1. / 54.
Asalite

LED toll lámpa (1.2W) fekete

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: Elemes lámpa, LED zseblámpa.
Garancia: 1 év
1.2 Watt
LED toll lámpa (1.2W) fekete
LED toll lámpa (1.2W) fekete LED toll lámpa (1.2W) fekete LED toll lámpa (1.2W) fekete LED toll lámpa (1.2W) fekete LED toll lámpa (1.2W) fekete LED toll lámpa (1.2W) fekete LED toll lámpa (1.2W) fekete LED toll lámpa (1.2W) fekete LED toll lámpa (1.2W) fekete Lejátszás
Ár:
2 490 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
3 munkanap

ANRO azonosító (PID): 18376

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás

ASALITE termékek az ANRO Épületdíszítésnél!

Az ASALITE célja, hogy minőségi termékeikkel és a legújabb világítás technológiákkal segítsék felhasználóik mindennapjait. Az ASALITE termékek mindegyike energiatakarékos és környezetkímélő, így használatuk nem csak a felhasználóknak kedvez, hanem a természetnek is.

Az ASALITE elemlámpák széles kínálatából mindenki megtalálja a megfelelőt, amatőröktől a profikig. Legyen szó túrázásról, kempingezésről vagy bármilyen kültéri sportról, munkáról vagy beltéri feladatról.

 

Asalite LED zseblámpa, toll forma

Apró, tollra emlékeztető elemes zseblámpa, amely mellett nem csak praktikus mérete szól, hanem a kiemelkedő energiahatékonysága is. Ellenálló alumínium házból készült, egységes fekete színben. A fogási felületnél bordázott, így stabilabb fogást és tapadást biztosít. Súlya csupán 54 gramm, így hordozása roppant egyszerű.

A fényről kiváló minőségű 1.2 Wattos CREE XP-E2 R2 LED gondoskodik. Fényereje kiemelkedik társai közül, hiszen 1.2 Wattos fogyasztás mellett 130 lumenre képes, amely 108 lumen/watt energiahatékonyságot jelent! Az alacsony energiafogyasztásnak és a kiváló minőségnek köszönhetően, akár a 100 000 órás élettartamot is elérheti. Hatótávolsága elérheti a 73 métert, amelynek köszönhetően szintén kiemelkedik társai közül.

A lámpatest talpán található fekete színű kapcsológomb segítségével végezhetjük el az elemlámpa kezelését, így még inkább azt az érzést kelti, mintha egy tollat kezelnénk. Egy világítási funkcióval rendelkezik.

Működés

  • Első kattanásig nyomás: Az elemlámpa bekapcsol és maximális fényerővel (130 lumen, akár 3 órán át) világít.
  • Második kattanásig nyomás: Az elemlámpa kikapcsol.

Az elemlámpa üzemeléséért 2 darab AAA elem felelős, amelyet a csomag tartalmaz. Az elemek már a lámpában találhatóak, használat előtt egyetlen feladatunk az elemvédő fólia eltávolítása. Ennek végrehajtásához az elemlámpa alját kell letekerni, majd kivenni az elemtakaró fóliát. Elemcsere esetén is a lámpatest aljának letekerésével juthatunk hozzá az elemekhez és végezhetjük el a cserét. Áruházunkban többféle kiváló minőségű AAA elem közül válogathat.

Az elemes LED lámpa oldalán egy csíptetőfül is elhelyezésre került, amely amellett, hogy még inkább hozzájárul a toll megjelenéshez, remek rögzítést biztosít, így téve még könnyebbé a hordozást és a használatot.

Mindennapi feladatok ellátásra kiváló választás ez az esztétikus és ellenálló ledes elemlámpa, apró mérete és kialakítása miatt tárolása és hordozása rendkívül egyszerű. IPX4-es védettséget kapott, így korlátozottan vízálló, ellenáll a fröccsenő víznek.

Adattáblázat
ANRO azonosító18376
Beépített kapcsoló Igen, kapcsolóval ellátva
Elem típusa AAA (2 db)
Garancia idő1 év
GyártóAsalite (c)
LED chip típusCREE LED
Méret: átmérő (mm)17 mm
Méret: hosszúság (mm)135 mm
Súly54 g
Szállítási díj1 690 Ft
Szín Fekete
Teljesítmény 1.2 Watt
Termékcsalád Ledes elemlámpák
Videó

Elemes lámpa, LED zseblámpa értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 9
55.6% 5
44.4% 4
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: LED toll lámpa (1.2W) fekete
Kategória: Elemes lámpa, LED zseblámpa » Igen, kapcsolóval ellátva » AAA (2 db) » CREE LED » Fekete » Ledes elemlámpák
Cikkszám: c
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 54 gramm
19 év szakmai tapasztalat
797.300+ elégedett vásárló
461.100+ raktáron lévő termék
206.700+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése