x.Távirányítható hálózati aljzat D

1. / 95.
A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED tápegység (12V) kategóriában találhat.
x.Távirányítható hálózati aljzat D
Eredeti ár: 3 482 Ft
Akciós ár:
0 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Megszűnt

Szállítási idő:
Nem ismert

A termék tulajdonságai

ANRO azonosító1715
Garancia idő1 év

Termékismertető

Távirányítható hálózati aljzat B jelű

- Hatótávolság nyílt terepen: 20 m
- Rádiós összeköttetés: 433,9 Mhz
- Bővíthető rendszer: a távirányítható hálózati aljzathoz plusz aljzat
- LED visszajelző
- Gyermekzár
- Külön bekapcsológomb az aljzaton, távirányító nélküli működtetés


A távirányítható aljzat alkalmas a legtöbb háztartási készülék (TV, rádió, lámpa, fűtés, ventillátor...) kényelmes működtetésére. A rendszer bővíthető, több távirányító (max. 64 db) és aljzat (távirányítónként) működhet egy hatókörben, egymás zavarása nélkül. Egy távirányító 4 aljzat független működtetésére képes, amelyek gyáriag A, B, C vagy D kódolásúak. Ennek megfelelően a távirányító A, B, C vagy D BE/KI billentyűi működtetik azokat. Emellett az aljzatok rendelkeznek manuális be-/ kikapcsolási lehetőséggel is, így az azokba csatlakoztatott készülékek távirányító nélkül is működtethetőek.

Használati útmutató:
Csatlakoztassa a hálózatba az aljzatokat. Nyomja meg a távirányító ON gombját, mire a megfelelő kódjelzéssel ellátott aljzat feszültség alá kerül; a piros LED világít. Előzőleg hagyja bekapcsolva a működtetni kívánt készüléket, hogy a tényleges kapcscolást a távirányítóval végezhesse. A kikapcsolás az OFF billentyűvel történik. A megbízható kapcsoláshoz, tartsa legalább fél másodpercig nyomva az adott gombot.
A csatlakozóaljzatban található gyermekvédő retesz megakadályozza a feszültség alatt álló részek elérését abban az esetben, ha nincs fogyasztó csatlakoztatva az aljzatba.
Kapocsolódó anyagok:

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

A termék megszűnt.
A feltüntetett ár a termék megszűnése előtti utolsó ára.
Ehhez hasonló termékeket a LED tápegység (12V) kategóriában találhat.

LED tápegység (12V) képek, ötletek

Konyhapult led világításSzínváltós LED világítás egyedi formájú gipszkartonba építveKiskerekes cukrászda megújulva dizájnos belső térrel és modern led világításokkal.ALP-017 ledes profilok X alakban elhelyezve a mennyezeten, dizájn világításhoz.Zebra roló, sötét soroskő burkolat, hidegfehér LED fények modern konyhaszekrénnyelModern konyha szép szürke-fehér dizájnnalElegáns és modern konyha led világítássalFelsőszekrénybe süllyesztett LED világítás kapcsoló, kerekElemes vezérlő 150 Wattos táppal led hangulatfényhezGipszkarton dobozolás laminált padló betéttel led hangulatfénnyelGipszkartonba ragasztott ledcsíkY alakú led díszfény oldalfalon gipszkartonból két ablak közöttGipszkarton dobozba beépített LED csíkPiros LED világítás szobában: ágynál, tévénél, mennyezetnélSzebb Lak Bt! Ha valami egyedit és szépet akar!A villanyszerelő szereli a konyha pultvilágítást.Készül a konyhaszekrény belső világítás v-tac sku 2016Melegfehér fényszalag SKU 2016 konyhaszekrény belső polcait fogja megvilágítani. Kamex alu profilban.
Link: x.Távirányítható hálózati aljzat D
Kategória: LED tápegység (12V)
Szállítási kategória: 1

Asztali nézet megjelenítése