ANRO 3D Ring-50 - gyűrűs faldekoráció 50 cm átmérővel

10. / 28.

Termékleírás

Ár:
1 496 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
5-7 munkanap

ANRO 3D Ring-50 - gyűrűs faldekoráció 50 cm átmérővel

Nagyítható képek

ANRO 3D Ring-50 - gyűrűs faldekoráció 50 cm átmérővelANRO 3D Ring-50 - gyűrűs faldekoráció 50 cm átmérővelANRO 3D Ring-50 - gyűrűs faldekoráció 50 cm átmérővelANRO 3D Ring-50 - gyűrűs faldekoráció 50 cm átmérővelANRO 3D Ring-50 - gyűrűs faldekoráció 50 cm átmérővel
GyártóANRO
ANRO azonosító14335
Garancia idő2 év
Alapanyag XPS (zárt cellás polisztirol)
Stukkó kiállás30 mm
Átmérő500 mm
Belső átmérő300 mm
Kiszerelés 1 db
Szín Fehér
Termékcsalád Oldalfali dekoráció

3D Ring - gyűrűs faldekoráció: polisztirolból készülő, szabályos kör alakú elem. Alkalmas a fal 3 dimenziós díszítésére, hiszen a 3 cm vastag gyűrűk teljesen kiemelkednek a sík falfelületből!

A beépítés során szikével vágható, szabható a polisztirol. Felragasztásához és festéséhez vízbázisú anyagok javasoltak. A festés segítségével is egyedivé tehetők a falra ragasztható kör formák! A körből kirakott faldekoráció elemei ugyanazzal a színnel is átfesthetőek, de különböző színű festék is használható a színesítéshez!

Darabonként vásárolható, így egyéni minták, formák is kirakhatóak a körlapokból. A körlapokat akár félbe is lehet vágni, így tovább variálva a falra kerülő dekorációt.

3D Ring-50 - gyűrűs faldekoráció 50 cm átmérővel

A kör alakú polisztirol gyűrűk a modern és retro stílusú otthonokba is beilleszkednek. Lakások, gyerekszobák, nappalik, szórakozóhelyek díszítéséhez is használható. Akár képkeret is készíthető belőle!

Figyelembe kell venni a polisztirol hab-anyagát, amely a fizikai behatásokkal szemben csekély mértékben ellenálló, így elsősorban dekorációra alkalmas pl. tévé mögötti falfelület díszítése.

Tipp! 1 négyzetméternyi felület díszítéséhez 4 darab körgyűrűre lehet szükség.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Töltés

Szobor, mini stukkó képek, ötletek

EPS fali polc szett - feketére festveA kis herceg - fali dekoráció, melyben a bolygó polisztirol gömbből került megformázásraModern falipolc az előszobábanTürkizkék polc a gyerekszobábanFaldekoráció: nagyon ötletesen felragasztott fali polc!Fali polc sárga-zöld festéssel - élénk képzelőerővel csodákat lehet kihozni a hungarocell polcból!Gyerekszobában játékok tárolására is alkalmas a hungarocell polc szettFali polc belső led világítássalHálószoba fali polc - ötletes felrakás, kreatív festés - dekoráció és tároló egyben!Hálószoba fali polc - ötletes felrakás, kreatív festés - dekoráció és tároló egyben! Nappali hungarocell polcokkal, benne virággal és fotókkalKépkeretként is használható a falra ragasztott hungarocell polcKépet is keretezhet a szögletes polc elem.Lekerekített sarkú fali polc, pink, narancs és zöld színbenFali pol szett kreatívan felragasztvaFali polc színesre festveEsküvői emlékeket őriz a falra ragasztott polcrendszer5 részes fali polc polisztirolból a nappali fali díszeként
Link: ANRO 3D Ring-50 - gyűrűs faldekoráció 50 cm átmérővel
Kategória: Szobor, mini stukkó » XPS (zárt cellás polisztirol) » 1 db » Fehér » Oldalfali dekoráció
Cikkszám: 3D Ring-50
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 215 gramm

Asztali nézet megjelenítése