EMOS Karácsonyi LED fényfüzér (3.6W/288 LED) extra meleg f., nano, sündisznó

43. / 57.

Termékleírás

Eredeti ár: 12 177 Ft
Akciós ár:
9 742 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
10 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

EMOS Karácsonyi LED fényfüzér (3.6W/288 LED) extra meleg f., nano, sündisznó

Nagyítható képek

EMOS Karácsonyi LED fényfüzér (3.6W/288 LED) extra meleg f., nano, sündisznóEMOS Karácsonyi LED fényfüzér (3.6W/288 LED) extra meleg f., nano, sündisznóEMOS Karácsonyi LED fényfüzér (3.6W/288 LED) extra meleg f., nano, sündisznóEMOS Karácsonyi LED fényfüzér (3.6W/288 LED) extra meleg f., nano, sündisznóEMOS Karácsonyi LED fényfüzér (3.6W/288 LED) extra meleg f., nano, sündisznóEMOS Karácsonyi LED fényfüzér (3.6W/288 LED) extra meleg f., nano, sündisznóEMOS Karácsonyi LED fényfüzér (3.6W/288 LED) extra meleg f., nano, sündisznó

Vásárlói képek

15%-os akció karácsonyi led termékekre!

Energiacimke

EMOS Karácsonyi LED fényfüzér (3.6W/288 LED) extra meleg f., nano, sündisznó
GyártóEMOS
ANRO azonosító19302
Garancia idő1 év
Súly310 g
Fényforrás típusLED karácsonyi izzósor
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Teljesítmény 3.6 Watt
Színhőmérséklet Extra meleg fehér (2200-2500 K)
Ledek száma 288 ledes
IP védelmi szint IP44
Élettartam 50000 óra
Hosszúság2400 mm

A hideg hónapokkal együtt egy igazán meleg, meghitt ünnep is érkezik minden évben. Az adventi készülődés ideje alatt már sokakat izgalommal tölt el a Karácsony közeledése, a vele járó készülődés, lakás- és fenyőfadíszítés.

Mi az ANRO-nál kifejezetten fontosnak tartjuk, hogy az ünnepi hangulatot fokozó díszítővilágítást energiatakarékos formában biztosítsuk vásárlóinknak! A különféle dekorációs fények egyre népszerűbbek, hiszen mindenki szereti, ha lakása ünnepi hangulatú, szívet melengető.

Ezen igények kielégítésére kínáljuk az EMOS minőségi és megbízható termékeit! Termékkínálatuk igen széles, kültéri és beltéri fényfüzéreket is találunk közöttük. A hagyományos fényfüzér mellett, különleges, időzítővel ellátott termékek is kaphatóak, amelyek még inkább elősegítik az energiatakarékos felhasználást.

Felszerelésük praktikus és egyszerű, megjelenésük esztétikus, használatuk pedig garancia az alacsony energiafogyasztásra.

Karácsonyi LED fényfüzér

Kültéren is használható 288 darab extra meleg fehér, úgynevezett "nano" leddel szerelt karácsonyi dekorációs fényfüzér, időzítővel ellátva! Különleges "sündisznó" típus.

A "sündisznó" típusú led fényfüzérek esetén a fényért felelős ledek közötti távolság csupán ~1 centiméter.

2.4 méter hosszúságú fehér borítású fényfüzér! Fogyasztása csupán 3.6 Watt a 288 darab energiatakarékos lednek köszönhetően. IP44 védettséggel, kültéren és beltéren is alkalmazható! A tápvezeték hossza: 5 méter.

Karácsonyi LED fényfüzér (3.6W/288 LED) extra meleg f., nano, sündisznó

Időzítő használata: A fényfüzér a transzformátor (adapter) testébe beépített időzítővel rendelkezik. Az első kapcsolás után a füzér folyamatosan világít. A második kapcsolás után (egy zöld lámpa világítani kezd) az időzítő 6 órára lesz beállítva. Annak elteltével automatikusan kikapcsol és kikapcsolva marad 18 órán keresztül. Az időzítő automatikusan ezekkel az időközökkel működik (6 óra/18 óra), amíg kikapcsolásra nem kerül egy harmadik kapcsolással.

Példa: A füzér december 1-jén 18 órakor kerül bekapcsolásra. Éjfélig világít, majd automatikusan kikapcsol. December 2-án 18 órakor automatikusan bekapcsol, majd éjfélkor ismét kikapcsol. Ez azt jelenti, hogy a füzért csak egyszer kell bekapcsolni és automatikusan a fenti ütemezéssel fog működni, amíg kikapcsolásra nem kerül.

Az időzítő beállításának módosítása Ha módosítani kívánja a füzér automatikus be- és kikapcsolási időpontját (pl. 19 órára, illetve 1 órára), mindössze annyit kell tennie, hogy a kívánt időpontban kikapcsolja füzért (ha be van kapcsolva), majd ismét visszakapcsolja azt.

Megjegyzés: Az időzítő havonta néhány percnyit elállítódhat. Ha vissza kívánja állítani az eredeti bekapcsolási időt, állítsa be ismét az időzítőt.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés

Ledes karácsonyi izzósor képek, ötletek

15%-os akció karácsonyi led termékekre!
Link: EMOS Karácsonyi LED fényfüzér (3.6W/288 LED) extra meleg f., nano, sündisznó
Kategória: Ledes karácsonyi izzósor » LED karácsonyi izzósor » 230 Volt (50/60Hz) » IP44 » Extra meleg fehér (2200-2500 K)
Cikkszám: ZY2043T
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 310 gramm
P: G-11-04

Asztali nézet megjelenítése