LED panel vásárlása esetén ajándék függesztődrót!

Nitecore i2 Intellicharger akkumulátortöltő

23. / 66.
Nitecore i2 Intellicharger akkumulátortöltő
Nitecore i2 Intellicharger akkumulátortöltő Nitecore i2 Intellicharger akkumulátortöltő Nitecore i2 Intellicharger akkumulátortöltő Nitecore i2 Intellicharger akkumulátortöltő Nitecore i2 Intellicharger akkumulátortöltő
Ár:
5 592 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
1 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

Részletes leírás

NITECORE termékek az ANRO Épületdíszítésnél!

A NITECORE hosszú évek óta a világ egyik vezető LED világítás és akkumulátortöltő gyártó cége, köszönhetően minőségi, széleskörű termékkínálatuknak és folyamatos innovációiknak. A NITECORE termékei a legkeresettebb termékek közé tartoznak Európában, Amerikában, Közép-Kelet térségeiben, valamint Ausztráliában. Speciális felhasználási területek és hivatások számára is széles körben gyártanak minőségi termékeket pl. rendészet, honvédelem, vadászat.

Az Intellicharger NEW i2 egy továbbfejlesztett kiadása az i2-nek, egy töltő kompatibilitással, hatékonysággal és intelligenciával. Rendkívül hatékony, mert az akkumulátorok feltöltésére kétszer olyan gyorsan képes mint az i2 (akár 1A), mellyel jelentősen csökken a töltési idő. Az ACD (Active Current Distribution, nyers fordításban Aktív Töltőáram Elosztás) technológián alapuló NEW i2 automatikusan felismeri az akkumulátor típusát és kapacitását, majd vagy a felismerésre alapozva automatikusan a megfelelő töltőárammal kezdi meg a töltési folyamatot, vagy a manuálisan megadott beállítás szerint.

A nem újratölthető elemeket szintén érzékeli, így képes értesíti Önt, hogy hagyja abba a töltési folyamatot abban az esetben, ha véletlenül egy nem újratölthető elemet helyezett a töltőhelybe. Az ilyen biztonságra törekvő tervezési megoldásokkal megelőzi az esetlegesen felmerülő aggodalmakat és biztosítja a maximális biztonságot használat közben.

Kompatibilis szinte minden típusú és méretű akkumulátorral, beleértve a magas, közepes és alacsony kapacitású és feszültségű (1,2V, 3,7V, 4.2V és 4.35V) akkumulátorokat, így nincs szüksége több töltő birtoklására, mindemellett képes a lemerült IMR helyreállítására is. A sárga és piros fényű állapot / töltés visszajelzők jól látható jelzik az akkumulátorok valós idejű állapotát és a töltési folyamatot. NEW i2: továbbra is a legegyszerűbb módon, behelyezés, detektálás és töltés.

 • Jellemzők:
 • Az i2 töltőnél kétszer gyorsabb töltési sebesség
 • Aktív Jelenlegi Distribution (ACD) Technológia
 • Kompatibilis az 1,2V, 3,7V, 4.2V, 4.35V akkumulátorokkal
 • Optimalizált IMR akkumulátor töltőprogram
 • Automatikus töltőáram választás az akkumulátor kapacitása alapján
 • Nem újratölthető elemek automatikus felismerése
 • Két akkumulátor egyidejű töltése
 • A töltőhelyek egymástól független vezérlése és töltése
 • Automatikusan érzékeli és jeleníti meg az akkumulátor állapotát
 • Automatikus töltés leállítás
 • Fordított polaritás és rövidzár elleni védelem
 • Túlmerült akkumulátor aktiválás
 • Túltöltés elleni védelem
 • Optimális hőelvezetés
 • Tűzgátló / lángálló polikarbonátból készítve
 • RoHS, CE, FCC és CEC tanúsítvány

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-IMR-automata

Az új i2- es verzió

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-1000mAAz új i2-es 1000mA feszültség leadására képes, ami duplája az elődjének

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-aktiv-feszultseg-elosztasAktív feszültség elosztás
Amennyiben az egyik akku a kettő közül hamarabb feltöltött, az i2-es átcsoportosítja az erőforrást, így maximalizálva a töltést

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-Bővített kompatibilitás 1,2V-3,7V-4,2V és 4,35V akkukkal is kompatibilisBővített kompatibilitás 1,2V-3,7V-4,2V és 4,35V akkukkal is kompatibilis

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-IMR javítás: lehetővé teszi, hogy két gombnyomással megjavítsa halottnak hitt IMR akkumulátoraitIMR javítás: lehetővé teszi, hogy két gombnyomással megjavítsa halottnak hitt IMR akkumulátorait

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-Precíz és automatikus feszültségszabályozásPrecíz és automatikus feszültségszabályozás: a töltő alkalmazkodik az akkukhoz, és nem fordítva

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-Nem tölthető elem felismerésNem tölthető elem felismerés

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-CC, CV és –dV/dt-automata
   akku típus felismerés integrált mikroprocesszorIntelligens érzékelő funkció automata akku típus felismerés integrált mikroprocesszor segítségével, amely kiválasztja a megfelelő töltési feszültséget és áramerősséget. Felismeri az akkuk állapotát, és ennek megfelelően automatikusan kiválasztja a töltési módot (CC, CV és –dV/dt)

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-Ni-MH/Ni-Cd akkumulátor-Töltés szabályozás-megszakítás-túltöltés elleni védelemNi-MH/Ni-Cd akkumulátorokra optimalizálva:
-dV/dt töltési program felismeri a Ni-MH/Ni-Cd akkuk állapotát és ennek megfelelően szabályozza a töltési- és megszakítási feszültséget. Ez a funkció megakadályozza az akkumulátorok túltöltését.

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-IMRForradalmi újítás az IMR akkumulátoroknak
A rendkívül alacsony belső ellenállás miatt, az IMR akkuk túltölthetőek, ezért potenciális biztonsági veszélyt jelenthetnek, HA Li-ion töltőkkel használjuk azokat. Ennek a problémának a kiküszöbölésére az NEW i2-be egy optimalizált IMR töltő rendszer került, ami képes nyomon követni a teljes töltési folyamatot. Ezáltal biztosítva, hogy a feszültség mindig a biztonságos határokon belül maradjon, ezáltal növelve az akkumulátorok élettartamát

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-Fordított polaritás elleni védelemFordított polaritás elleni védelem:
Amennyiben az akkumulátor fordítva lett behelyezve, az állapotjelző villogva jelez a felhasználónak, hogy szakítsa meg a töltési folyamatot.

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-Automatikus megszakítás a töltési ciklus végén -megakadályozza a túltöltéstPrecíz időzítés

 • 3 színű LED állapotjelzővel ellátva
 • Automatikus megszakítás a töltési ciklus végén (megakadályozza a túltöltést)

 

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-tűzálló ABSMinőségi anyagok a maximális biztonság érdekében
Az új NEW i2 célja, hogy biztonságos és zökkenőmentes használatot biztosítson tulajdonosának. Tűzálló ABS műanyagból készül, a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelően.

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-túlmelegedés elleni védelemMeleg, de sosem forró
Az optimális hőmérséklet tartására kialakított szellőzők megakadályozzák a túlmelegedést, ezáltal a készülék megbízható, a töltés pedig stabil marad.

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-réz akku láb-rugós-minimális kontakt ellenállásA legapróbb részletekig
A tiszta rézből készült, rugós akkumulátor lábak minimalizálják a kontakt ellenállást, így precízebb töltési feszültség érhető el, valamint kevesebb hő termelődik. Könnyen állítható az elemek cseréjekor.

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-100-240VAC csatlakozóról üzemeltethető-12VDC csatlakozón keresztül az autóban is

Otthon és úton 100-240VAC csatlakozóról üzemeltethető otthon és az irodában, valamint 12VDC csatlakozón keresztül az autóban is, ezáltal megbízható társa lesz otthonában és az utakon is.

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-világgarancia-hitelesítés-authenticationA kiválóság és eredetiség garantált
Világgarancia és hamisítás elleni védelem

nitecore-newi2-intelligens-tolto-fekete-Specifikáció Specifikáció

Specifikációk

GyártóNitecore
ANRO azonosító16418
Garancia idő1 év
Súly260 g
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Kimenet4.35V / 1.48V
Áramerősség 500 mA (2x)
Szélesség131 mm
Hosszúság69 mm
Magasság36 mm
Termék fajtaAkkumulátor töltő

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Akkuk, elemek képek, ötletek

Kerek kozmetikai tükör elemes led világítással Varta elemekkel.Möbelix sminktükör ledszalag világítással, 4 db aaa elemmel.Nagyítós kozmetikai tükör ledes világítással.Elemek nélkül van a dobozban a led világítós talpas asztali tükör.Panel lakás nappali "újragondolva" , ANRO-sítva és félkészen :)
Link: Nitecore i2 Intellicharger akkumulátortöltő
Kategória: Akkuk, elemek » 500 mA (2x) » 230 Volt (50/60Hz) » 4.35V / 1.48V » Akkumulátor töltő
Cikkszám: i2 NEW
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 260 gramm
P: G-10-04

Asztali nézet megjelenítése