Caterpillar Slim Work Light elemlámpa akkumulátoros, fekete-sárga

46. / 52.

Termékleírás

Ár:
20 780 Ft
csomag

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 6 hónap

Készlet információ:
4 csomag raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

Caterpillar Slim Work Light elemlámpa akkumulátoros, fekete-sárga

Nagyítható képek

Caterpillar Slim Work Light elemlámpa akkumulátoros, fekete-sárgaCaterpillar Slim Work Light elemlámpa akkumulátoros, fekete-sárgaCaterpillar Slim Work Light elemlámpa akkumulátoros, fekete-sárgaCaterpillar Slim Work Light elemlámpa akkumulátoros, fekete-sárga

Energiacimke

Caterpillar Slim Work Light elemlámpa akkumulátoros, fekete-sárga
GyártóCaterpillar
Fényáram (fényerő) 275 lumen
Szín Fekete-sárga
LED chip típusChip On Board LED
Szélesség32 mm
Hosszúság19 mm
Magasság165 mm
Beépített kapcsoló Igen, kapcsolóval ellátva

CATERPILLAR termékek az ANRO Épületdíszítésnél!

A CATERPILLAR Amerika egyik vezető vállalata, mely saját kezűleg tervezi, gyártja és értékesíti fejlesztéseit, termékeit! A világ legnagyobb, építkezési felszereléseket gyártó cégeként széleskörű termékpalettával rendelkezik, melyben bárki megtalálhatja a számára szükséges szerszámokat, eszközöket, munkagépeket, legyen szó akár egy hétköznapi barkácsolásról, akár egy nagyméretű építkezési beruházás kivitelezéséről!

Nem létezik keskeny hely a CT1205 CAT Slim lámpának! Különleges, vékony kialakítású akkumulátoros elemlámpa, két fényforrással a széleskörű felhasználás érdekében!
Az előlapon található 15 méteres hatótávú reflektor 175 lumenes fényre, a tetején található 50 méter hatótávú LED 100 lumenes fénysugár kibocsátásra képes. A terméken töltöttség visszajelző, valamint zárható Micro USB-s bemenet található, amely a csomag részeként biztosított Micro USB kábellel egyszerűen feltölthető! A feltöltéshez szükséges töltő nem tartozék. A termék egyedi vékony tervezésének köszönhetően nem lesz probléma a tárolással sem. Az előlapon található reflektorfény akár 3 órán át, az elemlámpa tetején található LED fénysugár akár 4 órán keresztül használható. A mágneses zsebcsíptető biztosítja a szabad kezeket munkavégzés során. Kialakításának köszönhetően ellenáll a külső fizikai behatolásnak, valamint a víznek.

Slim Work Light elemlámpa akkumulátoros, fekete-sárga

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés

Elemes LED lámpák képek, ötletek

Farsang - közlekedési lámpa alkatrésze lett a nyomógombos lámpaVilágító közlekedési lámpa: a nyomógombos lámpák üvegfestékkel vannak átfestve.
CATERPILLAR elemes szerelőlámpák

CATERPILLAR elemes szerelőlámpák

Vélemények, értékelések

2017. október 31.

Bár nem így terveztük, de ez a hónap a márkás elemlámpák hónapja lett. Először a Nitecore, most pedig a Caterpillar cég elemlámpáit ajánljuk figyelmükbe. A CAT elemlámpák képviselik a középmezőnyt: minőségük nem éri el a Nitecore termékeket, azonban a szokásos kínai konkurenseket még így is kényelme…

Link: Caterpillar Slim Work Light elemlámpa akkumulátoros, fekete-sárga
Kategória: Elemes LED lámpák » Igen, kapcsolóval ellátva » Chip On Board LED » Fekete-sárga
Cikkszám: CT1205
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 120 gramm

Asztali nézet megjelenítése