LED vészkijárat lámpa süllyeszthető, függesztődróttal (2W) hideg

14. / 30.

Termékleírás

Ár:
12 550 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
10 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

LED vészkijárat lámpa süllyeszthető, függesztődróttal (2W) hideg

Nagyítható képek

LED vészkijárat lámpa süllyeszthető, függesztődróttal (2W) hidegLED vészkijárat lámpa süllyeszthető, függesztődróttal (2W) hidegLED vészkijárat lámpa süllyeszthető, függesztődróttal (2W) hidegLED vészkijárat lámpa süllyeszthető, függesztődróttal (2W) hidegLED vészkijárat lámpa süllyeszthető, függesztődróttal (2W) hidegLED vészkijárat lámpa süllyeszthető, függesztődróttal (2W) hidegLED vészkijárat lámpa süllyeszthető, függesztődróttal (2W) hideg

Energiacimke

LED vészkijárat lámpa süllyeszthető, függesztődróttal (2W) hideg
GyártóV-TAC
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Teljesítmény 2 Watt
Foglalat Beépített LED
IP védelmi szint IP20
Akku / elem típusa 3.6 Volt, 900 mAh, Ni-Cd
Akku töltési ideje 24 - 36 óra
Akkus működés ideje 3 óra
Szélesség330 mm
Magasság65 mm
Hosszúság200 mm
Szín Fehér

LED vészkijárat lámpa

Hideg fehér fényű vészvilágító LED

Az akkumulátor első feltöltésének ideje 36 óra, ezt követően a következő feltöltéstől kezdve 24 órát vesz igénybe az akkumulátor feltöltődése. Vészvilágítás esetén az üzemidő hossza 3 óra. 16 ledes kialakítás.

Felszereléskor kérjük ellenőrizzék, hogy az akkumulátor csatlakoztatva van-e a panelhez, ugyanis az akku merülésének elkerülése érdekében szétcsatlakoztatott állapotban történik a szállítás.

Cserélhető táblás. A termékhez jár 3 darab menekülési útvonalat jelző tábla, valamint 1 üres tábla, amelyek könnyedén cserélhetőek.

  Jellemzők:
 • Süllyeszthető, függesztődrótos kivitel.
 • Élettartam: 20000 óra
 • Fényerő: egyenáram(AC) esetén 160 lumen, váltóáram(DC) esetén 140 lumen
 • Maximális látótávolság: 22 méter

LED vészkijárat lámpa süllyeszthető, függesztődróttal (2W) hideg

Menekülési utak és vészkijáratok

Részlet a 3/2002. (II. 8.) SzCsM-EüM - a munkahelyek munkavédelmi követelményeinek minimális szintjéről rendeletből, a vészvilágításra és vészkijáratra vonatkozóan:

 • 3. § (1) A menekülési utakat és a vészkijáratokat szabadon kell hagyni, azoknak a lehető legrövidebb úton a szabadba vagy valamely biztonságos területre kell vezetniük. A menekülési utakat és a vészkijáratokat úgy kell kialakítani, megjelölni, és olyan állapotban kell tartani, hogy azokon a munkavállalók gyorsan és biztonságosan el tudják hagyni a munkahelyeiket, illetve szükség esetén gyorsan kimenthetők legyenek.
 • (2) A vészkijáratok és a hozzájuk vezető útvonalak számát, méretét, illetve kialakításukat a munkahelyek igénybevételétől, felszereltségétől és méreteitől függően, az ott tartózkodó személyek legnagyobb létszámából kiindulva kell a vonatkozó jogszabályokban meghatározottak alapján megtervezni.
 • (3) Csak kifelé, a menekülés irányába nyitható vészkijáratok alkalmazhatók. A vészkijáratokat nem szabad úgy lezárni vagy rögzíteni, hogy azokat vészhelyzetben ne lehessen használni.
 • (4) Toló- vagy forgóajtó vészkijárat céljára nem alkalmazható.
 • (5) A vészkijárati útvonalakat és kijáratokat a vonatkozó jogszabályban meghatározott módon kell jelzésekkel ellátni.
 • (6) A vészkijárati ajtókat nem szabad kulcsra zárni. A vészkijárati útvonalakat és kijáratokat, valamint a hozzájuk vezető közlekedési útvonalakat és ajtókat szabadon kell hagyni, hogy azok bármikor akadálytalanul használhatók legyenek.
 • (7) A vészkijárati útvonalakat és ajtókat olyan vészvilágítással kell ellátni, amely áramkimaradás esetén is működőképes és a szükséges megvilágítást biztosítja.

LED megtakarítás kalkulátor - Tudja meg, mennyit spórolhat, ha led fényforrást használ! 

A LED fényforrás a hagyományos izzóhoz képest 80-90%-kal kevesebb energiát fogyaszt, a cserével tehát pénzt is megtakaríthat! A megtakarítás kalkulátor is csak a megspórolt áramon keresztül megtakarítható pénzösszeget mutatja, amellett, hogy sem a halogén fényforrás sem a LED fényforrás bekerülési költségét nem vesszük bele a számításokba.

A megtakarítás számláló felső táblázatában láthatja, hogy ez a LED lámpa milyen teljesítményű hagyományos izzó kiváltására alkalmas. A megtérülés kiszámításához meg kell adni a cserélni kívánt hagyományos izzók darabszámát, 1 kW villamosenergia árát és azt, hogy egy nap hány órát világítunk átlagban a fényforrásokkal.

Ezek alapján a kalkulátor kiszámítja, hogy kizárólag az áramfogyasztás csökkentésével 1 év alatt mennyi pénzt lehet megspórolni az alacsonyabb áramköltség révén, illetőleg hogy a megtakarított villamosenergia következtében milyen időtávon belül térül meg a megvásárolt LED lámpa ára.

Alapadatok és kiváltott fényforrás teljesítménye:

Fényforrás neve: LED vészkijárat lámpa süllyeszthető, függesztődróttal (2W) hideg
Fényforrás ára: 12 550 Ft
Teljesítmény: 2.0 Watt
Fényáram: 140 lm
Kiváltott fényforrás teljesítménye:

Felhasználói adatok:

db
Ft
óra
Megtérülési idő:
1 év alatt ennyivel kevesebbet fizet az áramért:

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés
Link: LED vészkijárat lámpa süllyeszthető, függesztődróttal (2W) hideg
Kategória: Jelzőfény, vészvilágítás » 3.6 Volt, 900 mAh, Ni-Cd » 24 - 36 óra » 3 óra » 230 Volt (50/60Hz) » Beépített LED » IP20 » Fehér » 2 Watt
Cikkszám: SKU 8200
Szállítási kategória: 1

Asztali nézet megjelenítése