Optonica LED szalag vezérlő, rádiós távirányítóval (144 W-12V/24V)

57. / 80.

Termékleírás

Eredeti ár: 8 340 Ft
Akciós ár:
7 256 Ft
darab
5 darab vásárlása esetén
-5% kedvezmény!

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Raktárról

Szállítási idő:
1 munkanap

Optonica LED szalag vezérlő, rádiós távirányítóval (144 W-12V/24V)

Nagyítható képek

Optonica LED szalag vezérlő, rádiós távirányítóval (144 W-12V/24V)
GyártóOptonica (AC6349)
ANRO azonosító16453
Garancia idő2 év
TípusRGB vezérlő
IP védelmi szint IP20
Csatornák száma 3 csatornás
Teljesítmény 144 Watt
Szélesség33 mm
Hosszúság97 mm
Vastagság18 mm
BemenetSorkapocs
KimenetSorkapocs
Elem típusa CR2032 (1 db)
Vezérlés módja Impulzus szélesség moduláció (PWM)
Távirányítás 2.4 Ghz rádiófrekvenciás
Beépített kapcsoló Mechanikus kapcsoló
Vezérlés max. távolsága 30 méter
Szín Fehér-fekete
Feszültség 12-24 Volt DC
Áramerősség 12 Amper

RGB vezérlő - Rádiós - 144 Watt

144 Wattos rádiófrekvenciás működésű RGB vezérlő, az RF technika révén a távvezérlőnek nem szükséges rálátnia a vevőegységre. Egyszerűen működtethető, 10 nyomógombos, valamint érintő felületes távvezérlővel a különböző színek és fényjátékok beállításához.

A távvezérlő működtetéséhez 1 darab 12 voltos 27A elem szükséges, amely nem tartozék!

Figyelem! Első használat előtt fel kell programozni, egyébként nem működik!

Csoport vezérlő és távirányító vásárlása esetén az eszközök alapesetben nincsenek felprogramozva, lévén nem tudjuk hány darab eszközt kívánnak és mely csoportokban használni. Így első használat előtt az eszközöket össze kell tanítani egymással, ennek menete:

A vezérlők a feszültség alá helyezés pillanatában tanuló módban vannak, így ebben a pillanatban a távirányítón a megfelelő zóna bekapcsológombját meg kell nyomni háromszor. A csatlakoztatott LED háromszor fel fog villanni, ha sikerült a tanítás. Ha nem sikerül, úgy áramtalanítsuk a vezérlőt, majd próbálkozzunk újra.

Leprogramozás: esetenként szükség lehet a csoportok megszüntetésére. Először is bizonyosodjunk meg arról, hogy a vezérlő melyik csoportra van felprogramozva, majd áramtalanítsuk a vezérlőt. Helyezzük újra feszültség alá a vezérlőt, majd azonnal nyomjuk meg a megfelelő zóna bekapcsológombját ötször egymás után. Siker esetén a csatlakoztatott LED ötször villog. Sikertelenség esetén próbálkozzunk újra.

A dimmer maximum 288 Wattnyi LED szalag vagy 24 Voltos LED lámpa fényerő szabályozására alkalmas!

A dimmerhez tartozó távirányító működtetéséhez 1 darab 3V-os CR2032 elem szükséges, melyet az ár tartalmaz.

LED szalag vezérlő, rádiós távirányítóval (144 W-12V/24V)

Gombok ismertetése

  • On/Off: Rövid megnyomásával ki- és bekapcsolhatóak az irányított zóna fényforrásai. Hosszabb megnyomás esetén (2 másodperc) minden zóna fényforrása kikapcsol.
  • Color wheel: A megérintett színben fog világítani a rácsatlakoztatott RGB led szalag.
  • Mode: Rövid megnyomás esetén a következő RGB világítási módba lép, hosszabb megnyomás esetén (2 másodperc) elindítja az automatikus módváltást.
  • Speed/Saturation: Világítási mód használata esetén a sebesség szabályozására használható, 10 előre betáplált mód alapján. Ha nincs világítási mód használva, akkor a fényforrás telítettsége szabályozható vele, az adott szín lassan vált át kevert fehérré. Rövid megnyomással 11 előre betáplált mód érhető el.
  • Bright+/-: Megnyomásával változtatható a fényforrás fényereje.
  • W: RGB szalagok esetén megnyomásával elérhetjük a fehér (RGB mix) színű világítást. RGBW szalagok esetén megnyomásával elérhetjük a fehér színt.
  • Scene: Gyorsbillentyűként használható. 2 másodpercig történő megnyomás esetén elmenthetjük az adott világítási módot. Ezt követően kedvenc világítási módunk előhívásához elegendő ennek a gombnak a megnyomása.

Optonica_4zonas_vezerlo_feher_radiofrekvencias_RGB_szabalyzo_gombok_ismertetese

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés

LED szalag vezérlők képek, ötletek

ledes konyhapult világitás beépített kapcsolóvalledes konyhapult világítás beépített fényerőszabályozóvalEz a vezérlő világít és hangot is a led szalag vezérlése, ki-bekapcsolása közbenLED világításhoz fali távirányító MiLightElemes fényerőszabályozó fehér led világításhoz bútorlapra építveBeltéri rejtett világítás LED szalaggalDekoratív mennyezet gipszkarton párkánnyal, LED szpotokkal és LED csíkkalBeltéri led világítás modern berendezésű nappalibanÉrintő fényerőszabályzó és billenőkapcsolós lámpakapcsolóModern hálószobai-éjjeli lámpa, belógatott beton csillárralMennyezet kék fénybenBeépített bárszekrény és bárpult világításMennyezet lila fénybenMennyezet narancs fénybenLED trafók közösítése, nagy teljesítményű LED világítás miattDekor világításos gipszkarton média fal180 Wattos LED trafók dobozba építve 600 watt led világításhozNagy teljesítményű LED világításhoz sok eszköz kell: tápegységek, jelerősítők
Link: Optonica LED szalag vezérlő, rádiós távirányítóval (144 W-12V/24V)
Kategória: LED szalag vezérlők » 12 Amper » Mechanikus kapcsoló » Sorkapocs » 3 csatornás » CR2032 (1 db) » 12-24 Volt DC » IP20 » Sorkapocs » Fehér-fekete » 2.4 Ghz rádiófrekvenciás » RGB vezérlő » Impulzus szélesség moduláció (PWM)
Cikkszám: AC6349
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 117 gramm
P: D-04-05

Asztali nézet megjelenítése