334. / 405.
Gardinia

Mini zebra roló - sávroló oldalfeszítéssel (Z750 natúr) ablakra: 80x150 cm

Garancia: 2 év
Natúr
80 cm
150 cm
Zebra sávroló
Poliészter
Mini zebra roló - sávroló oldalfeszítéssel (Z750 natúr) ablakra: 80x150 cm
Mini zebra roló - sávroló oldalfeszítéssel (Z750 natúr) ablakra: 80x150 cm Mini zebra roló - sávroló oldalfeszítéssel (Z750 natúr) ablakra: 80x150 cm Mini zebra roló - sávroló oldalfeszítéssel (Z750 natúr) ablakra: 80x150 cm Mini zebra roló - sávroló oldalfeszítéssel (Z750 natúr) ablakra: 80x150 cm Mini zebra roló - sávroló oldalfeszítéssel (Z750 natúr) ablakra: 80x150 cm Mini zebra roló - sávroló oldalfeszítéssel (Z750 natúr) ablakra: 80x150 cm Mini zebra roló - sávroló oldalfeszítéssel (Z750 natúr) ablakra: 80x150 cm Mini zebra roló - sávroló oldalfeszítéssel (Z750 natúr) ablakra: 80x150 cm Mini zebra roló - sávroló oldalfeszítéssel (Z750 natúr) ablakra: 80x150 cm Mini zebra roló - sávroló oldalfeszítéssel (Z750 natúr) ablakra: 80x150 cm Mini zebra roló - sávroló oldalfeszítéssel (Z750 natúr) ablakra: 80x150 cm Mini zebra roló - sávroló oldalfeszítéssel (Z750 natúr) ablakra: 80x150 cm Mini zebra roló - sávroló oldalfeszítéssel (Z750 natúr) ablakra: 80x150 cm Mini zebra roló - sávroló oldalfeszítéssel (Z750 natúr) ablakra: 80x150 cm Mini zebra roló - sávroló oldalfeszítéssel (Z750 natúr) ablakra: 80x150 cm Mini zebra roló - sávroló oldalfeszítéssel (Z750 natúr) ablakra: 80x150 cm Mini zebra roló - sávroló oldalfeszítéssel (Z750 natúr) ablakra: 80x150 cm Mini zebra roló - sávroló oldalfeszítéssel (Z750 natúr) ablakra: 80x150 cm Mini zebra roló - sávroló oldalfeszítéssel (Z750 natúr) ablakra: 80x150 cm Mini zebra roló - sávroló oldalfeszítéssel (Z750 natúr) ablakra: 80x150 cm Mini zebra roló - sávroló oldalfeszítéssel (Z750 natúr) ablakra: 80x150 cm Mini zebra roló - sávroló oldalfeszítéssel (Z750 natúr) ablakra: 80x150 cm Lejátszás Lejátszás Lejátszás Lejátszás
Ár:
15 150 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-20 munkanap

ANRO azonosító (PID): 19059

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás

Mini zebra roló - sávroló

A Mini zebra roló egy olyan speciális árnyékoló, amelynél kétféle szövésű textília gondoskodik a napfény, illetve a betekintés kizárásáról. Nevét is onnan kapta, hogy kétféle anyagból készül, ezért dupla rolónak, sávos rolónak, németül doppel rolónak is hívják. A zebra roló alkalmazható műanyag és fa nyílászárók esetében, függőleges síkú ablakon vagy ajtón.

Az áttetsző sávok és a nem áttetsző sávok váltják egymást, ezáltal a fényáteresztés/beláthatóság mértéke egyénileg szabályozható. Kiválóan használható árnyékoláshoz és a belátás elleni védekezésként is, legyen szó munkahelyi környezetről vagy lakóotthonról. Jól mutat irodában, tárgyalóban, de hálószobában, nappaliban és konyhában is kedvelt.

A praktikus gyöngyzsinóros kivitel nagyon egyszerűvé teszi a rolók kezelését - sőt, a kezelő oldala felszerelés közben határozható meg, nincs különbség a jobb és a bal oldali működtetés között.

Mini zebra sávos rolók fix mérete

A Mini zebra rolók terméknévben is megadott szélessége a vászon szélességét jelenti. A teljes roló szerkezettel együtt mért (felfogató konzolokkal együtt) mérete ennél ~3-4 cm-rel nagyobb! Tehát pl. egy 42.5 cm szélességű termék esetén a vászon 42.5 cm széles, a szerkezet szélessége pedig ~46.5 cm.

A nagy méretválaszték lehetővé teszi, hogy a legtöbb ablakra ajtóra felszerelhetőek legyenek rolóink. A méret kiválasztásánál arra kell ügyelni, hogy az ablakkilincset ne mérjük bele a fedett területbe, hogy a roló leengedésekor ne ütközzünk bele a nyílászárók zárószerkezetébe.

Gyöngyláncos működtetésű roló, választható kezelési oldallal

A zebra roló szabályozása egy gyöngyláncos húzószerkezet révén történik, mely fokozatmentes beállításra ad lehetőséget (olyan állapotban állítjuk meg, ahogy számunkra megfelelő). A gyöngylánc segítségével tudjuk felhúzni és leereszteni a poliészter szelvényeket.

A kezelési oldal nincs meghatározva, szabadon kiválasztható hogy jobb vagy bal oldalra kerüljön a műanyag lánc. A rolótengely átmérője 18 mm.

Mini zebra roló Easyfix rendszerrel - fúrásmentes felszerelés!

A Gardinia mini zebra rolók különleges jellemzője, hogy felszerelésük pofonegyszerű, hiszen fúrás és csavarozás nélkül is felrakhatók. A csomagban mindent megtalálunk, amely segítségével a zebra rolókat közvetlenül az ablakszárnyra helyezhetjük fel (öntapadós ragasztóval vagy az ablakkeretre csíptetve).

Mindemellett csavarozással is felrakható, ha nem fontos, hogy megóvjuk a nyílászárók épségét.

Fix, nem nyíló ablakokra alapesetben ezt a rolót nem lehet felszerelni! Ha mégis fix ablakra szeretnénk beépíteni, akkor a tartóelem felső, recés szélét le kell vágni!

Az átalakítás után a rolók akár ragasztással is felszerelhetőek. Minden esetben amikor a rolót ragasztással rögzítjük az ablakkeretre, fontos, hogy előtte a keretet feltétlen megtisztítsuk, zsírtalanítsuk. Fontos: A ragasztó anyag kötési ideje 24 óra, tehát a ragasztó tappancsok felhelyezése után, magát a rolót csak 24 óra elteltével szereljük a helyére!

A Mini zebra sávrolók használata

A Mini zebra sávrolókat alapesetben csak nyíló ablakkeretre lehet felszerelni! Ha más módon kívánjuk felszerelni, akkor az előző pontban leírt átalakítást el kell végezni, majd az alábbi szerelési módokra nyílik lehetőség.

  1. Ablak elé a falra: érdemes legalább 5-10 cm-rel szélesebb és hosszabb rolót választani, mint a nyílás mérete a megfelelő sötételés érdekében. Ebben az esetben a tartóelemeket a falra, a nyílás fölé kell felcsavarozni.
  2. Ablak elé a mennyezetre: a méretezés az előzőekkel megegyező, azonban itt értelemszerűen a tartóelemet a mennyezetre kell felcsavarozni.
  3. Ablakkeretre: a rolók magára az ablakkeret nyíló részére is felszerelhetőek. A méret kiválasztásánál arra kell figyelni, hogy az esetleges nyitók, kilincsek elférjenek a roló mellett.

Oldalfeszítés - a zebra rolók bukó ablakon is használhatóak!

A Gardinia Mini zebra sávrolói damilos oldalfeszítéssel vannak ellátva. Az oldalfeszítéssel szerelhető rolóknál egy nylonzsinór fogja megakadályozni a roló kilengését, amely a bukó állapotban lévő ablakok esetében nagyon hasznos lehet. De alkalmas lehet olyankor is, ha csak oldalirányba nyitjuk ki az ajtót és nem szeretnénk, ha a sávroló folyton libegne (pl. bejárati ajtón való közlekedés során).

Zebra sávos rolók méretre vágása

Amennyiben nem talál megfelelő méretű rolót és van egy kis kézügyessége, úgy a rolókat tetszőleges szélességűre lehet szabni!

  1. A méretre vágáshoz először távolítsuk el az alsó súlypálca végzáróit, majd húzzuk le a pálcát a vászonról.
  2. A vásznon ceruzával jelöljük fel a vágás helyét, majd vágjuk el a vásznat egy ollóval.
  3. A tartórudat fémfűrésszel szabjuk a megfelelő méretre. A rúd legyen 5 mm-rel szélesebb, mint a megmaradó vászon mérete!
  4. A feszítőrudat is vágjuk méretre, ez legyen szélesebb 1-2 mm-rel a vászon méreténél.
  5. Szereljük fel a rolót a helyére.

Komplett csomag, mindent tartalmaz a roló felszereléséhez!

A Gardinia BlackOut rolók a működéshez és felszereléshez szükséges minden alkatrészt tartalmaznak! A komplett csomagban a rolók alkatrészenként találhatóak meg!

