GARDINIA Oldalvezető sín EASYFIX rolókhoz (210 cm) fehér színű (2 db)

205. / 289.

Termékleírás

Ár:
4 337 Ft
csomag

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
2 csomag raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

GARDINIA Oldalvezető sín EASYFIX rolókhoz (210 cm) fehér színű (2 db)

Nagyítható képek

GARDINIA Oldalvezető sín EASYFIX rolókhoz (210 cm) fehér színű (2 db)GARDINIA Oldalvezető sín EASYFIX rolókhoz (210 cm) fehér színű (2 db)GARDINIA Oldalvezető sín EASYFIX rolókhoz (210 cm) fehér színű (2 db)GARDINIA Oldalvezető sín EASYFIX rolókhoz (210 cm) fehér színű (2 db)
GyártóGARDINIA (31550)
ANRO azonosító18378
Garancia idő2 év
Hosszúság2100 mm
Kiszerelés 2 db/csomag
Vastagság15 mm
Alapanyag Műanyag
CsaládVászon roló
Szélesség20 mm
Szín Fehér
Termékcsalád Easy Fix normál

A Gardinia Easy Fix rolóihoz készült oldalvezető/fedő sín, amely segítségével megakadályozhatjuk a napfény bejutását a rolók szélénél.

Ennek a nagyszerű terméknek köszönhetően nem kell attól tartanunk, hogy a felhelyezett rolónk oldala mentén fény jut be, hiszen a hátoldalán elhelyezett kétoldalú ragasztónak köszönhetően remek takarást biztosít. Könnyedén, szerelés mentesen felhelyezhető, ahogy azt az Easy Fix termékektől már megszokhattuk.

A takaráson túl rögzítő és vezető szerepe is van, hiszen használatával elkerülhetjük, hogy a billentett állapotban használt ablak miatt a roló vászna eltávolodjon az ablaktól. Ennek elkerülése fontos, hiszen így a roló nem tudja megfelelően ellátni feladatát.

Oldalvezető sín EASYFIX rolókhoz (210 cm) fehér színű (2 db)

Az alábbi videón (0:41 másodperctől) a vezető sín felhelyezése látható: Gardinia oldalvezető sín szerelése

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés

Vászon rolók képek, ötletek

A sötét színű gardinia rolófüggöny gátolja a belátást.Gardinia tartókonzol rolo függönyhöz, ezzel is fel lehet szerelni az ajtóra vagy ablakra.Gardinia tartókonzol rolettához ajtón.Univerzális konzol gardinia rolóhoz: segítségével csavarozás nélkül felszerelhető, felakasztható a roló.Fekete gardinia roló belátásgátló anyaggal, fúrásmentes tartóval felszerelveAjtóra szerelhető gyöngyláncos roló Gardinia univerzális tartóvalBelátást megakadályozza a sötét színű roló.Igény szerint gyöngylánccal szabályozható a fekete rolófüggönyGardinia rolós függöny gyöngyláncos: bárhol megállítható. Ez unitrend, pezsgő szín.Fényáteresztő roló ablakra pezsgő színben, a belátást megakadályozza.Minimál stílusú belsőárnyékoló: sávroló új családi házon.Kék árnyékoló roló fa ablakraKék roló ablakraEgész jól árnyékol a kék színű rolóAkciós roló kék színben. Napkizárás leeresztett rolóval.Babaszoba: jól működik a Gardinia fényzáró blackout roló a fa ablakonA keresztben csíkos, színes függöny mellé szükséges a blackout, nem fényáteresztő rolóKávébarnás árnyékoló roló, blackout poliészter szövettel, gyerekszoba ablakán
Link: GARDINIA Oldalvezető sín EASYFIX rolókhoz (210 cm) fehér színű (2 db)
Kategória: Vászon rolók » Műanyag » Vászon roló » 2 db/csomag » Fehér » Easy Fix normál
Cikkszám: 31550
Szállítási kategória: 3
P: M-08-05

Asztali nézet megjelenítése