Öt zónás WiFi vezérlő (RGB+WW+CW)

80. / 80.

Termékleírás

Ár:
9 215 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Elfogyott

Szállítási idő:
Nem ismert

Öt zónás WiFi vezérlő (RGB+WW+CW)

Nagyítható képek

Öt zónás WiFi vezérlő (RGB+WW+CW)Öt zónás WiFi vezérlő (RGB+WW+CW)Öt zónás WiFi vezérlő (RGB+WW+CW)Öt zónás WiFi vezérlő (RGB+WW+CW)Öt zónás WiFi vezérlő (RGB+WW+CW)Öt zónás WiFi vezérlő (RGB+WW+CW)Öt zónás WiFi vezérlő (RGB+WW+CW)
A termék elfogyott.
Megrendeléseket csak a következő beszállítás után tudunk teljesíteni.
Részletes információkért keresse Ügyfélszolgálatunkat!
A következő beszállítás időpontja nem ismert.
Feszültség 12-24 Volt DC
IP védelmi szint IP20
Csatornák száma 5 csatornás
Szélesség62 mm
Hosszúság81 mm
Vastagság16 mm
Működési mód 2.4 Ghz rádiófrekvenciás
Beépített kapcsoló Nincs, külön vezérlő szükséges
Szín Fehér

Színváltós (RGB) és meleg, valamint hideg fehér LED világításhoz csoport (zóna) vezérlő

Csak WiFi vezérlő! A vezérlő WiFi hálózaton csatlakozik az okostelefonhoz, így a telefonos applikációval lehet módosítani a beállított színeket.

Napjaink elengedhetetlen eszközeivé váltak az okostelefonok, a mindennapjaink lassan elképzelhetetlenné válnak használatuk nélkül. Megkönnyítik az ember életét, hiszen rengeteg hasznos funkciót érhetünk el segítségükkel.
A világítástechnikához kapcsolódó szerepük is egyre inkább előtérbe kerül! Jelen terméknek is elsődleges célja az okostelefonok által nyújtott lehetőségek kiaknázása! A vezérlő WiFi (Wireless Fidelity) hálózaton keresztül képes kommunikálni a készülékekkel, így könnyedén vezérelhetjük a csatlakoztatott LED fényforrásokat! Megkönnyíti dolgunkat ez a megoldás, hiszen más vezérlőkkel szemben, itt a különálló távirányító szerepét telefonunk látja el, amely az esetek többségében úgyis közelünkben van.

Változtassa meg a helyiség atmoszféráját az öt zónás WiFi vezérlő segítségével! A vezérlő képes az RGB (színes), valamint a hideg és meleg fehér fények szabályzására, így egyik színről sem kell lemondania! Olvasásához, pihenéshez választhatjuk a meleg fehér fényt, amely nyugtató, valamint szemkímélő hatású. Munkához, konyhai tevékenységekhez választhatjuk a hideg fehér fényt, amely kékes árnyalata miatt élénkítő hatású. Az RGB színek által pedig igazi bulihellyé változtathatjuk szobánkat, nappalinkat, hiszen az egyszerű világítási funkció mellett, a vezérlő képes különböző fényjátékokra is! További különleges tulajdonságai közé tartozik az időzítő funkció, amelynek segítségével adott időpontokra állíthatjuk be a vezérelt fényforrás be- és kikapcsolását, fényerejét, fényjátékát, színét. Lehetőségünk van mikrofon általi vezérlésre, amely a külső hanghatások (pl. zene) ütemére indít fényjátékot a vezérelt fényforráson. A zene vezérlés használatakor a készülékünkön tárolt zenék közül választhatunk, majd hagyjuk, hogy a vezérlő elkápráztasson minket tudásával! A kamera mód használatakor lehetőségünk van a telefonunkon lévő fényképező által látott színek felismerésére, amelyek összetételéről egy RGB visszajelző ad információt.

Öt zónás WiFi vezérlő (RGB+WW+CW)

A vezérlőn lévő fedőlap eltávolításával juthatunk hozzá a sorkapcsokhoz, amelyek segítségével hozzáköthetjük a vezérlőhöz a vezérelni kívánt fényforrást, valamint a működéshez szükséges 12 vagy 24 Voltos feszültséget.

Okostelefonnal való párosításhoz szükséges a vezérlőhöz készített applikáció letöltése. A Magic Home Pro nevű applikáció elérhető a Play Áruház, valamint az App Store kínálatában is.

Használati utasítás

  • 1. A termék IP20 védelmet kapott, kizárólag beltéren, vízmentes helyen használható!
  • 2. A termék 12-24 Volton működik, ne használja 230 Voltos hálózati feszültséggel!
  • 3. A vezérelni kívánt fényforrások, valamint a működéshez szükséges feszültség csatlakoztatása után, nyissa meg a telefonján a WiFi beállításokat, majd csatlakozzon a "LEDnet ******" nevű jelhez. Ezt követően nyissa meg a "Magic Home Pro" applikációt a készülékén. A vezérlőhöz való csatlakozás három módon jöhet létre.
    Első opcióként választhatja a "közvetlen csatlakozást". Ekkor nem szükséges a regisztráció.
    Második opcióként választhatja a routerhez való csatlakozást. Ilyenkor regisztráció szükséges az applikáción belül. Regisztrációt, vagy bejelentkezést követően válassza ki a WiFi vezérlőt, amelyet csatlakoztatni szeretne a routeréhez. Kiválasztást követően írja be a routeréhez tartozó jelszót. Sikeres csatlakozást követően átnevezheti a csatlakoztatott vezérlőt.
    Harmadik opcióként a routerhez való kapcsolódást követően, lehetőség nyílik a WiFi routert jelerősítőként használni, így megnövelve a vezérlőegység hatótávolságát. Ennél az opciónál távolról, meglévő internetkapcsolat mellett vezérelhetjük fényforrásainkat.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés
A termék elfogyott.
Megrendeléseket csak a következő beszállítás után tudunk teljesíteni.
Részletes információkért keresse Ügyfélszolgálatunkat!
A következő beszállítás időpontja nem ismert.

LED szalag vezérlők képek, ötletek

Érintő fényerőszabályzó és billenőkapcsolós lámpakapcsolóModern hálószobai-éjjeli lámpa, belógatott beton csillárralMennyezet kék fénybenBeépített bárszekrény és bárpult világításMennyezet lila fénybenMennyezet narancs fénybenLED trafók közösítése, nagy teljesítményű LED világítás miattDekor világításos gipszkarton média fal180 Wattos LED trafók dobozba építve 600 watt led világításhozNagy teljesítményű LED világításhoz sok eszköz kell: tápegységek, jelerősítőkZsindelytetős kerti pad (BTS kerti bútor)Filagória LED szalaggal megvilágítvaKerti sörpad nyáron világosban-napsütésbenKerti pad 1 méternyi 3014-es ledszalaggal esti hangulatfénynekBTS kerti bútor 8 személyes sörpad extra LED világítássalKis szoba rgb rejtett világításKis szoba fehér fényű rejtett világításKis szoba panorámakép színváltós világítás - világoskék
Link: Öt zónás WiFi vezérlő (RGB+WW+CW)
Kategória: LED szalag vezérlők » Nincs, külön vezérlő szükséges » 5 csatornás » 12-24 Volt DC » IP20 » 2.4 Ghz rádiófrekvenciás » Fehér » RGB + WW + CW vezérlő
Cikkszám: WIFI-RGBWW LED controller
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 71 gramm

Asztali nézet megjelenítése