Caterpillar Extendable Work Light elemlámpa akkumulátoros, fekete-sárga

17. / 52.

Termékleírás

Ár:
20 775 Ft
csomag

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 6 hónap

Készlet információ:
4 csomag raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

Caterpillar Extendable Work Light elemlámpa akkumulátoros, fekete-sárga

Nagyítható képek

Caterpillar Extendable Work Light elemlámpa akkumulátoros, fekete-sárgaCaterpillar Extendable Work Light elemlámpa akkumulátoros, fekete-sárgaCaterpillar Extendable Work Light elemlámpa akkumulátoros, fekete-sárga

Energiacimke

Caterpillar Extendable Work Light elemlámpa akkumulátoros, fekete-sárga
GyártóCaterpillar
Fényáram (fényerő) 320 lumen
Szín Fekete-sárga
LED chip típusChip On Board LED
Szélesség33 mm
Hosszúság25 mm
Magasság178 mm
Beépített kapcsoló Igen, kapcsolóval ellátva

CATERPILLAR termékek az ANRO Épületdíszítésnél!

A CATERPILLAR Amerika egyik vezető vállalata, mely saját kezűleg tervezi, gyártja és értékesíti fejlesztéseit, termékeit! A világ legnagyobb, építkezési felszereléseket gyártó cégeként széleskörű termékpalettával rendelkezik, melyben bárki megtalálhatja a számára szükséges szerszámokat, eszközöket, munkagépeket, legyen szó akár egy hétköznapi barkácsolásról, akár egy nagyméretű építkezési beruházás kivitelezéséről!

Új COB LED technológiával készült CT3115 Bővíthető Munkalámpa, akkumulátoros, két fényforrással a széleskörű felhasználás érdekében, amelynek előlapján található reflektor 170 lumenes fényre képes 15 méteres hatótávban, a tetején található LED 150 lumenes fénysugár kibocsátásra képes 55 méteres hatótávban, így kiváló lehetőséget biztosít nagyobb munkaterületek megvilágítására is.
Úgynevezett „bővíthető” kivitelű, ennek köszönhetően tárolása egyszerűbb. Kihúzást követően nyílik lehetőség az előlapi reflektor használatára, amely addig rejtve van a lámpatestben. A munka végeztél egyszerűen csak csukjuk össze, így leegyszerűsítve a tárolást, hiszen kinyitott 26 cm-es hosszúsága összecsukást követően csupán ~18 cm lesz.

Az alján található mágneses talp biztosítja a szabad kezeket munkavégzés során. Az előlapon található reflektor 3.5 órán át, az elemlámpa tetején található LED fénysugár akár 3.25 órán keresztül használható. Kialakításának köszönhetően ellenáll a külső fizikai behatolásnak, valamint a víznek. A csomag részeként biztosított Micro USB kábellel egyszerűen feltölthető! A feltöltéshez szükséges töltő nem tartozék.

Extendable Work Light elemlámpa akkumulátoros, fekete-sárga

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés

Elemes LED lámpák képek, ötletek

Farsang - közlekedési lámpa alkatrésze lett a nyomógombos lámpaVilágító közlekedési lámpa: a nyomógombos lámpák üvegfestékkel vannak átfestve.
CATERPILLAR elemes szerelőlámpák

CATERPILLAR elemes szerelőlámpák

Vélemények, értékelések

2017. október 31.

Bár nem így terveztük, de ez a hónap a márkás elemlámpák hónapja lett. Először a Nitecore, most pedig a Caterpillar cég elemlámpáit ajánljuk figyelmükbe. A CAT elemlámpák képviselik a középmezőnyt: minőségük nem éri el a Nitecore termékeket, azonban a szokásos kínai konkurenseket még így is kényelme…

Link: Caterpillar Extendable Work Light elemlámpa akkumulátoros, fekete-sárga
Kategória: Elemes LED lámpák » Igen, kapcsolóval ellátva » Chip On Board LED » Fekete-sárga
Cikkszám: CT3115
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 210 gramm

Asztali nézet megjelenítése