Nitecore i2 Intellicharger akkumulátortöltő

24. / 62.

Termékleírás

Ár:
7 797 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Elfogyott

Szállítási idő:
2018. december 10.

Nitecore i2 Intellicharger akkumulátortöltő

Nagyítható képek

Nitecore i2 Intellicharger akkumulátortöltőNitecore i2 Intellicharger akkumulátortöltőNitecore i2 Intellicharger akkumulátortöltőNitecore i2 Intellicharger akkumulátortöltőNitecore i2 Intellicharger akkumulátortöltő
A termék elfogyott.
Megrendeléseket csak a következő beszállítás után tudunk teljesíteni.
Részletes információkért keresse Ügyfélszolgálatunkat!
A következő beszállítás várható időpontja: 2018. december 10.
GyártóNitecore
ANRO azonosító16418
Garancia idő1 év
Súly260 g
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Kimenet4.35V / 1.48V
Áramerősség 500 mA (2x)
Szélesség131 mm
Hosszúság69 mm
Magasság36 mm

NITECORE termékek az ANRO Épületdíszítésnél!

A NITECORE hosszú évek óta a világ egyik vezető LED világítás és akkumulátortöltő gyártó cége, köszönhetően minőségi, széleskörű termékkínálatuknak és folyamatos innovációiknak. A NITECORE termékei a legkeresettebb termékek közé tartoznak Európában, Amerikában, Közép-Kelet térségeiben, valamint Ausztráliában. Speciális felhasználási területek és hivatások számára is széles körben gyártanak minőségi termékeket pl. rendészet, honvédelem, vadászat.

i2 Intellicharger akkumulátortöltő

Az Intellicharger NEW i2 egy továbbfejlesztett kiadása az i2-nek, egy töltő kompatibilitással, hatékonysággal és intelligenciával. Rendkívül hatékony, mert az akkumulátorok feltöltésére kétszer olyan gyorsan képes mint az i2 (akár 1A), mellyel jelentősen csökken a töltési idő. Az ACD (Active Current Distribution, nyers fordításban Aktív Töltőáram Elosztás) technológián alapuló NEW i2 automatikusan felismeri az akkumulátor típusát és kapacitását, majd vagy a felismerésre alapozva automatikusan a megfelelő töltőárammal kezdi meg a töltési folyamatot, vagy a manuálisan megadott beállítás szerint.

A nem újratölthető elemeket szintén érzékeli, így képes értesíti Önt, hogy hagyja abba a töltési folyamatot abban az esetben, ha véletlenül egy nem újratölthető elemet helyezett a töltőhelybe. Az ilyen biztonságra törekvő tervezési megoldásokkal megelőzi az esetlegesen felmerülő aggodalmakat és biztosítja a maximális biztonságot használat közben.

Kompatibilis szinte minden típusú és méretű akkumulátorral, beleértve a magas, közepes és alacsony kapacitású és feszültségű (1,2V, 3,7V, 4.2V és 4.35V) akkumulátorokat, így nincs szüksége több töltő birtoklására, mindemellett képes a lemerült IMR helyreállítására is. A sárga és piros fényű állapot / töltés visszajelzők jól látható jelzik az akkumulátorok valós idejű állapotát és a töltési folyamatot. NEW i2: továbbra is a legegyszerűbb módon, behelyezés, detektálás és töltés.

 • Jellemzők:
 • Az i2 töltőnél kétszer gyorsabb töltési sebesség
 • Aktív Jelenlegi Distribution (ACD) Technológia
 • Kompatibilis az 1,2V, 3,7V, 4.2V, 4.35V akkumulátorokkal
 • Optimalizált IMR akkumulátor töltőprogram
 • Automatikus töltőáram választás az akkumulátor kapacitása alapján
 • Nem újratölthető elemek automatikus felismerése
 • Két akkumulátor egyidejű töltése
 • A töltőhelyek egymástól független vezérlése és töltése
 • Automatikusan érzékeli és jeleníti meg az akkumulátor állapotát
 • Automatikus töltés leállítás
 • Fordított polaritás és rövidzár elleni védelem
 • Túlmerült akkumulátor aktiválás
 • Túltöltés elleni védelem
 • Optimális hőelvezetés
 • Tűzgátló / lángálló polikarbonátból készítve
 • RoHS, CE, FCC és CEC tanúsítvány

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-IMR-automata

Az új i2- es verzió

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-1000mAAz új i2-es 1000mA feszültség leadására képes, ami duplája az elődjének

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-aktiv-feszultseg-elosztasAktív feszültség elosztás
Amennyiben az egyik akku a kettő közül hamarabb feltöltött, az i2-es átcsoportosítja az erőforrást, így maximalizálva a töltést

