Hajlítható oszlop csőhéj irdalt

12. / 14.

Termékleírás

Ár:
3 611 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
2 munkanap

Hajlítható oszlop csőhéj irdalt

Nagyítható képek

Hajlítható oszlop csőhéj irdaltHajlítható oszlop csőhéj irdaltHajlítható oszlop csőhéj irdalt

Vásárlói képek

Nappali szoba díszlécekkelPolisztirol díszítőelemek a nappalibanMennyezet síkfali díszlécekkel
GyártóANRO
AlapanyagXPS (zárt cellás polisztirol)
TermékcsaládEgész oszlop
Stukkó kiállás18 mm
Stukkó szélesség600 mm
Stukkó magasság1250 mm

Hajlítható csőhéj - oszlopok, íves felületek burkolására

Hajlítható oszlop csőhéj irdalt

Kézzel könnyen hajlítható, hátoldalon bordázott cső burkolat.

A csőhéj alapanyaga XPS, csak díszítésre szolgál! A sérülések elkerülése érdekében felragasztást követően érdemes felületét valamilyen kéregbevonattal erősíteni.

Anyagok a díszlécek, stukkók beépítéséhez

A polisztirol díszlécek felragasztásához beltérre a Mester stukkó ragasztót, míg kültérre a Mester Fix építési ragasztót vagy a beépítési útmutatóban is ajánlott zsákos polisztirol ragasztót (EPS ragasztó - hőszigetelő lapok ragasztója) ajánljuk. Mindkét tubusos termékről elmondható, hogy díszléc mérettől függően 1 tubus 5-15 méter díszléc felragasztásához elegendő. A nagyobb méretű díszlécek sarokelemeinek legyártásához nagy méretű gérvágó ládánkat ajánljuk.

Töltés

Oszlop képek, ötletek

Aranyozott hungarocell stukkókBoltív stukkóval gazdagon díszítveFehér hungarocell fali dísz aranyozássalBoltíves ajtónyílás hungarocell díszítőelemekkelBoltíves ajtónyílás hungarocell díszítőelemekkel ékesítveBoltíves ajtónyílás hungarocell díszítőelemekkelFaldekoráció hófehér gipszstukkót imitáló hungarocell díszekkelKlasszikus faldíszítés hungarocell díszítőelemekkelSzépen felrakott Marbet B-36 mintás díszítőléc és féloszlop az oldalfalonKlasszikus díszítésű holker- és oszlopdíszítés a szobábanOkori stukkószerkezetet utánzó Bovelacci oszlopfej hungarocellbőlFehér polisztirol elemek teszik szebbé a szobátVisszafogott stílusú lakás klasszikus díszítőelemekkelPolsiztirol bordás oszlop díszíti a függőlegesen lefutó sarkotNappali szoba díszlécekkelPolisztirol díszítőelemek a nappalibanMennyezet síkfali díszlécekkel Pihenőtér
Oszlop készítés

Oszlop készítés

9 hozzászólás

2008. május 23.

A segítségüket kérném abban,hogy egy oszlopot szeretnék készíteni a merev bordás csőhéjból,és érdeklődnék,hogy az alap,ami egy PVC cső,arra kell e felépíteni az iszlop főt is,vagy csak a héjat kell ráragasztani és külön,csak a cső tetejére kell rárakni?Valamint ha 20 cm átmérőjű csövet használok,mek…

Utolsó hozzászólás:

Tisztelt dr. Németh Zoltán! Nincs tapasztalatunk a hungarocell oszlopok hangelnyelési, hanggátlási, hangszigetelési képességeiről, illetőleg nem is alkalmazták még hasonló célza… Tovább »

Tályai Piroska / ANRO - 2017.03.30. 09:26

Link: Hajlítható oszlop csőhéj irdalt
Kategória: Oszlop » XPS (zárt cellás polisztirol) » Egész oszlop
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 240 gramm

Asztali nézet megjelenítése