Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett!

Öt csatornás WiFi vezérlő (RGB+WW+CW)

78. / 78.
A termék elfogyott.
Megrendeléseket csak a következő beszállítás után tudunk teljesíteni.
Részletes információkért keresse Ügyfélszolgálatunkat!
A következő beszállítás várható időpontja: 2019. július 22.
Garancia: 2 év
12-24 Volt DC
Öt csatornás WiFi vezérlő (RGB+WW+CW)
Öt csatornás WiFi vezérlő (RGB+WW+CW) Öt csatornás WiFi vezérlő (RGB+WW+CW) Öt csatornás WiFi vezérlő (RGB+WW+CW) Öt csatornás WiFi vezérlő (RGB+WW+CW) Öt csatornás WiFi vezérlő (RGB+WW+CW) Öt csatornás WiFi vezérlő (RGB+WW+CW) Öt csatornás WiFi vezérlő (RGB+WW+CW)
Ár:
9 216 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Elfogyott

Szállítási idő:
2019. július 22.

Részletes leírás

Színváltós (RGB) és meleg, valamint hideg fehér LED világításhoz csoport (zóna) vezérlő

Csak WiFi vezérlő! A vezérlő WiFi hálózaton csatlakozik az okostelefonhoz, így a telefonos applikációval lehet módosítani a beállított színeket.

Napjaink elengedhetetlen eszközeivé váltak az okostelefonok, a mindennapjaink lassan elképzelhetetlenné válnak használatuk nélkül. Megkönnyítik az ember életét, hiszen rengeteg hasznos funkciót érhetünk el segítségükkel.
A világítástechnikához kapcsolódó szerepük is egyre inkább előtérbe kerül! Jelen terméknek is elsődleges célja az okostelefonok által nyújtott lehetőségek kiaknázása! A vezérlő WiFi (Wireless Fidelity) hálózaton keresztül képes kommunikálni a készülékekkel, így könnyedén vezérelhetjük a csatlakoztatott LED fényforrásokat! Megkönnyíti dolgunkat ez a megoldás, hiszen más vezérlőkkel szemben, itt a különálló távirányító szerepét telefonunk látja el, amely az esetek többségében úgyis a közelünkben van.

Változtassa meg a helyiség atmoszféráját az öt csatornás WiFi vezérlő segítségével! A vezérlő képes az RGB (színes), valamint a hideg és meleg fehér fények szabályzására, így egyik színről sem kell lemondania! Olvasásához, pihenéshez választhatjuk a meleg fehér fényt, amely nyugtató, valamint szemkímélő hatású. Munkához, konyhai tevékenységekhez választhatjuk a hideg fehér fényt, amely kékes árnyalata miatt élénkítő hatású. Az RGB színek által pedig igazi bulihellyé változtathatjuk szobánkat, nappalinkat, hiszen az egyszerű világítási funkció mellett, a vezérlő képes különböző fényjátékokra is! További különleges tulajdonságai közé tartozik az időzítő funkció, amelynek segítségével adott időpontokra állíthatjuk be a vezérelt fényforrás be- és kikapcsolását, fényerejét, fényjátékát, színét. Lehetőségünk van mikrofon általi vezérlésre, amely a külső hanghatások (pl. zene) ütemére indít fényjátékot a vezérelt fényforráson. A zene vezérlés használatakor a készülékünkön tárolt zenék közül választhatunk, majd hagyjuk, hogy a vezérlő elkápráztasson minket tudásával! A kamera mód használatakor lehetőségünk van a telefonunkon lévő fényképező által látott színek felismerésére, amelyek összetételéről egy RGB visszajelző ad információt.

A vezérlőn lévő fedőlap eltávolításával juthatunk hozzá a sorkapcsokhoz, amelyek segítségével hozzáköthetjük a vezérlőhöz a vezérelni kívánt fényforrást, valamint a működéshez szükséges 12 vagy 24 Voltos tápegységet.

Okostelefonnal való párosításhoz szükséges a vezérlőhöz készített applikáció letöltése. A Magic Home Pro nevű applikáció elérhető a Play Áruház, valamint az App Store kínálatában is.

Használati utasítás

 • 1. A termék IP20 védelmet kapott, kizárólag beltéren, vízmentes helyen használható!
 • 2. A termék 12-24 Volton működik, ne használja 230 Voltos hálózati feszültséggel!
 • 3. A vezérelni kívánt fényforrások, valamint a működéshez szükséges feszültség csatlakoztatása után, nyissa meg a telefonján a WiFi beállításokat, majd csatlakozzon a "LEDnet ******" nevű jelhez. Ezt követően nyissa meg a "Magic Home Pro" applikációt a készülékén. A vezérlőhöz való csatlakozás három módon jöhet létre.
  Első opcióként választhatja a "közvetlen csatlakozást". Ekkor nem szükséges a regisztráció, okostelefonja közvetlenül kommunikál a vezérlővel.
  Második opcióként választhatja a routerhez való csatlakozást. Ilyenkor regisztráció szükséges az applikáción belül. Regisztrációt, vagy bejelentkezést követően válassza ki a WiFi vezérlőt, amelyet csatlakoztatni szeretne a routeréhez. Kiválasztást követően írja be a routeréhez tartozó jelszót. Sikeres csatlakozást követően átnevezheti a csatlakoztatott vezérlőt és a router Wi-Fi hatótávolságán belül vezérelheti a csatlakoztatott vezérlőt és a hozzá tartozó fényforrást.
  Harmadik opcióként a routerhez való kapcsolódást követően, lehetőség nyílik a WiFi routert jelerősítőként használni, így megnövelve a vezérlőegység hatótávolságát. Ennél az opciónál távolról, meglévő internetkapcsolat mellett vezérelhetjük fényforrásainkat.

Specifikációk

TípusRGB + WW + CW vezérlő
Feszültség 12-24 Volt DC
Teljesítmény 240 Watt
Csatornák száma 5 csatornás
Távirányítás 2.4 Ghz rádiófrekvenciás
Beépített kapcsoló Nincs, külön vezérlő szükséges
Szín Fehér
IP védelmi szint IP20
Szélesség62 mm
Hosszúság81 mm
Vastagság16 mm
ANRO azonosító16640
Garancia idő2 év
Súly71 g

Kapcsolódó cikkek

RGB LED panel készítése házilag: Csináld magad!

RGB LED panel készítése házilag: Csináld magad!

2019. március 14.

Egy újabb résszel jelentkezik az ANRO Workshop! Ma egy fehér fényű LED panelt fogunk átalakítani színváltós RGB LED panellé. A szerelés után a LED panel használható marad fehér fényű panelként is, de távirányító segítségével bármilyen szín kikeverhető! Tarts velünk részletes, videós bemutatónkon…
Öt csatornás Wi-Fi vezérlő

Öt csatornás Wi-Fi vezérlő

2018. január 31.

A távirányító és távolsági irányítás az emberiség egyik legkedveltebb találmányának mondható. Hétköznapjaink részévé vált, természetes cselekvés kezünkbe venni egy távirányítót és azzal vezérelni elektronikai cikkeinket. A világítástechnika világában már korábban is találkozhattunk távirányítással. …
Nagy mennyiségű RGB LED szalag szerelés

Nagy mennyiségű RGB LED szalag szerelés

2019. március 13.

Az RGB LED szalagok szerelésével napi szinten több kérdés érkezik, így időszerűnek tartjuk elkészíteni egy kifejezetten a változtatható színű RGB LED szalagok szereléséről szóló cikket. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan kell csatlakoztatni az RGB vezérlőt, jelerősítőket...

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 45
73.3% 33
26.7% 12
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
A termék elfogyott.
Megrendeléseket csak a következő beszállítás után tudunk teljesíteni.
Részletes információkért keresse Ügyfélszolgálatunkat!
A következő beszállítás várható időpontja: 2019. július 22.

LED szalag vezérlők képek, ötletek

Fürdőszobai tükör megvilágításRejtett világítás természetes fehér led szalaggalRejtett világítás + LED panel természetes fehér fénnyelFürdőszobai tükör megvilágítás (lekapcsolt led szalag)Amerikai konyhás nappaliban 7 db 6 méteres gerendába mart led profil RGBW 19,2 W led szalaggal 4 külön körre osztva a csoport zóna vezérlőkkel ami össze van hangolva mind a távirányítóval és a fali vezérlővel is .Amerikai konyhás nappaliban 7 db 6 méteres gerendába mart led profil RGBW 19,2 W led szalaggal 4 külön körre osztva a csoport zóna vezérlőkkel ami össze van hangolva mind a távirányítóval és a fali vezérlővel is .Amerikai konyhás nappaliban 7 db 6 méteres gerendába mart led profil RGBW 19,2 W led szalaggal 4 külön körre osztva a csoport zóna vezérlőkkel ami össze van hangolva mind a távirányítóval és a fali vezérlővel is .Amerikai konyhás nappaliban 7 db 6 méteres gerendába mart led profil RGBW 19,2 W led szalaggal 4 külön körre osztva a csoport zóna vezérlőkkel ami össze van hangolva mind a távirányítóval és a fali vezérlővel is .Amerikai konyhás nappaliban 7 db 6 méteres gerendába mart led profil RGBW 19,2 W led szalaggal 4 külön körre osztva a csoport zóna vezérlőkkel ami össze van hangolva mind a távirányítóval és a fali vezérlővel is .Kád alatti kék színű hangulatvilágítás (színváltós)Mosogató feletti led világítás, amikor szükség van ráBurkolatváltó profil csempe és padló között led világítással 	Gipszkarton sziget beépített LED panelekkel és RGB szegélyvilágítással Gipszkarton sziget beépített LED panelekkel és fehér szegélyvilágítássalGipszkarton sziget beépített LED panelekkel Mosogató feletti led világítás, ha már csak szórakozni akarunk (a kék fény nem való a mosogatáshoz)Különböző LED szalagok egyazon lámpatestben, fővilágítás és hangulatfény lesz belőleEgyedi függeszték lámpa alu profil és led szalag felhasználásával
Link: Öt csatornás WiFi vezérlő (RGB+WW+CW)
Kategória: LED szalag vezérlők » Nincs, külön vezérlő szükséges » 5 csatornás » 12-24 Volt DC » IP20 » Fehér » 2.4 Ghz rádiófrekvenciás » RGB + WW + CW vezérlő
Cikkszám: WIFI-RGBWW LED controller WIFI001
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 71 gramm

Asztali nézet megjelenítése