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-Bővített kompatibilitás 1,2V-3,7V-4,2V és 4,35V akkukkal is kompatibilisBővített kompatibilitás 1,2V-3,7V-4,2V és 4,35V akkukkal is kompatibilis

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-IMR javítás: lehetővé teszi, hogy két gombnyomással megjavítsa halottnak hitt IMR akkumulátoraitIMR javítás: lehetővé teszi, hogy két gombnyomással megjavítsa halottnak hitt IMR akkumulátorait

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-Precíz és automatikus feszültségszabályozásPrecíz és automatikus feszültségszabályozás: a töltő alkalmazkodik az akkukhoz, és nem fordítva

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-Nem tölthető elem felismerésNem tölthető elem felismerés

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-CC, CV és –dV/dt-automata
   akku típus felismerés integrált mikroprocesszorIntelligens érzékelő funkció automata akku típus felismerés integrált mikroprocesszor segítségével, amely kiválasztja a megfelelő töltési feszültséget és áramerősséget. Felismeri az akkuk állapotát, és ennek megfelelően automatikusan kiválasztja a töltési módot (CC, CV és –dV/dt)

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-Ni-MH/Ni-Cd akkumulátor-Töltés szabályozás-megszakítás-túltöltés elleni védelemNi-MH/Ni-Cd akkumulátorokra optimalizálva:
-dV/dt töltési program felismeri a Ni-MH/Ni-Cd akkuk állapotát és ennek megfelelően szabályozza a töltési- és megszakítási feszültséget. Ez a funkció megakadályozza az akkumulátorok túltöltését.

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-IMRForradalmi újítás az IMR akkumulátoroknak
A rendkívül alacsony belső ellenállás miatt, az IMR akkuk túltölthetőek, ezért potenciális biztonsági veszélyt jelenthetnek, HA Li-ion töltőkkel használjuk azokat. Ennek a problémának a kiküszöbölésére az NEW i2-be egy optimalizált IMR töltő rendszer került, ami képes nyomon követni a teljes töltési folyamatot. Ezáltal biztosítva, hogy a feszültség mindig a biztonságos határokon belül maradjon, ezáltal növelve az akkumulátorok élettartamát

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-Fordított polaritás elleni védelemFordított polaritás elleni védelem:
Amennyiben az akkumulátor fordítva lett behelyezve, az állapotjelző villogva jelez a felhasználónak, hogy szakítsa meg a töltési folyamatot.

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-Automatikus megszakítás a töltési ciklus végén -megakadályozza a túltöltéstPrecíz időzítés

 • 3 színű LED állapotjelzővel ellátva
 • Automatikus megszakítás a töltési ciklus végén (megakadályozza a túltöltést)

 

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-tűzálló ABSMinőségi anyagok a maximális biztonság érdekében
Az új NEW i2 célja, hogy biztonságos és zökkenőmentes használatot biztosítson tulajdonosának. Tűzálló ABS műanyagból készül, a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelően.

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-túlmelegedés elleni védelemMeleg, de sosem forró
Az optimális hőmérséklet tartására kialakított szellőzők megakadályozzák a túlmelegedést, ezáltal a készülék megbízható, a töltés pedig stabil marad.

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-réz akku láb-rugós-minimális kontakt ellenállásA legapróbb részletekig
A tiszta rézből készült, rugós akkumulátor lábak minimalizálják a kontakt ellenállást, így precízebb töltési feszültség érhető el, valamint kevesebb hő termelődik. Könnyen állítható az elemek cseréjekor.

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-100-240VAC csatlakozóról üzemeltethető-12VDC csatlakozón keresztül az autóban is

Otthon és úton 100-240VAC csatlakozóról üzemeltethető otthon és az irodában, valamint 12VDC csatlakozón keresztül az autóban is, ezáltal megbízható társa lesz otthonában és az utakon is.

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-világgarancia-hitelesítés-authenticationA kiválóság és eredetiség garantált
Világgarancia és hamisítás elleni védelem

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-Specifikáció Specifikáció

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés
A termék elfogyott.
Megrendeléseket csak a következő beszállítás után tudunk teljesíteni.
Részletes információkért keresse Ügyfélszolgálatunkat!
A következő beszállítás várható időpontja: 2018. december 10.

Akkuk, elemek képek, ötletek

Kerek kozmetikai tükör elemes led világítással Varta elemekkel.Möbelix sminktükör ledszalag világítással, 4 db aaa elemmel.Nagyítós kozmetikai tükör ledes világítással.Elemek nélkül van a dobozban a led világítós talpas asztali tükör.Panel lakás nappali "újragondolva" , ANRO-sítva és félkészen :)
Link: Nitecore i2 Intellicharger akkumulátortöltő
Kategória: Akkuk, elemek » 500 mA (2x) » 230 Volt (50/60Hz) » 4.35V / 1.48V
Cikkszám: i2 NEW
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 260 gramm

Asztali nézet megjelenítése