Lumines Rögzítő elem Fari I6 és I10 alu profilhoz

178. / 263.

Termékleírás

Ár:
1 821 Ft
méter

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 3 év

Készlet információ:
4 méter raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

Lumines Rögzítő elem Fari I6 és I10 alu profilhoz

Nagyítható képek

Lumines Rögzítő elem Fari I6 és I10 alu profilhozLumines Rögzítő elem Fari I6 és I10 alu profilhozLumines Rögzítő elem Fari I6 és I10 alu profilhozLumines Rögzítő elem Fari I6 és I10 alu profilhozLumines Rögzítő elem Fari I6 és I10 alu profilhoz
GyártóLumines
ANRO azonosító17121
Garancia idő3 év
Alapanyag Alumínium
Magasság23.5 mm
Szélesség10.1 mm
Ragasztási felület szélessége10.6 mm
Szín Ezüst
FelületkezelésEloxált
Szálhossz 200 cm
TípusRögzítő elem

Rögzítőelem az I6 és az I10 alumínium profilhoz. Rögzítése közvetlenül történik az üveg/plexi laphoz, kétoldalú ragasztó segítségével, amelyet a rögzítő elem ára tartalmaz.

A Lumines I6 és I10 profil ideális választás üvegpolcok LED szalaggal történő megvilágításához! Segítségével könnyedén oldható meg polcok, információs táblák, valamint dekorációs polcok megvilágítása. Az alu profil felülete eloxált felületvédelemmel van ellátva, ezáltal ezüstös színű, nem csillogó.

Az alumínium profilok gyártási mérete 200 cm, azaz a legkisebb rendelési egység 2 méter. Kifejezetten hasznos a hosszú, 2 méteres profil kivitelezésnél, hiszen hatékonyabban, kevesebb hulladékkal használható fel, hosszabb méretben felszerelve pedig egyszerűbb az igazítás.

Rögzítő elem Fari I6 és I10 alu profilhoz

Az alumínium LED profilok használatával a LED szalagok élettartalma hosszabb lesz, mint rossz hővezetésű felületre ragasztva. A kiváló hővezetéssel rendelkező alumínium profil segít elvezetni a LED chipeken termelődő hőt, így kímélve azt.

Asztali nézet megjelenítése