ANRO 3D Ring-29 - gyűrűs faldekoráció 29 cm átmérővel

33. / 150.

Termékleírás

Ár:
475 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Rendelésre

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO 3D Ring-29 - gyűrűs faldekoráció 29 cm átmérővel

Nagyítható képek

ANRO 3D Ring-29 - gyűrűs faldekoráció 29 cm átmérővelANRO 3D Ring-29 - gyűrűs faldekoráció 29 cm átmérővelANRO 3D Ring-29 - gyűrűs faldekoráció 29 cm átmérővelANRO 3D Ring-29 - gyűrűs faldekoráció 29 cm átmérővelANRO 3D Ring-29 - gyűrűs faldekoráció 29 cm átmérővel
GyártóANRO
ANRO azonosító14336
Garancia idő2 év
Alapanyag XPS (zárt cellás polisztirol)
Termékcsalád XPS Falpanel
Stukkó kiállás30 mm
Átmérő290 mm
Belső átmérő160 mm
Kiszerelés 1 db
Szín Fehér

3D Ring - gyűrűs faldekoráció: polisztirolból készülő, szabályos kör alakú elem. Alkalmas a fal 3 dimenziós díszítésére, hiszen a 3 cm vastag gyűrűk teljesen kiemelkednek a sík falfelületből!

A beépítés során szikével vágható, szabható a polisztirol. Felragasztásához és festéséhez vízbázisú anyagok javasoltak. A festés segítségével is egyedivé tehetők a falra ragasztható kör formák! A körből kirakott faldekoráció elemei ugyanazzal a színnel is átfesthetőek, de különböző színű festék is használható a színesítéshez!

Darabonként vásárolható, így egyéni minták, formák is kirakhatóak a körlapokból. A körlapokat akár félbe is lehet vágni, így tovább variálva a falra kerülő dekorációt.

3D Ring-29 - gyűrűs faldekoráció 29 cm átmérővel

A kör alakú polisztirol gyűrűk a modern és retro stílusú otthonokba is beilleszkednek. Lakások, gyerekszobák, nappalik, szórakozóhelyek díszítéséhez is használható. Akár képkeret is készíthető belőle!

Figyelembe kell venni a polisztirol hab-anyagát, amely a fizikai behatásokkal szemben csekély mértékben ellenálló, így elsősorban dekorációra alkalmas pl. tévé mögötti falfelület díszítése.

Tipp! 1 négyzetméternyi felület díszítéséhez 9 darab körgyűrűre lehet szükség.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés

3D Falpanel, bőrpanel, fa panel képek, ötletek

Beltéri falburkolat: fali nikecell dekor vizes lazúrozva.A műbörös fali kockák már ki vannak készítve az asztalra, nemsoká ragasztjuk fel! :)Fából készült falpanel nappaliba, kandalló köré8045 Wallure faldekoráció kandallóhozMintha egy űrhajó belsejét építették volna ki a gyémánt-mintás falpanelekkel!Mediterrán hatású kőburkolat homlokzatonFranciaágy felett kényelmes a bőrpanel burkolat. Nem kell állandóan a falat festeni, ha elkoszolódna a fal!Ágy mögött puha felületet ad a bőrpanel, így ha leülünk az ágyra, akkor a falnak is neki tudunk dőlni.Hotel Bodrog Wellness, Sárospatak: felújított recepció led világításokkal és exklzív beltéri dekorációkkalHotel Bodrog -  Lobby mosdó egy négy csillagos szállodábanSzoba rejtett világítással és különböző fali dekorációkkal (nyomtatott kép, 3d fal, nagy tévé)Elkészült a szoba! Falpanelek, nyomtatott falikép, rejtett világítás, nagy tévé - minden megvan!3D falpanel nappaliban, led világítássalNappali háttérfal 3D panelekbőlEPS fali polc szett - feketére festveKocka és tégla alakú bőrpanelekSzínes bőr falpanelekBőrpanelek falra ragasztva
Link: ANRO 3D Ring-29 - gyűrűs faldekoráció 29 cm átmérővel
Kategória: 3D Falpanel, bőrpanel, fa panel » XPS (zárt cellás polisztirol) » 1 db » Fehér » XPS Falpanel
Cikkszám: 3D Ring-29
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 64 gramm

Asztali nézet megjelenítése