Adattáblázat
Alapanyag Poliészter
ANRO azonosító19059
Garancia idő2 év
GyártóGardinia (2020408)
Méret: magasság (cm)150 cm
Méret: szélesség (cm)80 cm
Súly792 g
Szállítási díj1 690 Ft
Szín Natúr
Termékcsalád Zebra sávroló
Videó
Kapcsolódó cikkek
Kánikula idejére - tippek, mivel tarthatunk kellemes hőmérsékletet lakásunkban gazdaságosan

Kánikula idejére - tippek, mivel tarthatunk kellemes hőmérsékletet lakásunkban gazdaságosan

Utoljára frissítve: 2022. július 04.

A nyár beköszöntével egyre égetőbb problémát jelent, hogyan tartsunk elviselhető hőmérsékletet otthonunkban. Persze manapság, a légkondicionálók világában ez lehet akár egy gombnyomás és még otthon se kell hozzá tartózkodnunk feltétlenül. Ebben a cikkükben viszont egyéb energiatakarékos megoldásokat…
Sávos roló: az ideális árnyékoló megoldás

Sávos roló: az ideális árnyékoló megoldás

Utoljára frissítve: 2015. február 13.

A napsütés kizárására több árnyékolástechnikai termék létezik, leggyakrabban a különböző függönykarnisokkal kombinált függönyöket használjuk erre a célra. Azonban nem vagyunk egyformák, van akit már a hideg ráz a különböző függöny rendszerektől, nekik pedig igazán megfelelő megoldások a különböző ki…
Szeptemberi napsütésre zebra roló a válasz

Szeptemberi napsütésre zebra roló a válasz

Utoljára frissítve: 2024. március 13.

Nemcsak tavasszal és nyáron tűz a nap, hanem a vénasszonyok nyarán még ősszel is megörvendeztethetnek minket a napsugarak! A szeptemberi-októberi napsütésre mi zebra rolóval válaszolunk! Ez egy olyan ablakra szerelhető árnyékoló, amelynél a fényáteresztő és árnyékoló sávok felváltva helyezkednek el,…
Üveg falak között padlótól-tetőig

Üveg falak között padlótól-tetőig

Utoljára frissítve: 2022. július 27.

A modern konyhát üveg falak határolják, melyek láttatni engedik a szépséges kertet is. De az üveg légiessége és tisztasága a fürdőszobában is visszaköszön. Ennek a lakásnak a különlegessége, hogy megannyi stílus keveredik, függően attól, hogy éppen melyik helyiségben járunk. Csodás környezet, prakti…
Rolók - árnyékolás az ablak belső oldalán

Rolók - árnyékolás az ablak belső oldalán

Utoljára frissítve: 2022. július 27.

Az ablakok belső oldalára szerelhető roló kedvelt megoldás, ha a napsütést vagy az üvegablakon történő belátást szeretnénk korlátozni. A praktikus és egyszerűen felszerelhető Gardinia rolók elegáns megjelenést biztosítanak, a széles méretválasztéknak köszönhetően pedig a kis és a nagy ablakokra, val…
Zebra rolók a lakás különböző helyiségeiben

Zebra rolók a lakás különböző helyiségeiben

Utoljára frissítve: 2020. április 02.

Ha egy helyiségen van ablak - márpedig lakásunkban a legtöbb szoba ilyen - akkor oda valamilyen függöny vagy roló is szükséges, amellyel megakadályozhatjuk, hogy az utcáról belássanak az idegenek, vagy hogy a tűző nap besüssön és felforrósítsa a szobát. A függöny kiváltására nagyon jó eszköz a zebra…
Használj zebra rolót a napsütés és a nem kívánt tekintetek ellen

Használj zebra rolót a napsütés és a nem kívánt tekintetek ellen

Utoljára frissítve: 2020. április 02.

Az egyik legmodernebb rolótípus a zebra roló, melyet dupla roló, sávos roló néven is emlegetnek. Felszerelése az ablakra történik, így utólagosan is elvégezhető. A kétféle anyagból készült árnyékolóval a napsütés ellen és a nem kívánt tekintetek ellen egyaránt védekezhetünk! Fotóinkon nappaliban és …

Sávroló - sávos roló értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 2
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Mini zebra roló - sávroló oldalfeszítéssel (Z750 natúr) ablakra: 80x150 cm
Kategória: Sávroló - sávos roló » Poliészter » Natúr » Zebra sávroló
Cikkszám: 2020408
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 792 gramm
19 év szakmai tapasztalat
800.200+ elégedett vásárló
448.000+ raktáron lévő termék
207.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése