Öt csatornás WiFi vezérlő (RGB+WW+CW)

82. / 82.

Termékleírás

Ár:
9 215 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
40 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

Öt csatornás WiFi vezérlő (RGB+WW+CW)

Nagyítható képek

Öt csatornás WiFi vezérlő (RGB+WW+CW)Öt csatornás WiFi vezérlő (RGB+WW+CW)Öt csatornás WiFi vezérlő (RGB+WW+CW)Öt csatornás WiFi vezérlő (RGB+WW+CW)Öt csatornás WiFi vezérlő (RGB+WW+CW)Öt csatornás WiFi vezérlő (RGB+WW+CW)Öt csatornás WiFi vezérlő (RGB+WW+CW)
ANRO azonosító16640
Garancia idő2 év
Súly71 g
TípusRGB + WW + CW vezérlő
Feszültség 12-24 Volt DC
Teljesítmény 240 Watt
IP védelmi szint IP20
Csatornák száma 5 csatornás
Szélesség62 mm
Hosszúság81 mm
Vastagság16 mm
Távirányítás 2.4 Ghz rádiófrekvenciás
Beépített kapcsoló Nincs, külön vezérlő szükséges
Szín Fehér

Színváltós (RGB) és meleg, valamint hideg fehér LED világításhoz csoport (zóna) vezérlő

Csak WiFi vezérlő! A vezérlő WiFi hálózaton csatlakozik az okostelefonhoz, így a telefonos applikációval lehet módosítani a beállított színeket.

Napjaink elengedhetetlen eszközeivé váltak az okostelefonok, a mindennapjaink lassan elképzelhetetlenné válnak használatuk nélkül. Megkönnyítik az ember életét, hiszen rengeteg hasznos funkciót érhetünk el segítségükkel.
A világítástechnikához kapcsolódó szerepük is egyre inkább előtérbe kerül! Jelen terméknek is elsődleges célja az okostelefonok által nyújtott lehetőségek kiaknázása! A vezérlő WiFi (Wireless Fidelity) hálózaton keresztül képes kommunikálni a készülékekkel, így könnyedén vezérelhetjük a csatlakoztatott LED fényforrásokat! Megkönnyíti dolgunkat ez a megoldás, hiszen más vezérlőkkel szemben, itt a különálló távirányító szerepét telefonunk látja el, amely az esetek többségében úgyis a közelünkben van.

Változtassa meg a helyiség atmoszféráját az öt csatornás WiFi vezérlő segítségével! A vezérlő képes az RGB (színes), valamint a hideg és meleg fehér fények szabályzására, így egyik színről sem kell lemondania! Olvasásához, pihenéshez választhatjuk a meleg fehér fényt, amely nyugtató, valamint szemkímélő hatású. Munkához, konyhai tevékenységekhez választhatjuk a hideg fehér fényt, amely kékes árnyalata miatt élénkítő hatású. Az RGB színek által pedig igazi bulihellyé változtathatjuk szobánkat, nappalinkat, hiszen az egyszerű világítási funkció mellett, a vezérlő képes különböző fényjátékokra is! További különleges tulajdonságai közé tartozik az időzítő funkció, amelynek segítségével adott időpontokra állíthatjuk be a vezérelt fényforrás be- és kikapcsolását, fényerejét, fényjátékát, színét. Lehetőségünk van mikrofon általi vezérlésre, amely a külső hanghatások (pl. zene) ütemére indít fényjátékot a vezérelt fényforráson. A zene vezérlés használatakor a készülékünkön tárolt zenék közül választhatunk, majd hagyjuk, hogy a vezérlő elkápráztasson minket tudásával! A kamera mód használatakor lehetőségünk van a telefonunkon lévő fényképező által látott színek felismerésére, amelyek összetételéről egy RGB visszajelző ad információt.

Öt csatornás WiFi vezérlő (RGB+WW+CW)

A vezérlőn lévő fedőlap eltávolításával juthatunk hozzá a sorkapcsokhoz, amelyek segítségével hozzáköthetjük a vezérlőhöz a vezérelni kívánt fényforrást, valamint a működéshez szükséges 12 vagy 24 Voltos tápegységet.

Okostelefonnal való párosításhoz szükséges a vezérlőhöz készített applikáció letöltése. A Magic Home Pro nevű applikáció elérhető a Play Áruház, valamint az App Store kínálatában is.

Használati utasítás

  • 1. A termék IP20 védelmet kapott, kizárólag beltéren, vízmentes helyen használható!
  • 2. A termék 12-24 Volton működik, ne használja 230 Voltos hálózati feszültséggel!
  • 3. A vezérelni kívánt fényforrások, valamint a működéshez szükséges feszültség csatlakoztatása után, nyissa meg a telefonján a WiFi beállításokat, majd csatlakozzon a "LEDnet ******" nevű jelhez. Ezt követően nyissa meg a "Magic Home Pro" applikációt a készülékén. A vezérlőhöz való csatlakozás három módon jöhet létre.
    Első opcióként választhatja a "közvetlen csatlakozást". Ekkor nem szükséges a regisztráció, okostelefonja közvetlenül kommunikál a vezérlővel.
    Második opcióként választhatja a routerhez való csatlakozást. Ilyenkor regisztráció szükséges az applikáción belül. Regisztrációt, vagy bejelentkezést követően válassza ki a WiFi vezérlőt, amelyet csatlakoztatni szeretne a routeréhez. Kiválasztást követően írja be a routeréhez tartozó jelszót. Sikeres csatlakozást követően átnevezheti a csatlakoztatott vezérlőt és a router Wi-Fi hatótávolságán belül vezérelheti a csatlakoztatott vezérlőt és a hozzá tartozó fényforrást.
    Harmadik opcióként a routerhez való kapcsolódást követően, lehetőség nyílik a WiFi routert jelerősítőként használni, így megnövelve a vezérlőegység hatótávolságát. Ennél az opciónál távolról, meglévő internetkapcsolat mellett vezérelhetjük fényforrásainkat.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 30
76.7% 23
23.3% 7
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés

LED szalag vezérlők képek, ötletek

Kristály spotlámpákSzínváltós LED világításZebra roló, sötét soroskő burkolat, hidegfehér LED fények modern konyhaszekrénnyelModern konyha szép szürke-fehér dizájnnalElegáns és modern konyha led világítássalFelsőszekrénybe süllyesztett LED világítás kapcsoló, kerekElemes vezérlő 150 Wattos táppal led hangulatfényhezGipszkarton dobozolás laminált padló betéttel led hangulatfénnyelGipszkartonba ragasztott ledcsíkY alakú led díszfény oldalfalon gipszkartonból két ablak közöttGipszkarton dobozba beépített LED csíkPiros led csík mindenhol: klima felett, asztalnál, tévé szekrénynélPiros led csík mindenhol: tévé szekrénynél, fali szekrénynél, ágynálPiros led csík tévé szekrénynélSzekrény piros led díszvilágítássalPiros LED világítás szobában: ágynál, tévénél, mennyezetnélLábtér világítás kocsiban ledes konyhapult világitás beépített kapcsolóval
Öt csatornás Wi-Fi vezérlő

Öt csatornás Wi-Fi vezérlő

Vélemények, értékelések

2018. január 15.

A távirányító és távolsági irányítás az emberiség egyik legkedveltebb találmányának mondható. Hétköznapjaink részévé vált, természetes cselekvés kezünkbe venni egy távirányítót és azzal vezérelni elektronikai cikkeinket. A világítástechnika világában már korábban is találkozhattunk távirányítással. …

Link: Öt csatornás WiFi vezérlő (RGB+WW+CW)
Kategória: LED szalag vezérlők » Nincs, külön vezérlő szükséges » 5 csatornás » 12-24 Volt DC » IP20 » Fehér » 2.4 Ghz rádiófrekvenciás » RGB + WW + CW vezérlő
Cikkszám: WIFI-RGBWW LED controller
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 71 gramm
P: D-02-04

Asztali nézet megjelenítése