Olcsó LED panel csupán 2990 Ft-ért!

Naturtex Venezia félpehely kispárna (40x50 cm) - 300 g

82. / 84.
Garancia: 1 év
Naturtex Venezia félpehely kispárna (40x50 cm) - 300 g
Naturtex Venezia félpehely kispárna (40x50 cm) - 300 g
Ár:
3 618 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
10 munkanap

Részletes leírás

Extra meleg, puha és finom pehelypárna egy személynek.

Az egészséges, nyugodt és pihentető alvást a különböző minőségű pehely töltetű paplanok és párnák is elősegítik.A Naturtex pehelypaplanok és párnák megfelelő melegséget és alvásklímát biztosítanak!

A párna töltelékeként felhasznált libapehely, a dunnalúdpehely után következő legértékesebb töltetanyag.

A libák fedőtollai alatt elhelyezkedő puha pelyhek finom "melegítőpárnát" alkotnak, megvédve ezzel a libákat a téli időszak zord hidegétől. Minél könnyebbek és duzzadóbbak a tollak/pelyhek, annál jobb a töltet. Minél magasabb a NATURTEX termékekben lévő töltet pehelyhányada, annál melegebbek, puhábbak, könnyebbek és értékesebbek a paplanok és párnák.

A Venezia félpehely párna kiemelkedően jó hőszigetelő és légáteresztő képességgel rendelkezik. Fedőanyaga 100% tollbiztos angin, mely nem engedi, hogy a pehely és toll áthatoljon rajta, így a töltőanyag - amely 50% fehér libapehely és 50% alternatív pehely -, a paplanban marad.

A különleges kék paszpol elegáns megjelenést kölcsönöz, így akár ajándéknak is kiváló választás lehet.

A Naturtex pehely titka

A libapehely hőszigetelő képessége kiváló, így az ezzel töltött paplanok könnyűek és melegek. A magyar toll és pehely nemzetközi piacokon is elismert és a Naturtex is kizárólag a legjobb alapanyagokat kívánja termékeiben felhasználni.

A toll és pehely tisztítása 32°C meleg, kristálytiszta termálvíz segítségével történik, mely garantálja a töltet maximális tisztaságát. A gyártási folyamat végén a modern víztisztítási rendszer biztosítja, hogy csaknem ivóvíz tisztaságú víz jut vissza a természetbe.

A Naturtex különleges termoolajos szárítási eljárást használ, amely 135°C-os hőmérsékleten működik, így a tollban és pehelyben található baktériumok és gombák 99%-a elpusztul. Az új és rövidebb szállítási folyamat a tollat rugalmasabbá teszi és a termék élettartama nő.

Tollal és/vagy pehellyel töltött ágyneműk

A hagyományos tolldunyhák és pehellyel töltött takarók puhasága, pufisága, süppedési képessége sokak emlékében él még. Éppen ezért modern korunk ellenére még mindig vannak, akik a tradicionális töltetű paplanokat és takarókat kedvelik. Ennek oka az lehet, hogy a pehely kifejezetten a melegítést szolgálja (a madarakat is ez tartja melegen). A pehely másik fontos tulajdonsága, hogy könnyen leadja a nedvességet így biztosítva szárazságot az alvás folyamán. A pehellyel töltött paplanok kiválóan körülveszik az ágyban lévő személyt, ezáltal jól be lehet burkolózni vele és élvezni az extra melegséget!

A tollal és/vagy a pehellyel töltött paplanok tisztán tartásához a vegytisztítás javasolt. A valódi libatollból, libapehelyből készült paplanok speciális módon tisztíthatóak, amelyekkel paplangyártók, tollfeldolgozók vagy vegytisztítók rendelkeznek. Házilagos mosás esetén a töltet tönkremehet, azáltal, hogy a toll/pehely összecsomósodik a víztől.

A használat során karbantartásként érdemes a pelyhes ágytermékeket naponta felrázni, felfrissíteni. Időnként meg is szellőztethetjük, arra azonban ügyelni kell, hogy nem szabad tűző napfényre kitenni, az ugyanis kiszáríthatja a töltetet, amely által törékeny lesz és veszít komfortosságából. A pehelypaplan és pehelypárna levegőztetése árnyékos-hűvös helyen javasolt.

Specifikációk

Szín Fehér
Ágynemű típusaPárna
Ágynemű töltetToll és pehely
Fedőanyag típusa100% pamut, tollbiztos angin
Töltet típusa50% fehér libapehely, 50% alternatív pehely
Töltet súlya300 g
Kispárna méret40 x 50 cm
MoshatóságLeírás szerint
CsomagolásNylon hordtáska
GyártóNaturtex
ANRO azonosító13999
Garancia idő1 év
Súly300 g

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Ezt a terméket még nem értékelték.

Ágyneműk képek, ötletek

Szatén kispárna még a csomagolásában.Ez egy elég tömör, kemény párna.Naturtex Aloe Verás kispárna - ez bizony egy kemény párna, amely magasan tartja a fejet.Aloe Verás Naturtex - vettem egy új kispárnát, remélve, hogy jó lesz és kényelmesebben alszok!
Link: Naturtex Venezia félpehely kispárna (40x50 cm) - 300 g
Kategória: Ágyneműk » Párna » Toll és pehely » Nylon hordtáska » 100% pamut, tollbiztos angin » 40 x 50 cm » Leírás szerint » Fehér » 300 g » 50% fehér libapehely, 50% alternatív pehely
Cikkszám: 5998306363385
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 300 gramm

Asztali nézet megjelenítése