Olcsó LED panel csupán 2990 Ft-ért!

GARDINIA Karnis előlap (karnistakaró) - nemesacél - 3 méter

46. / 67.
Garancia: 2 év
300 cm
GARDINIA Karnis előlap (karnistakaró) - nemesacél - 3 méter
GARDINIA Karnis előlap (karnistakaró) - nemesacél - 3 méter GARDINIA Karnis előlap (karnistakaró) - nemesacél - 3 méter GARDINIA Karnis előlap (karnistakaró) - nemesacél - 3 méter GARDINIA Karnis előlap (karnistakaró) - nemesacél - 3 méter GARDINIA Karnis előlap (karnistakaró) - nemesacél - 3 méter GARDINIA Karnis előlap (karnistakaró) - nemesacél - 3 méter GARDINIA Karnis előlap (karnistakaró) - nemesacél - 3 méter GARDINIA Karnis előlap (karnistakaró) - nemesacél - 3 méter
Ár:
2 000 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
1 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

Részletes leírás

3 méteres darab!

Gardinia GE és GK műanyag mennyezeti karnisok eltakarásához 5 cm magas előlappal.

Gardinia függönysínre felcsíptethető dekor előlap. Hajlékony anyaga által az ívekre, kanyarelemekre, erkélyívekre, lezáró ívekre is felilleszthető. Egysínes, kétsínes, háromsínes plafonkarnisokhoz is alkalmas.

A nemesacél hatású mennyezetsín előlap szürkés színe illeszkedik azokhoz a lakásokhoz, ahol a modern stílus uralkodik, vagy sok a króm, acél, ezüst színű kiegészítő.

Nem sárguló alapanyagból, hogy sokáig örömet okozzon!

A Gardinia minden műanyag mennyezeti karnisa (GE és GK sorozat is) hófehér színű és hosszú ideig az is marad. Ez köszönhető annak, hogy szemben az alacsonyabb árú műanyag sínekkel, ahol újrahasznosított műanyagot használnak fel a gyártáshoz, a Gardinia csakis új alapanyagból készíti mennyezeti sínjeit! Az új alapanyag és egy speciális adalék segít abban, hogy a karnisok sokáig megőrizzék eredeti színüket!

Specifikációk

Termékcsalád Gardinia GE-GK kiegészítő
CsaládGardinia GE-GK kieg.
Alapanyag Műanyag
Szín Acél
Szálhossz 300 cm
Magasság50 mm
Kiszerelés 3 méter
GyártóGARDINIA (8974 (3 méteres))
ANRO azonosító19456
Garancia idő2 év

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Gardinia műanyag függönysín képek, ötletek

Nincs leírásNappali kész!Nappali - még mielőtt a világítás a helyére került volna! Konyha és a nappali30x30 panelek egymás mellé építve, adapterek a mennyezetbe süllyesztve, erkélynél gardinia karnis60x60 panelek, adapterek a mennyezetbe süllyesztve, háttérben Gardinia karnisSötétítő függöny műanyag sínen, szobábanNagy méretű, sötétkék színű függönyök vannak a szobában a műanyag karnisra akasztvaA második sor sínre a sötételő függöny került fel. Konyha függönykarnis, mennyezetsín 210 cm-esKönnyű függönyökhöz kiváló a műanyag mennyezeti karnis210 cm-es mennyezeti sín lett az ablak felé szerelveA konyhában is mennyezeti sínekre van akasztva a függöny 2.Konyha 4A konyhában is mennyezeti sínekre van akasztva a függönyAkasztóval rögzített függönyGardinia függönysín szobábanFényes függöny mennyezeti sínre akasztva
Link: GARDINIA Karnis előlap (karnistakaró) - nemesacél - 3 méter
Kategória: Gardinia műanyag függönysín » Műanyag » Gardinia GE-GK kieg. » 3 méter » Acél » Gardinia GE-GK kiegészítő
Cikkszám: 8974 (3 méteres)
Szállítási kategória: 2
P: A-08-03

Asztali nézet megjelenítése