33. / 39.
LEDTech

Világító LED reklámtábla - fényújság, WIFI (P10 Piros) 48x192 cm

360 Watt
Piros
Garancia: 2 év
480 mm
1920 mm
Világító LED reklámtábla - fényújság, WIFI (P10 Piros) 48x192 cm
Világító LED reklámtábla - fényújság, WIFI (P10 Piros) 48x192 cm Világító LED reklámtábla - fényújság, WIFI (P10 Piros) 48x192 cm Világító LED reklámtábla - fényújság, WIFI (P10 Piros) 48x192 cm Világító LED reklámtábla - fényújság, WIFI (P10 Piros) 48x192 cm Világító LED reklámtábla - fényújság, WIFI (P10 Piros) 48x192 cm Világító LED reklámtábla - fényújság, WIFI (P10 Piros) 48x192 cm Világító LED reklámtábla - fényújság, WIFI (P10 Piros) 48x192 cm Világító LED reklámtábla - fényújság, WIFI (P10 Piros) 48x192 cm Világító LED reklámtábla - fényújság, WIFI (P10 Piros) 48x192 cm Világító LED reklámtábla - fényújság, WIFI (P10 Piros) 48x192 cm Lejátszás Lejátszás
Ár:
222 290 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-20 munkanap

ANRO azonosító (PID): 16784

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás

Programozható LED tábla, fényújság

Napjainkban üzletünk, vállalkozásunk reklámozása fontosabb, mint valaha, hiszen a konkurencia harc egyre erősebb és erősebb. Ebben a versenyben csak akkor tudunk talpon maradni, ha folyamatosan a legmodernebb, illetve a leginkább figyelemfelkeltő reklámozási eszközöket választjuk. Pillanatnyilag a világító reklámtáblák a legelterjedtebbek, de a pixel vezérelt termékek (fényújság, videófal) is egyre nagyobb és nagyobb szeletet hasít ki magának a piacból.

Ezeket a mozgó, pixel vezérelt, WIFI kapcsolaton keresztül programozható LED reklámtáblákat kínáljuk most figyelmükbe.

Műszaki paraméterek:

A LED display 16 cm x 32 cm-es modulokból épül fel, ezen modulok többszörözésével, szinte tetszőleges méretű fényújság készíthető.
 
Egyszínű LED tábla esetén a képpontok mérete 10 mm x 10 mm, azaz a 16 cm magas és 32 cm széles modulon összesen 16 x 32 db, azaz 512 pixel található.
 
Egy ilyen 512 pixeles egység fogyasztása teljes terhelés mellett 20 Watt, de mivel szövegek kiírásakor többnyire csak a ledek egy része világít, így kb. 6-8 Wattos átlagos fogyasztással lehet számolni modulonként, így ahány modul, annyiszor 6-8 Watt lesz a teljes fényújság fogyasztása.
 
A LED fényújság világításának színét előre meg kell határozni, ez később nem változtatható, csak az RGB LED chipeket tartalmazó táblán. Az egyszínű LED táblákon a kiírt szöveg színe lehet piros, fehér, kék, sárga vagy zöld.
 

A tábla pontos külső méretét az alábbi módon tudjuk meghatározni:

A modulok száma alapján adott a modulok teljes mérete cm-ben. A tábla keretét alkotó profil mérete 3.5 cm, ami mind a négy oldalról körbeveszi a táblát. Emiatt a modulok szélességéhez és magasságához 7-7 cm-t hozzá kell adni. A termékadatokat tartalmazó táblázatban megadott méretek a hasznos méretek, a keret ezen a méreten nyúlik túl!
 
A tábla mélysége 9 cm.
 
Példa egy 1x5-ös modul teljes méretének kiszámítására:
  • A modulok magassága 1x16 cm = 16 cm.
  • A modulok szélessége 5x32 cm = 160 cm.
  • A szélességhez és a magassághoz hozzá kell adni 7-7 cm-t.
  • A tábla teljes mérete 23 cm x 167 cm x 9 cm lesz.

A méreteket ellenőrizzék, ugyanis egyedi termék rendelése (méretre készítés) esetén az elállási jog nem érvényes.

Egyedi méretre gyártást csak előre utalásos (előre fizetéses) módon tudunk vállalni. A gyártást csak a termék árának megfizetése után kezdjük el!

A LED világító táblák előnyei

A világító reklámok jelentős figyelemfelkeltő hatással rendelkeznek, ezért szívesen alkalmazzák mindenféle környezetben pl. üzletek, benzinkutak, szórakozóhelyek, egyéb kereskedelmi vállalkozások. A LED technológia segítségével a fényreklámok is megújulnak, hiszen az energiatakarékos fényforrásnak köszönhetően a LED display működtetése gazdaságos, ezáltal kisebb vállalkozások is megengedhetik maguknak! 
 
A LED reklámtáblában a ledek magas fényerejűek, napos időben is jól láthatóak, por- és enyhén ütésállóak, valamint esőállók - ezáltal kültéren és beltéren is elhelyezhetőek. Többféle méretben rendelhető!
 

Minden időben jól látható reklám!

