Bovelacci Parketta szegélyléc - Bovelacci NF108 szegőléc

18. / 27.

Termékleírás

Ár:
1 447 Ft
méter

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
64 méter raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

Bovelacci Parketta szegélyléc - Bovelacci NF108 szegőléc
GyártóBovelacci
ANRO azonosító16447
Garancia idő2 év
Súly275 g
Alapanyag HD extrudált polimer
Díszléc kiállás 14 mm
Díszléc magasság 110 mm
Szálhossz 200 cm
Szín Fehér
TípusPadlószegély léc

Bovelacci fehér színű, extrudált polimerből készülő dekorléc. A 110 mm magasságú ütésállló profil az amerikai stílusú padlószegélyek helyett is alkalmazható!

A lábazati szegőlécként is használható Bovelacci Newstyl díszléc alapanyaga HD (high density, azaz nagy sűrűségű) extrudált polimer, mely kemény anyag ütésálló. Az extrudált polimer szegőlécek felragasztásához és festéséhez vízbázisú anyagok használata javasolt.

Parketta szegélyléc - Bovelacci NF108 szegőléc

A parketta szegélyléc a padlóburkolás utolsó mozzanataként kerül beépítésre. A padlószegély rendeltetése, hogy takarja a fal szélénél hagyott dilatációs rést; mindemellett védi és egyben dekorálja a fal alsó részét!

A különböző padlóburkolatokat (laminált parketta, linóleum, padlószőnyeg) általában anyagában vagy színében megegyező szegővel zárják le, de a Bovelacci szegélyléce bármilyen színre átfesthető, így még különlegesebbé tehetjük a lábazatot!

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 39
79.5% 31
20.5% 8
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0

Tetőtéri és élvédő dísz képek, ötletek

Tetőtéri lakás és álmenyezeti világítás ANRO profilokkalTetőéri helyiség felújítva, kifestveSpotvilágítás tetőtéri helyiségbenDíszkővel burkolt gipszkarton fal gipsz spottal megvilágítvaKényelmes és hangulatos nappali természetes színekkelParkettaszegély méreteinek ellenőrzése beépítés előttMéret ellenőrzés beépítés előttAz L alakú műanyag élvédő a fal sarkának védelmét szolgáljaSzoba fővilágítása gipszkartonba épített lámpákkalA gipszkarton doboz alja műanyag élvédővel van lezárva, így még tartósabbak az élek!Díszes spotlámpakerettel is szépíthetjük a plafont!Gipszkarton sziget 8 darab spotlámpávalNappali mennyezeti hangulatvilágítássalNappali mennyezete zöld RGB LED világítássalNappali plafonja mennyezeti burkolólappal fedveTükör keretezés klasszikus módon dekorlécekkelFaldekorálás polisztirol holker lécekkelPlafon és oldalfal találkozási pontjába ragasztott sarokléc
Link: Bovelacci Parketta szegélyléc - Bovelacci NF108 szegőléc
Kategória: Tetőtéri és élvédő dísz » HD extrudált polimer » Fehér » Padlószegély léc
Cikkszám: Bov - NF108
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 275 gramm
P: M-01-07

Asztali nézet megjelenítése