GARDINIA - Fali konzol alumínium karnishoz, oldalfali (8 cm) fehér

5. / 50.

Termékleírás

Ár:
315 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Rendelésre

Szállítási idő:
10 munkanap

GARDINIA - Fali konzol alumínium karnishoz, oldalfali (8 cm) fehér

Nagyítható képek

GARDINIA - Fali konzol alumínium karnishoz, oldalfali (8 cm) fehérGARDINIA - Fali konzol alumínium karnishoz, oldalfali (8 cm) fehérGARDINIA - Fali konzol alumínium karnishoz, oldalfali (8 cm) fehér
GyártóGARDINIA
Alapanyag Fém
Termékcsalád Alu-Front előlapos karnis
Szín Fehér
Kiszerelés 1 db

A falikonzol szélessége ~2.5 cm, a faltól való elállása típustól függően 8 cm, 12 cm vagy 20 cm lehet (a terméknévben jelölve).

Az L alakú tartóelem az alumínium függönysínek és függönykarnisok oldalfalra történő szerelését teszi lehetővé. Strapabíró anyagból készül, fehér és pezsgő színben is elérhető.

Mely termékekhez használható az oldalfali tartó? A fali konzol az Alu-Front íves előlapos karnisokkal és a Slim-Line 1-2-3 soros keskeny sínekkel egyaránt kompatibilis. A tartókonzolon több előkészített furat is található.

- Fali konzol alumínium karnishoz, oldalfali (8 cm) fehér

Mikor praktikus az oldalfali tartó?A karnisok oldalfalra szerelésének többféle oka is lehet. Nem lehetséges a függönykarnis plafonra szerelése például álmennyezet vagy mennyezetfűtés esetén; túl nagy belmagasság esetén pedig sokan nem találják esztétikusnak a kialakított végeredményt. Az is előfordulhat, hogy valamilyen villanyáram vezeték, fűtéshez használt gáz- vagy vízcső, esetleg hőszigetelés képez akadályt a karnis mennyezetre szerelésénél - ilyenkor praktikusak az oldalfali konzolok, melyek segítségével a síneket könnyedén rögzíthetjük a falikonzol segítségével!

Oldalfali tartóra való szereléskor a sínek ugyanúgy viselkednek, mintha közvetlenül a mennyezetre lennének felfúrva, azaz a karnis teljes hosszát kihasználhatjuk és a tartókonzolok rögzítési pontjai alatt is elhúzhatjuk a függönyt.

Hány darab tartó szükséges egy függönysín felszereléséhez? Átlagosan 70-100 cm-ként javasolt 1 darab falitartó használata, de ha nehéz súlyú függöny felrakása van tervben, igény szerint javasolt növelni a felfogatási pontok számát.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés

Alumínium függönysín képek, ötletek

Kék horoszkópos függöny szürke függönysínenGipszkartonos mennyezet alig látható karnissalKarnis rejtett mennyezeti tartóval (a tartó alig látható, de pirossal bekarikáztam amennyi látható belőle)Karnis rejtett mennyezeti tartóvalSlim Line függönysínekTökéletesen bevált az X függönycsúszkaEgysoros függönysín X csúszkával
Link: GARDINIA - Fali konzol alumínium karnishoz, oldalfali (8 cm) fehér
Kategória: Alumínium függönysín » Fém » 1 db » Fehér » Alu-Front előlapos karnis » Kiegészítő
Cikkszám: P80W Tartókonzol 80 mm
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 10 gramm

Asztali nézet megjelenítése