A LED kijelző praktikus, hiszen (a közvetített üzenet) nemcsak nappali világosságban, napfényes időben emelkedik ki a környezetből, hanem éjszaka is jól láthatóvá válik a LED táblán megjelenő szöveg vagy animáció. A gyalogosan, kerékpárral, vagy autóval közlekedők számára egyaránt érdekes lehet a fényreklám, mely többféle időjárási körülmények között (pl. napsütés, eső, szürkület) is jól látható. Információs táblaként is használható, hiszen lehetőség van akár az aktuális dátum, vagy hőmérséklet kiíratására is!
 

Könnyen programozható!

A LED tábla programozása a mellékelt szoftver segítségével akár otthon is beállítható! A futófényes LED tábla árak, akciók, reklámszövegek, óra, dátum kijelzéséhez nagyon jól felhasználható. Az általunk forgalmazott LED szöveges kijelző teljes körűen képes kezelni a magyar ékezetes betűket, emellett több ezer karakter tárolására is alkalmas! Lehetőséget ad a fényerő, sebesség, betűtípus, betűméret változtatására, de több mint 60 effekt, futó szegélyvonalak megjelenítésére is alkalmas. 
 
USB-n keresztül programozható LED reklámmtábla, fényújság
 
A táblához egy LED vezérlő szoftvert is biztosítunk, mellyel a kívánt szöveg és effekt beállítását elvégezhetjük. A Wifi vezérlő segítségével okostelefonról (Android, IOS), vezeték nélküli WIFI hálózaton keresztül lehet szerkeszteni a kijelzőn látható programot. Különösen kényelmes megoldás nehezen elérhető, vagy magasra szerelt táblák esetében.

Csatlakozás a WIFI hálózathoz:

A WIFI hálózat neve W-0-val kezdődik. A nulla utáni számot a beépített vezérlő típusa határozza meg. Ezután kötőjellel következik a vezérlő sorszáma, ami egy egyedi azonosító, ez különbözteti meg a különböző táblákat. Tehát pl. egy két soros táblánál így fog kinézni a WIFI hálózat neve, amihez csatlakoznunk kell: W-00-sorozatszám. A jelszó pedig 88888888, azaz 8 db 8-as.

További rendelhető kiegészítők

A rendelhető kiegészítők sora változhat, a termékleírás alatti "Kapcsolódó termékek" szakaszban megtalálhatja a pillanatnyilag elérhető kiegészítőket.
 
Hőmérséklet szenzor: a hőmérő szenzor segítségével kiíratható az aktuális hőmérséklet a kijelzőre. Közkedvelt funkció, hiszen érdekes adatot szolgáltat az emberek számára, így vonzza a tekintetet.
 
Számítógépről irányított WIFI vezérlő (128 cm tábla magasságig): a legapróbb részletekig elvégezhető minden beállítás ezzel a vezérlővel. A WiFi-s kialakításnak köszönhetően szabadtéren akár 100 méter távolságból is vezérelhető a tábla.

A LED tábla rögzítése

A LED modulokat tartalmazó kijelző váza dupla falú alumíniumból készül, melyet a megjelölt helyeken kívül (pl. a tápegységek helye) bárhol lehet rögzíteni önmetszős csavar segítségével például L-konzolhoz vagy zártszelvényhez.

LED világító táblára vonatkozó garancia

A LED kijelző berendezés három fő egységből áll: LED modul, vezérlő egység, tápegység. Meghibásodás esetén a meghibásodott egység cseréjére kerül sor (nem javítás!). A LED modulra pixelgarancia is érvényes, ez azt jelenti, hogyha a panelen lévő ledek 1%-a meghibásodik, akkor a komplett panel cseréjére kerül sor (ha például egy egyszínű 512 darab ledes panelen 5 led meghibásodik, cseregarancia érvényes az egész panelre).
A garancia időtartama 1 év. 
 
A ledes reklámtáblákhoz bármilyen program írható, készíthető az alábbi vezérlőprogram segítségével:
Az alábbi videón pedig megtekinthetőek a programozás fő lépései:
Adattáblázat
ANRO azonosító16784
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Garancia idő2 év
GyártóLEDTech
IP védelmi szint IP44
LED chip típusDIP LED
Méret: magasság (mm)480 mm
Méret: szélesség (mm)1920 mm
Méret: vastagság (mm)90 mm
Szállítási díj1 990 Ft
Színhőmérséklet Piros
Teljesítmény 360 Watt
Videó
Kapcsolódó cikkek
LED videófal, fényújság (USB, Wifi) bemutatás, programozás

LED videófal, fényújság (USB, Wifi) bemutatás, programozás

Utoljára frissítve: 2019. február 20.

Napjainkban üzletünk, vállalkozásunk reklámozása fontosabb, mint valaha, hiszen a konkurencia harc egyre erősebb és erősebb. Ebben a versenyben csak akkor tudunk talpon maradni, ha folyamatosan a legmodernebb, illetve a leginkább figyelemfelkeltő reklámozási eszközöket választjuk. Pillanatnyilag a v…

Világító LED reklámtábla értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Világító LED reklámtábla - fényújság, WIFI (P10 Piros) 48x192 cm
Kategória: Világító LED reklámtábla » 230 Volt (50/60Hz) » IP44 » DIP LED » Piros
Szállítási kategória: 2
19 év szakmai tapasztalat
800.100+ elégedett vásárló
448.500+ raktáron lévő termék
207.100+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése