérlőprogram segítségével:
Az alábbi videón pedig megtekinthetőek a programozás fő lépései:

Specifikációk

GyártóLEDTech
ANRO azonosító19680
Garancia idő1 év
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Teljesítmény 100 Watt
LED chip típusSMD LED
Színhőmérséklet RGB
Magasság160 mm
Szélesség1280 mm
Vastagság90 mm
IP védelmi szint IP65

Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták meg

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Világító LED reklámtábla képek, ötletek

Piros ledszöveges tábla gyorsan futó szöveggel
Link: LEDTech Világító LED reklámtábla - videófal, USB (P8 RGB) 16x128 cm
Kategória: Világító LED reklámtábla » 230 Volt (50/60Hz) » IP65 » SMD LED » RGB
Cikkszám: LT LED videófal (P8 RGB) 16x128 cm
Szállítási kategória: 2

Asztali nézet megjelenítése