1. / 56.
Asalite

LED elemlámpa (6W) akkumulátoros

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a következő kategóriában találhat: Elemes lámpa, LED zseblámpa.
Garancia: 1 év
6 Watt
500 lumen
3.7 Volt, 2200 mAh, 18650 (1 db)
LED elemlámpa (6W) akkumulátoros
LED elemlámpa (6W) akkumulátoros LED elemlámpa (6W) akkumulátoros LED elemlámpa (6W) akkumulátoros LED elemlámpa (6W) akkumulátoros LED elemlámpa (6W) akkumulátoros LED elemlámpa (6W) akkumulátoros LED elemlámpa (6W) akkumulátoros LED elemlámpa (6W) akkumulátoros LED elemlámpa (6W) akkumulátoros LED elemlámpa (6W) akkumulátoros Lejátszás
Ár:
12 990 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
3 munkanap

ANRO azonosító (PID): 18365

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás

ASALITE termékek az ANRO Épületdíszítésnél!

Az ASALITE célja, hogy minőségi termékeikkel és a legújabb világítás technológiákkal segítsék felhasználóik mindennapjait. Az ASALITE termékek mindegyike energiatakarékos és környezetkímélő, így használatuk nem csak a felhasználóknak kedvez, hanem a természetnek is.

Az ASALITE elemlámpák széles kínálatából mindenki megtalálja a megfelelőt, amatőröktől a profikig. Legyen szó túrázásról, kempingezésről vagy bármilyen kültéri sportról, munkáról vagy beltéri feladatról.

 

Asalite LED zseblámpa, akkumulátoros, micro-USB tölthető

Masszív és erősen ellenálló zseblámpa, amely a legzordabb körülmények között is használója segítségére lesz. Erős alumínium házból készült, amelynek használata roppant kényelmes az okosan kialakított formának köszönhetően. Súlya még nem mondható nehéznek, az akkumulátorral is csupán 245 gramm. Egységes fekete színű házat kapott.

A fényről kiváló minőségű 6 Wattos CREE XM-L2 T6 LED gondoskodik, fénye szép, erős, fehér fény. Az alacsony energiafogyasztásnak és a kiváló minőségnek köszönhetően, akár a 100 000 órás élettartamot is elérheti. Világítási távolsága maximális fényerő esetén elérheti a 270 métert.

A lámpatest talpán található fekete színű kapcsológomb segítségével végezhetjük el az elemlámpa kezelését. A kapcsoló úgynevezett reverse clicky kapcsoló, azaz a módváltás a kapcsológomb félig benyomásával történik. A teljes (kattanásig) benyomás az elemlámpa ki- és bekapcsolásáért felelős. 

Három beépített funkcióval rendelkezik. Az elemlámpa nem rendelkezik memória funkcióval, ezért minden bekapcsoláskor az utoljára használt funkciót követő funkcióval kapcsol be.

Funkciók

  1. Maximális fényerővel világít (500 lumen, akár 3.5 órán át)
  2. Minimális fényerővel világít (100 lumen, akár 17.5 órán át)
  3. Maximális fényerővel villog (500 lumen, stroboszkóp)

Működés

  • Első kattanásig nyomás: Az elemlámpa bekapcsol és az utoljára használt funkciót követő funkcióval világít.
  • Első félig benyomás: Az elemlámpa a következő funkcióval világít.
  • Második félig benyomás: Az elemlámpa a harmadik funkcióval világít.
  • Második kattanásig nyomás: Az elemlámpa kikapcsol.

Az elemlámpa üzemeléséért 1 darab 18650-es méretű, 3.7 Voltos 2200 mAh-es akkumulátor felelős, amelyet a csomag tartalmaz. Az akkumulátor már a lámpatestben található, így kibontást követően azonnal használható. Az akkumulátor cseréjéhez az elemlámpa alját kell letekerni, majd behelyezni az akkumulátort.

Az akkumulátor tölthető, így a lámpa feltöltése könnyedén megoldható a csomagban található adapter segítségével. A csomag tartalmazza az összekötéshez szükséges USB kábelt is. A micro-USB nyílás a vízvédelem érdekében a lámpatest oldalán található tekerős felület alatt került elhelyezésre. Töltés közben piros visszajelző fény világít a micro-USB csatlakozó alatt.

Mindennapi feladatok ellátásán túl speciális feladatok ellátására is kiváló választás ez az esztétikus és ellenálló ledes elemlámpa, hiszen IPX7-es védelmi besorolásának köszönhetően 150 mm és 1000 mm merülési mélységig vízálló.

Adattáblázat
Akku / elem típusa 3.7 Volt, 2200 mAh, 18650 (1 db)
ANRO azonosító18365
Beépített kapcsoló Igen, kapcsolóval ellátva
Fényáram (fényerő) 500 lumen
Garancia idő1 év
GyártóAsalite (ASAKX600)
LED chip típusCREE LED
Méret: átmérő (mm)42 mm
Méret: hosszúság (mm)192 mm
Súly412 g
Szállítási díj1 690 Ft
Szín Fekete
Teljesítmény 6 Watt
Termékcsalád Ledes elemlámpák
Videó
Házak a semmi közepén

Házak a semmi közepén

Utoljára frissítve: 2020. május 04.

Arnarstapi Izland gyöngyszeme - ebben a magával ragadó környezetben áll a kis házikó! Gyönyörű kilátás tárulhat elénk a hegy tetején lévő egyedülálló házból, amely az Atlantó-óceán északi részén, pontosabban a Feröer-szigeteken található. Ez a piciny faház Vietnám rizsföldekkel t…

Elemes lámpa, LED zseblámpa értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 2
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: LED elemlámpa (6W) akkumulátoros
Kategória: Elemes lámpa, LED zseblámpa » 3.7 Volt, 2200 mAh, 18650 (1 db) » Igen, kapcsolóval ellátva » CREE LED » Fekete » Ledes elemlámpák
Cikkszám: ASAKX600
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 412 gramm
19 év szakmai tapasztalat
806.800+ elégedett vásárló
450.500+ raktáron lévő termék
207.800+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése