LED Labs Alu profil eloxált (Sileda, ezüst) - opál PMMA

122. / 281.

Termékleírás

Ár:
3 225 Ft
méter

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 3 év

Készlet információ:
16 méter raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

LED Labs Alu profil eloxált (Sileda, ezüst) - opál PMMA

Nagyítható képek

LED Labs Alu profil eloxált (Sileda, ezüst) - opál PMMALED Labs Alu profil eloxált (Sileda, ezüst) - opál PMMALED Labs Alu profil eloxált (Sileda, ezüst) - opál PMMALED Labs Alu profil eloxált (Sileda, ezüst) - opál PMMALED Labs Alu profil eloxált (Sileda, ezüst) - opál PMMA
GyártóLED Labs
ANRO azonosító17122
Garancia idő3 év
Alapanyag Alumínium
Magasság18.1 mm
Szélesség27.4 mm
Ragasztási felület szélessége25 mm
Szín Ezüst
FelületkezelésEloxált
Szálhossz 200 cm
Bura kivitele Opál
TípusAlu LED profil

Lumines Sileda - ezüst színű - alumínium profil LED szalaghoz. A profil felülete eloxált felületvédelemmel van ellátva, ezáltal ezüstös színű, nem csillogó. PMMA, azaz akril üveg burával kapható, opál kivitelben. A PMMA ellenállóbb a kemikáliákkal és a karcolásokkal szemben, mint a PVC/PC burák. 

A profilt nem csupán csavarkapcsolattal lehet rögzíteni, a hátoldala hornyolt, ami ragasztásra (3M/szilikon), befüggesztésre is alkalmassá teszi.  

Az egységár tartalmazza a burát is! Az alumínium profilok és burák gyártási mérete 200 cm, azaz a legkisebb rendelési egység 2 méter. Kifejezetten hasznos a hosszú, 2 méteres profil kivitelezésnél, hiszen hatékonyabban, kevesebb hulladékkal használható fel, hosszabb méretben felszerelve pedig egyszerűbb az igazítás.

Az alumínium LED profilba mind a 8 mm széles (3528, 2835-ös), mind a 10 mm széles (3014, 5050, 5630-as) LED szalagok kültéri és beltéri változata is elhelyezhető, akár két szalag is!

Alu profil eloxált (Sileda, ezüst) - opál PMMA

Ehhez a profilhoz külön termékként véglezáró elem is kapható.

Az alumínium LED profilok használatával a LED szalagok élettartalma hosszabb lesz, mint rossz hővezetésű felületre ragasztva. A kiváló hővezetéssel rendelkező alumínium profil segít elvezetni a LED chipeken termelődő hőt, így kímélve azt. További előnye a LED alu profiloknak, hogy bennük ízlésesen elhelyezhetőek a LED szalagok, zárt módon, megelőzve a rövidzárlatból adódó meghibásodásokat.

Asztali nézet megjelenítése