1. / 54.
Asalite

LED fejlámpa (3W) 7 funkciós, narancs-fekete

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: Elemes lámpa, LED zseblámpa.
Garancia: 1 év
3 Watt
LED fejlámpa (3W) 7 funkciós, narancs-fekete
LED fejlámpa (3W) 7 funkciós, narancs-fekete LED fejlámpa (3W) 7 funkciós, narancs-fekete LED fejlámpa (3W) 7 funkciós, narancs-fekete LED fejlámpa (3W) 7 funkciós, narancs-fekete LED fejlámpa (3W) 7 funkciós, narancs-fekete LED fejlámpa (3W) 7 funkciós, narancs-fekete LED fejlámpa (3W) 7 funkciós, narancs-fekete LED fejlámpa (3W) 7 funkciós, narancs-fekete LED fejlámpa (3W) 7 funkciós, narancs-fekete LED fejlámpa (3W) 7 funkciós, narancs-fekete LED fejlámpa (3W) 7 funkciós, narancs-fekete LED fejlámpa (3W) 7 funkciós, narancs-fekete LED fejlámpa (3W) 7 funkciós, narancs-fekete
Ár:
4 990 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
3 munkanap

ANRO azonosító (PID): 18373

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás

ASALITE termékek az ANRO Épületdíszítésnél!

Az ASALITE célja, hogy minőségi termékeikkel és a legújabb világítás technológiákkal segítsék felhasználóik mindennapjait. Az ASALITE termékek mindegyike energiatakarékos és környezetkímélő, így használatuk nem csak a felhasználóknak kedvez, hanem a természetnek is.

Az ASALITE elemlámpák széles kínálatából mindenki megtalálja a megfelelőt, amatőröktől a profikig. Legyen szó túrázásról, kempingezésről vagy bármilyen kültéri sportról, munkáról vagy beltéri feladatról.

 

Asalite LED fejlámpa, 7 beépített funkcióval, narancs-fekete színben

Az Asalite fejlámpája könnyű, ellenálló műanyag házat kapott narancssárga és fekete színben. Kis mérete és súlya miatt nagyszerű választás kempingezéshez, túrázáshoz, kerékpározáshoz, futáshoz és más szabadtéri sportokhoz, viselése hosszabb távon sem megterhelő a nyak számára.

A fejlámpába kétféle kiváló minőségű LED Chip is beépítésre került. A legújabb CREE XPE LED, amellyel ez az apró lámpa képes 3 Wattos fogyasztás mellett 190 lumenes fényerőt biztosítani, valamint 3 COB LED Chip is, amellyel akár 140 lumenes fényerő is elérhető. A fejlámpa funkciói között szerepel a CREE és a COB LED egyszerre történő működtetése, amellyel elérhető a 285 lumenes fényerő, valamint a 82 méteres világítási távolság. A kiváló minőséget a várható élettartam is igazolja: 100 000 óra.

A lámpatest tetején található két darab piros színű kapcsológomb segítségével végezhetjük el a fejlámpa kezelését. Az egyik gomb felel a CREE ledhez tartozó funkciók kezeléséért, a másik gombbal a COB ledek funkcióit váltogathatjuk. A CREE ledekhez tartozó gombon egy szűk sugárzási szöget ábrázoló minta látható, a COB ledekhez tartozó gombon egy széles sugárzási szöget ábrázoló minta látható.

Hét beépített funkcióval rendelkezik. Mivel a ki- és bekapcsolásra, valamint a funkcióváltásra is egy-egy gomb használható, így minden esetben gombonként végig kell léptetni az összes funkción a kikapcsoláshoz.

Funkciók CREE LED esetén

  1. CREE+COB ledek maximális fényerővel világítanak (285 lumen, akár 8 órán át)
  2. CREE LED maximális fényerővel világít (190 lumen)
  3. CREE LED minimális fényerővel világít (60 lumen)
  4. CREE LED maximális fényerővel villog (190 lumen)

Funkciók COB LED esetén

  1. COB ledek fehér fénnyel világítanak (140 lumen)
  2. COB ledek piros fénnyel világítanak (7 lumen)
  3. COB ledek zöld fénnyel világítanak (26 lumen)

Működés CREE LED esetén

  • Első gombnyomás: A fejlámpa bekapcsol és egyszerre világítanak maximális fényerővel a CREE és a COB ledek fehér fénnyel.
  • Második gombnyomás: A COB ledek kikapcsolnak, a CREE led továbbra is maximális fényerővel világít.
  • Harmadik gombnyomás: A CREE LED minimális fényerővel világít.
  • Negyedik gombnyomás: A CREE LED maximális fényerővel villog.
  • Ötödik gombnyomás: A fejlámpa kikapcsol.

Működés COB LED esetén:

  • Első gombnyomás: A fejlámpa bekapcsol és maximális fényerővel, fehér fénnyel világítanak a COB ledek.
  • Második gombnyomás: A COB ledek piros fénnyel világítanak.
  • Harmadik gombnyomás: A COB ledek zöld fénnyel világítanak.
  • Negyedik gombnyomás: A fejlámpa kikapcsol.

Fontos megjegyezni, hogy bármikor válthatunk a két gomb által kezelt funkciók között. A CREE ledet kezelő gomb által kiválasztott funkcióból bármikor átválthatunk a COB ledek funkcióihoz a megfelelő (széles világítási szöget ábrázoló) gomb megnyomásával.

Például, ha a CREE led harmadik gombnyomásra működő funkcióját (minimális fényerővel világítás) szeretnénk átváltani a COB led első (maximális fényerejű, fehér COB fény) funkciójára, akkor csak egyszerűen egyszer meg kell nyomni a COB ledeket vezérlő gombot.

Másik gomb megnyomásakor mindig az adott gomb által kezelt első funkcióra vált a fejlámpa. Kis sugárzási szögű gomb esetén egyszerre világítanak maximális fényerővel a CREE és a COB ledek, nagy sugárzási szögű gomb esetén maximális fényerővel, fehér fénnyel világítanak a COB ledek.

Az elemlámpa üzemeléséért 3 darab AAA elem felelős, amelyet a csomag tartalmaz. Az elemek behelyezéséhez a kapcsológombok mellett található kis fül óvatos felhúzását követően nyissuk le a lámpatest hátulját. Az elemek behelyezését követően csukjuk vissza a fejlámpa hátulját míg vissza nem kattan a helyére.

A fejlámpa fejen történő rögzítésére a csomag tartalmaz egy kiváló minőségű rugalmas fejpántot. A fejpánt könnyedén rögzíthető a fejlámpa hátoldalához, állítása is egyszerű, így bárki elvégezheti és saját méreteihez igazíthatja. A fejpánt különlegessége, hogy a műanyag szorítón egy vészsíp is elhelyezésre került, amely nagy segítséget nyújthat vészhelyzet esetén.

A fejlámpa billenthető, így az állítható dőlésszögnek köszönhetően még inkább az igényeinkhez igazíthatjuk.

A kiváló minőségű ledek, az IPX4-es védelem, valamint a jól átgondolt tervezés és kialakítás teszi ezt a fejlámpát igazán nélkülözhetetlen társsá. Könnyű súlya, állíthatósága és strapabírósága miatt bátran ajánljuk bármilyen kültéri sporthoz, legyen szó kerékpározásról, futásról, de akár éjszakai horgászathoz is remekül használható, azonban ebben az esetben vigyázni kell, hogy ne használjuk vízben, hiszen az IPX4-es védelmi besorolása miatt korlátozottan vízálló.

Adattáblázat
ANRO azonosító18373
Beépített kapcsoló Igen, kapcsolóval ellátva
Elem típusa AAA (3 db)
Garancia idő1 év
GyártóAsalite (ASAF14086)
LED chip típusCREE LED
Méret: hosszúság (mm)68 mm
Méret: magasság (mm)35 mm
Méret: szélesség (mm)48 mm
Súly116 g
Szállítási díj1 690 Ft
Szín Narancs-fekete
Teljesítmény 3 Watt
Termékcsalád Ledes elemlámpák

Elemes lámpa, LED zseblámpa értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 2
100.0% 2
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: LED fejlámpa (3W) 7 funkciós, narancs-fekete
Kategória: Elemes lámpa, LED zseblámpa » Igen, kapcsolóval ellátva » AAA (3 db) » CREE LED » Narancs-fekete » Ledes elemlámpák
Cikkszám: ASAF14086
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 116 gramm
19 év szakmai tapasztalat
797.300+ elégedett vásárló
461.100+ raktáron lévő termék
206.700+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése