Globiz Smart Power Tower motoros, süllyeszthető elosztó (3-as+2 USB) B

45. / 69.

Termékleírás

Ár:
59 035 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
1 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

Globiz Smart Power Tower motoros, süllyeszthető elosztó (3-as+2 USB) B

Nagyítható képek

Globiz Smart Power Tower motoros, süllyeszthető elosztó (3-as+2 USB) BGlobiz Smart Power Tower motoros, süllyeszthető elosztó (3-as+2 USB) BGlobiz Smart Power Tower motoros, süllyeszthető elosztó (3-as+2 USB) BGlobiz Smart Power Tower motoros, süllyeszthető elosztó (3-as+2 USB) BGlobiz Smart Power Tower motoros, süllyeszthető elosztó (3-as+2 USB) BGlobiz Smart Power Tower motoros, süllyeszthető elosztó (3-as+2 USB) BGlobiz Smart Power Tower motoros, süllyeszthető elosztó (3-as+2 USB) BGlobiz Smart Power Tower motoros, süllyeszthető elosztó (3-as+2 USB) B
GyártóGlobiz
ANRO azonosító18361
Garancia idő1 év
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Áramerősség 10 Amper
Beépített kapcsoló Nincs
Szín Fekete
IP védelmi szint IP20
Átmérő112 mm
Magasság450 mm
Beépítési furat (+/- 2mm) 95 mm
Alapanyag Fém
Vezeték hossza 150 cm
USB Van.

Különleges, modern kialakítású, bútorlapba, konyhabútorba, pultba süllyeszthető hálózati elosztó, földelt konnektorokkal, USB csatlakozóval, fekete színben. Kiválóan alkalmas ritkán használt konyhai vagy irodai gépek átmeneti áramellátására, illetve előre nem tervezett gépek utólagos beépítéséhez.

A termék PIC chip technológiával működik, mely maximális védelmet biztosít, továbbá a rejtett kialakítás és a beépíthetőség kényelmesebb használatot tesz lehetővé. A fém házzal ellátott, motorosan működő, süllyeszthető rejtett elosztó 3 darab gyermekvédelemmel ellátott hálózati aljzattal, valamint 2 darab USB töltőegységgel van ellátva. Alkalmazási lehetőségei ennek köszönhetően igen széleskörűek: irodai felhasználás esetén irodai asztalok, pódiumok, konferenciatermi asztalok, otthoni felhasználás esetén konyhai munkalapok, de akár könyvespolcok és íróasztalok kiegészítője is lehet.

Használata egyszerű: nyomja meg a termék közepét, illetve tartsa lenyomva pár másodpercig (ekkor az RGB fényjelző villogni kezd zöld színnel), amíg a termék be nem kapcsol. Ezt követően nyomja meg újra a középső szenzort. A rejtett elosztó automatikusan felemelkedik süllyesztési felületéből. Amennyiben az elosztó használata után vissza kívánja azt a helyére "tolni", úgy érintse meg a középső szenzort újra. Az érintésszenzor egy érzékeny érintőfelület, használata nem igényel erős nyomást, a meghibásodás elkerülése érdekében finom nyomást kell alkalmazni!

Smart Power Tower motoros, süllyeszthető elosztó (3-as+2 USB) B

Kialakításának köszönhetően, amennyiben a terméknek fel, illetve lefele mozgáskor bármilyen más tárgy az útjába ütközik, úgy az RGB fények pirosan felvillannak, és a termék egy helyben marad, ezáltal elkerülhetőek az esetleges meghibásodások, sérülések. A beépített RGB fények továbbá folyamatos visszajelzést biztosítanak. A zöld jelzés minden esetben látható, a felemelkedési és leeresztési szakaszon kívül. Ebben a két esetben kék, illetve világos kék visszajelző fényt láthatunk. A kék fényt felemelkedéskor, a világos kék fényt félig emelkedés esetén.

Az egyszerű, letisztult dizájnnak köszönhetően remekül beleilleszkedik bármilyen környezetbe, továbbá függőlegesen és vízszintesen is beépíthető.

A dugaszoló aljzatok mellett kettő darab USB bemenet is található, amely segítségével az USB készülékek töltése vagy üzemeltetése valósítható meg. Egyidejűleg két USB eszközt is csatlakoztathatunk, legyen az mobiltelefon, tablet, laptop, mp3 lejátszó, rádió, lámpa, digitális képkeret, stb.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés

Kapcsolók, aljzatok képek, ötletek

Süllyeszthető konnektor beszerelés után.Előszobafal dekor világítással - fás bútorhoz a melegfehér fény illik a legjobban!Új konyha LED-es pultvilágítássalFejjel lefelé beszerelve (ez nem rendeltetésszerű használat, mert így nem nyomható vissza a bútorlapba)Dekorációs konyhapult világítás a konyhában, színváltós LED szalaggalSüllyesztett elosztó rejtve - csak a kör alakú fedlapja látszik ki a munkapultbólAsztalba süllyedő villamos elosztóTárgyalóasztal, bútorlapba építhető rejtett elosztóvalTárgyalóasztal, bútorlapba építhető rejtett elosztóvalKonyhapult világítás alumínium profilban elhelyezett hidegfehér LED szalaggal.A konyhapult világítását a felsőszekrénybe süllyesztett alumínium profilban elhelyezett LED szalag biztosítja.Tükör világítás alu led profilokkal
Link: Globiz Smart Power Tower motoros, süllyeszthető elosztó (3-as+2 USB) B
Kategória: Kapcsolók, aljzatok » Fém » 10 Amper » Nincs » 230 Volt (50/60Hz) » IP20 » Fekete » Van.
Cikkszám: 20450B
Szállítási kategória: 1
P: I-01-06

Asztali nézet megjelenítése