1. / 56.
Asalite

LED kemping lámpás (3W) akkumulátoros, power bank funkció

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: Elemes lámpa, LED zseblámpa.
Garancia: 1 év
3 Watt
350 lumen
2200 mAh, Lítium
LED kemping lámpás (3W) akkumulátoros, power bank funkció
LED kemping lámpás (3W) akkumulátoros, power bank funkció LED kemping lámpás (3W) akkumulátoros, power bank funkció LED kemping lámpás (3W) akkumulátoros, power bank funkció LED kemping lámpás (3W) akkumulátoros, power bank funkció LED kemping lámpás (3W) akkumulátoros, power bank funkció LED kemping lámpás (3W) akkumulátoros, power bank funkció LED kemping lámpás (3W) akkumulátoros, power bank funkció LED kemping lámpás (3W) akkumulátoros, power bank funkció Lejátszás
Ár:
6 782 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
3 munkanap

ANRO azonosító (PID): 18370

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás

ASALITE termékek az ANRO Épületdíszítésnél!

Az ASALITE célja, hogy minőségi termékeikkel és a legújabb világítás technológiákkal segítsék felhasználóik mindennapjait. Az ASALITE termékek mindegyike energiatakarékos és környezetkímélő, így használatuk nem csak a felhasználóknak kedvez, hanem a természetnek is.

Az ASALITE elemlámpák széles kínálatából mindenki megtalálja a megfelelőt, amatőröktől a profikig. Legyen szó túrázásról, kempingezésről vagy bármilyen kültéri sportról, munkáról vagy beltéri feladatról.

 

Asalite LED kemping lámpás, akkumulátoros, power bank funkcióval

A régi, hagyományos lámpások modern formavilágú és kialakítású rokonát üdvözölhetjük ebben az akkumulátoros LED lámpásnak a személyében. A hagyományos formából megmaradtak bizonyos elemek, mint például az alak, valamint az elengedhetetlen kihajtható akasztó, amely segítségével könnyedén hordozhatjuk, vagy felakaszthatjuk. Strapabíró műanyag külsőt kapott, jól tapadó gumiborítással, így rendkívül masszív és ellenálló. A ledes lámpatest színe is eltér a megszokottól, azonban a természetben való használatnak rendkívül kedvez ez a zöld és fekete szín.

A kemping lámpa fényéért a beépített SMD LED Chipek felelnek, amelyek kiváló energiahatékonyságukról és remek fényükről ismertek. A csupán 3 Wattot fogyasztó ledek képesek 350 lumen kibocsájtására is, amely 116 lumen/Watt energiahatékonyság.

A minőségi chipek akár 100 000 órás élettartamot is biztosíthatnak, így hosszú ideig lehet társunk ez a modern lámpás. Teljes fényerőn világítási ideje 4 óra, minimális fényerőn világítási ideje akár a 8 órát is elérheti!

A lámpatest oldalán található kapcsológomb segítségével végezhetjük el a ki- és bekapcsolást, valamint a funkciók közötti váltást. Mivel a ki- és bekapcsolásra, valamint a funkcióváltásra is egy gomb használható, így minden esetben végig kell léptetni az összes funkción a kikapcsoláshoz. A ledes kempinglámpa 5 beépített funkcióval rendelkezik.

  • Első gombnyomás: A lámpás bekapcsol és maximális fényerővel (350 lumen) világít.
  • Második gombnyomás: A lámpás közepes fényerővel (kb. 200 lumen) világít.
  • Harmadik gombnyomás: A lámpás minimális fényerővel (150 lumen) világít.
  • Negyedik gombnyomás: A lámpás vörös fénnyel világít.
  • Ötödik gombnyomás: A lámpás vörös fénnyel villog.
  • Hatodik gombnyomás: A lámpás kikapcsol.

A lámpatest másik oldalán találhatók a töltésért és power bank funkcióért felelős csatlakozók. A vízvédelem érdekében egy gumi fedlap védi őket. A védőlap kihajtását követően találkozhatunk a micro-USB és az USB csatlakozóval.

A micro-USB csatlakozó felelős a ledes kempinglámpa töltéséért. A lámpatest áramellátásáért beépített, 2200 mAh-es újratölthető akkumulátor felelős. Töltés közben piros visszajelző fény villog.

Az USB csatlakozó felelős a power bank funkció létrejöttéért. Segítségével a lámpás könnyedén használható USB-s eszközök töltésére is, legyen szó telefonról, tabletről stb. A csomag tartalmazza az adaptert, valamint a töltéshez és power bank funkcióhoz szükséges kábelt is.

A lámpatest alján található egy kihajtható karabineres akasztó is, amely segítségével könnyedén felakasztható bármilyen hátizsákra, így hordozása nem csak a táskán belül oldható meg.

Kiváló társ bármilyen túrához, kiránduláshoz, hiszen vízálló kialakításának köszönhetően zordabb, esős körülmények között is használható.

Adattáblázat
Akku / elem típusa 2200 mAh, Lítium
ANRO azonosító18370
Beépített kapcsoló Igen, kapcsolóval ellátva
Fényáram (fényerő) 350 lumen
Garancia idő1 év
GyártóAsalite (ASA85072)
LED chip típusSMD LED
Méret: átmérő (mm)95 mm
Méret: magasság (mm)180 mm
Súly607 g
Szállítási díj1 690 Ft
Szín Fekete-zöld
Teljesítmény 3 Watt
Termékcsalád Ledes elemlámpák
Videó

Elemes lámpa, LED zseblámpa értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Link: LED kemping lámpás (3W) akkumulátoros, power bank funkció
Kategória: Elemes lámpa, LED zseblámpa » 2200 mAh, Lítium » Igen, kapcsolóval ellátva » SMD LED » Fekete-zöld » Ledes elemlámpák
Cikkszám: ASA85072
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 607 gramm
19 év szakmai tapasztalat
805.700+ elégedett vásárló
445.500+ raktáron lévő termék
207.600+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése