Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

Naturtex Tulipán pehelypaplan COLL (140x200 cm) - 800 g

79. / 84.
Naturtex Tulipán pehelypaplan COLL (140x200 cm) - 800 g
Naturtex Tulipán pehelypaplan COLL (140x200 cm) - 800 g Naturtex Tulipán pehelypaplan COLL (140x200 cm) - 800 g Naturtex Tulipán pehelypaplan COLL (140x200 cm) - 800 g
Ár:
69 998 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
10 munkanap

Részletes leírás

Extra meleg, puha és finom pehelypaplan egy személynek

A fehér libapehellyel töltött Tulipán paplan magas melegségi fokozatú termék, köszönhetően a pehely különleges hőszigetelő képességének. A téli időszakban, hűvös-fagyos évszakban és hideg időjárás esetén is jól használható a pehelydunyha, amely extra meleget biztosít az ágyban. Mindezek ellenére a paplan könnyű, akár egy felhővel takaróznánk!

A steppelt takaró klasszikus kazettás varrásmóddal készül. A kazettás kialakításnak köszönhetően "a pehelytöltet kamrákba van zárva", ezáltal elkerülhető, hogy a pelyhek elmozduljon a takaró különböző részeiből vagy hogy éppen egy helyen zsúfolódjon össze.

A Tulipán paplan fedőanyaga 100% pamut. Az angin sűrű szövése miatt garantált a toll- és pehelybiztosság, azaz nem fogja arcunkat megszúrni a töltet és nem is fog kibújni a töltet borítóanyagán. A fedőanyag sarkán Naturtex Royal sarokcímke található.

A NOMITE® antiallergén minősítés következtében a Tulipán pehelytermékek az allergiásoknak is megfelelők. A Nomite technológia garantálja, hogy a poratkák és azok ürüléke ne hatolhasson át a töltetet körülvevő anginon.

 

Magyar Termék Nagydíjas pehelypaplan

 

A 90%-ban minőségi libapehely töltőanyagú termékcsalád prémium kategóriát képvisel az ágyneműk között. Ezt a kiváló minőséget 2008-ban Magyar Termék Nagydíjjal jutalmazták, így a Naturtex Gyapjú és Tollfeldolgozó Kft. Tulipán fantázianevű garnitúrája országos hírnévre tett szert!

A Magyar Termék Nagydíj® olyan termékek és szolgáltatások körében van meghirdetve, amelyek a legszigorúbb minőségi követelményeknek, fogyasztóvédelmi és környezetvédelmi elvárásoknak is megfelelnek, ezáltal komoly elismerést tudhat magának a Tulipán garnitúra minden eleme.

 

Öko-Tex® Standard 100 követelményeinek megfelelő pehelypaplan

 

A Naturtex Tulipán pehelypaplan rendelkezik az Öko-Tex® védjeggyel. Az Öko-Tex® -„Bizalom a textíliában” címkével ellátott termékek a felhasználó számára jelzik, a hogy a textíliát egy nemzetközileg független szervezet ellenőrizte. A vizsgálat keretében tanúsítják, hogy adott textília nem tartalmaz káros anyagokat, például bőrt irritáló vegyszermaradványokat vagy egészségügyi szempontból kifogásolható anyagokat.

 

A Naturtex pehely titka

 

A libapehely hőszigetelő képessége kiváló, így az ezzel töltött paplanok könnyűek és melegek. A magyar toll és pehely nemzetközi piacokon is elismert és a Naturtex is kizárólag a legjobb alapanyagokat kívánja termékeiben felhasználni.

A toll és pehely tisztítása 32°C meleg, kristálytiszta termálvíz segítségével történik, mely garantálja a töltet maximális tisztaságát. A gyártási folyamat végén a modern víztisztítási rendszer biztosítja, hogy csaknem ivóvíz tisztaságú víz jut vissza a természetbe.

A Naturtex különleges termoolajos szárítási eljárást használ, amely 135°C-os hőmérsékleten működik, így a tollban és pehelyben található baktériumok és gombák 99%-a elpusztul. Az új és rövidebb szállítási folyamat a tollat rugalmasabbá teszi és a termék élettartama nő.

 

Tollal és/vagy pehellyel töltött ágyneműk

 

A hagyományos tolldunyhák és pehellyel töltött takarók puhasága, pufisága, süppedési képessége sokak emlékében él még. Éppen ezért modern korunk ellenére még mindig vannak, akik a tradicionális töltetű paplanokat és takarókat kedvelik. Ennek oka az lehet, hogy a pehely kifejezetten a melegítést szolgálja (a madarakat is ez tartja melegen). A pehely másik fontos tulajdonsága, hogy könnyen leadja a nedvességet így biztosítva szárazságot az alvás folyamán. A pehellyel töltött paplanok kiválóan körülveszik az ágyban lévő személyt, ezáltal jól be lehet burkolózni vele és élvezni az extra melegséget!

 

A tollal és/vagy a pehellyel töltött paplanok tisztán tartásához a vegytisztítás javasolt. A valódi libatollból, libapehelyből készült paplanok speciális módon tisztíthatóak, amelyekkel paplangyártók, tollfeldolgozók vagy vegytisztítók rendelkeznek. Házilagos mosás esetén a töltet tönkremehet, azáltal, hogy a toll/pehely összecsomósodik a víztől.

A használat során karbantartásként érdemes a pelyhes ágytermékeket naponta felrázni, felfrissíteni. Időnként meg is szellőztethetjük, arra azonban ügyelni kell, hogy nem szabad tűző napfényre kitenni, az ugyanis kiszáríthatja a töltetet, amely által törékeny lesz és veszít komfortosságából. A pehelypaplan és pehelypárna levegőztetése árnyékos-hűvös helyen javasolt.

Specifikációk

GyártóNaturtex
ANRO azonosító14314
Garancia idő1 év
Ágynemű típusaPaplan
Paplan méret140 x 200 cm
Töltet típusa100% libapehely
Töltet súlya800 g
Fedőanyag típusa100% pamut angin szatén paszpollal
Szín Fehér
MoshatóságLeírás szerint
CsomagolásNylon hordtáska
Ágynemű töltetToll és pehely

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Ágyneműk képek, ötletek

Szatén kispárna még a csomagolásában.Ez egy elég tömör, kemény párna.Naturtex Aloe Verás kispárna - ez bizony egy kemény párna, amely magasan tartja a fejet.Aloe Verás Naturtex - vettem egy új kispárnát, remélve, hogy jó lesz és kényelmesebben alszok!
Link: Naturtex Tulipán pehelypaplan COLL (140x200 cm) - 800 g
Kategória: Ágyneműk » Paplan » Toll és pehely » Nylon hordtáska » 100% pamut angin szatén paszpollal » Leírás szerint » 140 x 200 cm » Fehér » 800 g » 100% libapehely
Cikkszám: 5998306369462
Szállítási kategória: 1

Asztali nézet megjelenítése