Caterpillar Dual Beam Work Light elemlámpa, fekete

8. / 53.

Termékleírás

Ár:
11 430 Ft
csomag

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 6 hónap

Készlet információ:
5 csomag raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

Caterpillar Dual Beam Work Light elemlámpa, fekete

Nagyítható képek

Caterpillar Dual Beam Work Light elemlámpa, feketeCaterpillar Dual Beam Work Light elemlámpa, feketeCaterpillar Dual Beam Work Light elemlámpa, feketeCaterpillar Dual Beam Work Light elemlámpa, fekete

Energiacimke

Caterpillar Dual Beam Work Light elemlámpa, fekete
GyártóCaterpillar
Fényáram (fényerő) 215 lumen
Szín Fekete
LED chip típusChip On Board LED
Szélesség51 mm
Hosszúság16 mm
Magasság135 mm
Elem típusa AAA (3 db)
Beépített kapcsoló Igen, kapcsolóval ellátva

CATERPILLAR termékek az ANRO Épületdíszítésnél!

A CATERPILLAR Amerika egyik vezető vállalata, mely saját kezűleg tervezi, gyártja és értékesíti fejlesztéseit, termékeit! A világ legnagyobb, építkezési felszereléseket gyártó cégeként széleskörű termékpalettával rendelkezik, melyben bárki megtalálhatja a számára szükséges szerszámokat, eszközöket, munkagépeket, legyen szó akár egy hétköznapi barkácsolásról, akár egy nagyméretű építkezési beruházás kivitelezéséről!

A CT3510 Dual Beam COB Work lámpa egy sokoldalú segítőtárs a munka során. Tökéletesen világítja meg a munkaterületet a 165 lumenes elülső reflektor panel segítségével 16 méteres távolságban, valamint a tetején található 50 lumen fényerejű LED segítségével 23 méter távolságban. Felhasználhatósága széleskörű, használata egyszerű, hiszen állítható mágneses talpazattal, zseb- és övcsíptetővel, valamint forgatható kampóval rendelkezik, amelyek jelentősen megkönnyítik a munkafolyamatokat. A reflektorfény 3 órán át, míg a tetején lévő fénysugarak akár 5 órán keresztül segítenek a munka során. A termék a működéshez szükséges 3db AAA elemet magába foglalja. Kialakításának köszönhetően ellenáll a külső fizikai behatolásnak, valamint a víznek.

Dual Beam Work Light elemlámpa, fekete

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés

Elemes LED lámpák képek, ötletek

Farsang - közlekedési lámpa alkatrésze lett a nyomógombos lámpaVilágító közlekedési lámpa: a nyomógombos lámpák üvegfestékkel vannak átfestve.
CATERPILLAR elemes szerelőlámpák

CATERPILLAR elemes szerelőlámpák

Vélemények, értékelések

2017. október 31.

Bár nem így terveztük, de ez a hónap a márkás elemlámpák hónapja lett. Először a Nitecore, most pedig a Caterpillar cég elemlámpáit ajánljuk figyelmükbe. A CAT elemlámpák képviselik a középmezőnyt: minőségük nem éri el a Nitecore termékeket, azonban a szokásos kínai konkurenseket még így is kényelme…

Link: Caterpillar Dual Beam Work Light elemlámpa, fekete
Kategória: Elemes LED lámpák » Igen, kapcsolóval ellátva » AAA (3 db) » Chip On Board LED » Fekete
Cikkszám: CT3510
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 160 gramm

Asztali nézet megjelenítése