GARDINIA Easy fix sávos roló, dupla roló, mokka, ablakra: 42.5x150 cm

52. / 264.

Termékleírás

Ár:
4 075 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
1 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

GARDINIA Easy fix sávos roló, dupla roló, mokka, ablakra: 42.5x150 cm

Nagyítható képek

GARDINIA Easy fix sávos roló, dupla roló, mokka, ablakra: 42.5x150 cmGARDINIA Easy fix sávos roló, dupla roló, mokka, ablakra: 42.5x150 cmGARDINIA Easy fix sávos roló, dupla roló, mokka, ablakra: 42.5x150 cmGARDINIA Easy fix sávos roló, dupla roló, mokka, ablakra: 42.5x150 cmGARDINIA Easy fix sávos roló, dupla roló, mokka, ablakra: 42.5x150 cmGARDINIA Easy fix sávos roló, dupla roló, mokka, ablakra: 42.5x150 cmGARDINIA Easy fix sávos roló, dupla roló, mokka, ablakra: 42.5x150 cm
GyártóGARDINIA (48-2028756/z-725)
ANRO azonosító18297
Garancia idő2 év
Termékcsalád Gardinia Sávos roló
Alapanyag Poliészter
Szélesség425 mm
Magasság1500 mm
Szín Mokka
CsaládSávos roló

A hagyományos vászonroló speciális kivitele a sávos roló. A sávos rolóval (sávroló) egyedülálló módon szabályozhatja a lakásba bejutó fény erejét, hiszen a sűrűn és ritkán szőtt szelvények váltakoztatják egymást, a mellékelt kezelővel könnyen beállítható, hogy teljes takaróként, vagy félig fényáteresztőként működjön a roló.

A vászonnál sokkal könnyebben tisztítható, UV álló poliészter alapanyag nem fakul, sokáig megőrzi szépségét. A praktikus gyöngyláncos kivitel nagyon egyszerűvé teszi a rolók kezelését - sőt, a kezelő oldala felszerelés közben határozható meg, nincs különbség a jobb és a bal oldali működtetés között.

Easy fix sávos roló, dupla roló, mokka, ablakra: 42.5x150 cm

A Gardinia EasyFix sávroletta szélességi mérete a teljes rolószerkezet szélességét jelöli (tartókonzolokkal együtt), ettől a vászonanyag ~5 cm-rel keskenyebb.

A nagy méretválaszték lehetővé teszi, hogy a legtöbb ablakra ajtóra felszerelhetőek legyenek rolóink. A méret kiválasztásánál arra kell ügyelni, hogy az ablakkilincset ne mérjük bele a fedett területbe, hogy a roló leengedésekor ne ütközzünk bele a nyílászárók zárószerkezetébe. Amennyiben mégsem talál megfelelő méretű rolót kínálatunkban, úgy válasszon egy mérettel nagyobbat és vágja kisebbre! A vászon hatású poliészter vágás után sem szálalódik, a roló rúdját pedig fémfűrésszel lehet könnyen méretre vágni.

A rolók beépítése, felszerelése

Az alábbi videóban megtekintheti, hogy hogyan kell felszerelni a doppel rolókat. Néhány perc alatt elvégezhető feladat, szakértelmet nem kíván. Figyelem! A videóban található kezelőn lévő végsúly típusa eltér a forgalmazott típustól, de ez a felszerelés menetét semmiben nem érinti.

Gardinia doppel roló Easyfix rendszerű. 100 % poliészter, szelvényenként szőtt anyag a szabályozható fényerősség érdekében. A miniroló tengely átmérője Ø 18 mm, szabadon választható kezelési oldallal (jobb vagy bal).

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés

Vászon rolók képek, ötletek

Minimál stílusú belsőárnyékoló: sávroló új családi házon.Kék árnyékoló roló fa ablakraKék roló ablakraEgész jól árnyékol a kék színű rolóAkciós roló kék színben. Napkizárás leeresztett rolóval.Babaszoba: jól működik a Gardinia fényzáró blackout roló a fa ablakonA keresztben csíkos, színes függöny mellé szükséges a blackout, nem fényáteresztő rolóKávébarnás árnyékoló roló, blackout poliészter szövettel, gyerekszoba ablakánGardinia thermo roló ablakon, szürke színű anyagból.Így takarja az ablakot a roló. Jól árnyékol.Fény beeresztésre és árnyékolásra is jó Easy fix sávos rolóRoló krém színű, fehér műanyag ablakon, buktatvaKellemes hangulatú nappali modern stílusban. Szép függöny, megfelelő árnyékolás, dekoratív világítások, kényelmes ülőgarnitúra, tágas tér!Hőszigetelő roló - az ablak két szárnyán két külön roló van, így egymástól függetlenül is kezelhető az árnyékolóSávos roló félig felhúzvaSávos roló leengedve, takarja az ablakotSávos roló, így még fény is jön beKész roló beépítés után fürdőszobai ablakon

Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták meg

Használj zebra rolót a napsütés és a nem kívánt tekintetek ellen

Használj zebra rolót a napsütés és a nem kívánt tekintetek ellen

Vélemények, értékelések

2018. május 30.

Májusban már számíthatunk a gyakori napsütésre, ezért egyre gyakrabban húzzuk be a függönyt az ablakon, hogy ne süssön be az erős fény. Persze csak ha van függönyünk, mert az is lehet, hogy nincs. Lehet azért nincs, mert olyan dupla sávos rolónk van, amelyről ez a bejegyzés is szól :)A dupla roló a …

Link: GARDINIA Easy fix sávos roló, dupla roló, mokka, ablakra: 42.5x150 cm
Kategória: Vászon rolók » Poliészter » Sávos roló » Mokka » Gardinia Sávos roló
Cikkszám: 48-2028756/z-725
Szállítási kategória: 2
P: A-25-04

Asztali nézet megjelenítése