108. / 176.
ANRO LED

iSensor - Multi-functional IR sensor - LED ajtó kapcsoló és közelségérzékelő

Garancia: 2 év
12-24 Volt DC
8 Amper
LED kapcsoló
Infravörös érzékelős kapcsoló
iSensor - Multi-functional IR sensor - LED ajtó kapcsoló és közelségérzékelő
iSensor - Multi-functional IR sensor - LED ajtó kapcsoló és közelségérzékelő iSensor - Multi-functional IR sensor - LED ajtó kapcsoló és közelségérzékelő iSensor - Multi-functional IR sensor - LED ajtó kapcsoló és közelségérzékelő iSensor - Multi-functional IR sensor - LED ajtó kapcsoló és közelségérzékelő iSensor - Multi-functional IR sensor - LED ajtó kapcsoló és közelségérzékelő iSensor - Multi-functional IR sensor - LED ajtó kapcsoló és közelségérzékelő iSensor - Multi-functional IR sensor - LED ajtó kapcsoló és közelségérzékelő iSensor - Multi-functional IR sensor - LED ajtó kapcsoló és közelségérzékelő iSensor - Multi-functional IR sensor - LED ajtó kapcsoló és közelségérzékelő iSensor - Multi-functional IR sensor - LED ajtó kapcsoló és közelségérzékelő iSensor - Multi-functional IR sensor - LED ajtó kapcsoló és közelségérzékelő Lejátszás
Ár:
3 990 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
41 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap
Üzletünkben azonnal átvehető!

Következő beszállítás:
2024.04.10. (50 darab)

ANRO azonosító (PID): 19145

Műszaki jellemzők
Kapcsolódó termékek
Vásárlói képek

Részletes leírás

Multi-functional IR sensor - állítható, infravörös ajtónyitás érzékelő és közelségérzékelő LED világításhoz

Különleges kialakítású, kompakt méretű LED vezérlő! A vezérlő elején elhelyezett érzékelők két különböző funkciót látnak el.

Az egyik közelségérzékelőként funkcionál, amit jogosan neveznek "integetés érzékelőnek is". Működése roppant egyszerű: az érzékelő előtt elhaladó testrész hatására (max kb. 10 cm) a vezérlő fel vagy lekapcsolja a csatlakoztatott fényforrást. Kiváló választás olyan helyekre, ahol nincs lehetőség vagy kerülni kell a vezérlő kézzel való megnyomását.

A másik úgynevezett ajtónyitás érzékelőként funkcionál. Működése: ha valamilyen tárgy van az érzékelő érzékelési távolságán belül (kb. 10 cm) akkor a fényforrást lekapcsolva tartja. Abban az esetben, ha ez a tárgy kiesik a vezérlő érzékelési távolságából, csatlakoztatott LED fényforrás bekapcsol. Kiváló választás gardróbok vagy fiókok megvilágításának vezérlésére.

A beépített funkciók között a vezérlő elején elhelyezett kis nyílással lehet váltani. Használatához a csomag tartalmazza a megfelelő méretű tűt. Az alapértelmezett mód az ajtónyitás érzékelő mód.

Ajtónyitás érzékelő mód

Az érzékelőt a szekrény belsejére szerelje fel, egyenesen az ajtó felé nézve, attól 1-10 cm-re. Ha 10 centiméteren belül a szenzor az ajtót (vagy egyéb tárgyat) érzékel, a LED világítás lekapcsolva marad. Ha az ajtó kinyílik és semmilyen egyéb tárgy nincs a szenzor előtt 10 centiméteren belül, a LED világítás felkapcsol.

Közelség érzékelő mód

Ha a szenzor kéz elhaladását érzékeli (körülbelül fél másodpercig), akkor a LED fény fel-, illetve lekapcsol. A kezünket a szenzor előtt tartva (fél másodpercnél hosszabban) állíthatjuk a LED fényerejét. Ha a fényerőt felfelé állítja a vezérlő, akkor a mozdulat megismétlésével lefelé fogja állítani.

Az iSensor multifunkcionális érzékelő csatlakoztatása nagyon egyszerű, hiszen a ki-, és bemenete szabványos 5.5x2.1 mm-es DC csatlakozó, így kompatibilis a 12V vagy 24V adapterekkel, rájuk közvetlenül csatlakoztatható. A kimeneti csatlakozóra az áruházunkban is kapható DC-Sorkapocs átalakító segítségével lehet a legkönnyebben csatlakoztatni a LED világítást (kisfeszültségű LED modulok, LED szalagok, LED lámpák).

Maximális terhelhetősége 12 Volt esetén 96 Watt, 24 Volt esetén 192 Watt.

Adattáblázat
ANRO azonosító19145
Áramerősség 8 Amper
Beépített kapcsoló Infravörös érzékelős kapcsoló
BemenetDC csatlakozó (2.1 mm x 5.5 mm)
Csatornák száma 1 csatornás
Feszültség 12-24 Volt DC
Garancia idő2 év
GyártóANRO LED
IP védelmi szint IP20
KimenetDC csatlakozó (2.1 mm x 5.5 mm)
Méret: hosszúság (mm)38 mm
Méret: szélesség (mm)31 mm
Méret: vastagság (mm)10 mm
Mobiltelefonos applikációNincs. Önálló működés.
Súly43 g
Szállítási díj1 690 Ft
Szín Ezüst
Távirányítás Nincs
Teljesítmény 96 Watt
TípusLED kapcsoló
Vezérlés módja Impulzus szélesség moduláció (PWM)
Vezeték hossza (cm) 10 cm
Videó
Kapcsolódó cikkek
LED szalag típusok bemutatása: fehér, színváltós és full color LED szalagok

LED szalag típusok bemutatása: fehér, színváltós és full color LED szalagok

Utoljára frissítve: 2021. március 17.

A LED szalagok világában nem egyszerű eligazodni. Ebben szeretnénk most egy kis útmutatást nyújtani a LED szalag bemutatóval! Funkcionális világításoknál legtöbbször az egyszínű fehér fényű LED szalagok kerülnek felhasználásra, azonban a színváltós LED szalagok is igencsak fontosak dekorációs világí…
LED fényekkel dizájnosabb lehet a fürdőszoba is!

LED fényekkel dizájnosabb lehet a fürdőszoba is!

Utoljára frissítve: 2020. április 02.

Rejtett világítás a fürdőszobában - ezzel is dizájnosabbá tehetjük a fürdőszobát. A LED csíkokat a kis helyigényük miatt szerelhetjük a tükör mögé és az álmennyezetre is, melyre többféle alkalmazási példát mutatunk meg. A fény színe leggyakrabban fehér, de van, aki a futurisztikus kéktől sem riad vi…

LED szalag vezérlő értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 50
72.0% 36
28.0% 14
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: iSensor - Multi-functional IR sensor - LED ajtó kapcsoló és közelségérzékelő
Kategória: LED szalag vezérlő » 8 Amper » Infravörös érzékelős kapcsoló » DC csatlakozó (2.1 mm x 5.5 mm) » 1 csatornás » 12-24 Volt DC » IP20 » DC csatlakozó (2.1 mm x 5.5 mm) » Nincs. Önálló működés. » Ezüst » Nincs » LED kapcsoló » Impulzus szélesség moduláció (PWM)
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 43 gramm
P: AL-D-01-05, AL-D-01-07
19 év szakmai tapasztalat
797.300+ elégedett vásárló
461.100+ raktáron lévő termék
206.700+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése