1. / 54.
Asalite

LED kézi reflektor (10W) akkumulátoros, zoom funkcióval

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: Elemes lámpa, LED zseblámpa.
Garancia: 1 év
10 Watt
800 lumen
3.7 Volt, 2200 mAh, 18650 (3 db)
LED kézi reflektor (10W) akkumulátoros, zoom funkcióval
LED kézi reflektor (10W) akkumulátoros, zoom funkcióval LED kézi reflektor (10W) akkumulátoros, zoom funkcióval LED kézi reflektor (10W) akkumulátoros, zoom funkcióval LED kézi reflektor (10W) akkumulátoros, zoom funkcióval LED kézi reflektor (10W) akkumulátoros, zoom funkcióval LED kézi reflektor (10W) akkumulátoros, zoom funkcióval LED kézi reflektor (10W) akkumulátoros, zoom funkcióval Lejátszás
Ár:
12 990 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
3 munkanap

ANRO azonosító (PID): 18366

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás

ASALITE termékek az ANRO Épületdíszítésnél!

Az ASALITE célja, hogy minőségi termékeikkel és a legújabb világítás technológiákkal segítsék felhasználóik mindennapjait. Az ASALITE termékek mindegyike energiatakarékos és környezetkímélő, így használatuk nem csak a felhasználóknak kedvez, hanem a természetnek is.

Az ASALITE elemlámpák széles kínálatából mindenki megtalálja a megfelelőt, amatőröktől a profikig. Legyen szó túrázásról, kempingezésről vagy bármilyen kültéri sportról, munkáról vagy beltéri feladatról.

 

Asalite LED kézi reflektor, akkumulátoros, zoom funkcióval

Masszív és erősen ellenálló reflektor, amely bármilyen munkafolyamatot megkönnyít. Erős alumínium házból készült, amelynek használata roppant kényelmes az okosan kialakított fogónak és a formának köszönhetően. Szép szürke színű házat kapott, króm színű fogóval.

A fényről magas fényű 10 Wattos L2 CREE LED gondoskodik, fénye szép, erős, fehér fény. Az alacsony energiafogyasztásnak és a kiváló minőségnek köszönhetően, akár a 100 000 órás élettartamot is elérheti. Világítási távolsága maximális fényerő esetén elérheti a 400 métert.

A lámpatest fogójának elején található kapcsológomb segítségével végezhetjük el a kézi reflektor kezelését. Világítás közben a kapcsológomb kék színnel világít. Mivel a ki- és bekapcsolásra, valamint a funkcióváltásra is egy gomb használható, így minden esetben végig kell léptetni az összes funkción a kikapcsoláshoz. Három beépített funkcióval rendelkezik.

Funkciók

  1. Maximális fényerővel világít (800 lumen, akár 6 órán át)
  2. Minimális fényerővel világít (400 lumen, akár 12 órán át)
  3. Maximális fényerővel villog (800 lumen, stroboszkóp)

Működés

  • Első gombnyomás: A reflektor bekapcsol és maximális fényerővel (800 lumen) világít.
  • Második gombnyomás: A reflektor minimális fényerővel (400 lumen) világít.
  • Harmadik gombnyomás: A reflektor maximális fényerővel (800 lumen) villog.
  • Negyedik gombnyomás: A reflektor kikapcsol.

Az reflektor nem csak teljesítményével és energiatakarékosságával emelkedik ki társai közül, hanem speciális zoom funkciós kialakításával is. A zoom funkció segítségével megváltoztathatjuk a LED előtt található lencse távolságát. Ennek köszönhetően nagyobb távolságra tudunk koncentráltabb fényt juttatni, vagy a chiphez közelebb húzva széthúzhatjuk annak fényét, így homogénebb világítást érünk el.

Az reflektor üzemeléséért 3 darab 18650-es méretű, 3.7 Voltos 2200 mAh-es akkumulátor felelős, amelyet a csomag tartalmaz. Az akkumulátorok behelyezéséhez a reflektor alját kell letekerni, majd behelyezni az akkumulátorokat.

Az akkumulátorok tölthetők, így a lámpa feltöltése könnyedén megoldható. A töltéshez használt nyílás a vízvédelem érdekében a fogantyú oldalán került elhelyezésre, gumi réteggel van védve. A gyártó által feltüntetett töltési idő 9 óra a 230 Voltos adapterről. 

Kényelmes fogása, masszív felépítése és erős fénye miatt bátran ajánljuk munkafolyamatok megkönnyítésére, éjszakai kirándulásokra, túrákra. A speciális zoom funkciónak köszönhetően akár keresési feladatokhoz is használható. A csomag tartalmaz egy két végén karabineres hordozószíjat, amely megkönnyíti a hosszabb ideig tartó használatot.

Adattáblázat
Akku / elem típusa 3.7 Volt, 2200 mAh, 18650 (3 db)
ANRO azonosító18366
Beépített kapcsoló Igen, kapcsolóval ellátva
Fényáram (fényerő) 800 lumen
Garancia idő1 év
GyártóAsalite (ASA30041)
LED chip típusCREE LED
Méret: átmérő (mm)70 mm
Méret: hosszúság (mm)165 mm
Súly910 g
Szállítási díj1 690 Ft
Szín Szürke
Teljesítmény 10 Watt
Termékcsalád Ledes elemlámpák
Videó

Elemes lámpa, LED zseblámpa értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 4
100.0% 4
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: LED kézi reflektor (10W) akkumulátoros, zoom funkcióval
Kategória: Elemes lámpa, LED zseblámpa » 3.7 Volt, 2200 mAh, 18650 (3 db) » Igen, kapcsolóval ellátva » CREE LED » Szürke » Ledes elemlámpák
Cikkszám: ASA30041
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 910 gramm
19 év szakmai tapasztalat
800.200+ elégedett vásárló
448.000+ raktáron lévő termék
207.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése