LED Labs Alu profil eloxált (Scala, ezüst) - opál

120. / 281.

Termékleírás

Ár:
7 283 Ft
méter

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 3 év

Készlet információ:
16 méter raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

LED Labs Alu profil eloxált (Scala, ezüst) - opál

Nagyítható képek

LED Labs Alu profil eloxált (Scala, ezüst) - opálLED Labs Alu profil eloxált (Scala, ezüst) - opálLED Labs Alu profil eloxált (Scala, ezüst) - opálLED Labs Alu profil eloxált (Scala, ezüst) - opálLED Labs Alu profil eloxált (Scala, ezüst) - opál
GyártóLED Labs
ANRO azonosító17102
Garancia idő3 év
Alapanyag Alumínium
Magasság38.3 mm
Szélesség72.5 mm
Ragasztási felület szélessége26.6 mm
Szín Ezüst
FelületkezelésEloxált
Szálhossz 200 cm
Bura kivitele Opál
TípusAlu LED profil

Lumines Scala - ezüst színű - lépcsőre szerelhető, egyedi alakú alumínium profil LED szalaghoz. A profil felülete eloxált felületvédelemmel van ellátva, ezáltal ezüstös színű, nem csillogó. Lépésálló és csúszásmentes. 

Az egységár tartalmazza a burát és a szürke színű csúszásgátló gumit is! Az alumínium profilok és burák gyártási mérete 200 cm, azaz a legkisebb rendelési egység 2 méter. Kifejezetten hasznos a hosszú, 2 méteres profil kivitelezésnél, hiszen hatékonyabban, kevesebb hulladékkal használható fel, hosszabb méretben felszerelve pedig egyszerűbb az igazítás.

Az alumínium LED profilba mind a 8 mm széles (3528, 2835-ös), mind a 10 mm széles (3014, 5050, 5630-as) LED szalagok kültéri és beltéri változata is elhelyezhető, akár három szalag is!

Alu profil eloxált (Scala, ezüst) - opál

Ehhez a profilhoz külön termékként véglezáró elem is kapható.

Az alumínium LED profilok használatával a LED szalagok élettartalma hosszabb lesz, mint rossz hővezetésű felületre ragasztva. A kiváló hővezetéssel rendelkező alumínium profil segít elvezetni a LED chipeken termelődő hőt, így kímélve azt. További előnye a LED alu profiloknak, hogy bennük ízlésesen elhelyezhetőek a LED szalagok, zárt módon, megelőzve a rövidzárlatból adódó meghibásodásokat.

Asztali nézet megjelenítése