50. / 164.
V-TAC

Fém csillár (E27), felfüggeszthető, lopótök forma, króm

Garancia: 5 év
E27
Króm - mattkróm
Króm - mattkróm
160 mm
Fém csillár (E27), felfüggeszthető, lopótök forma, króm
Fém csillár (E27), felfüggeszthető, lopótök forma, króm Fém csillár (E27), felfüggeszthető, lopótök forma, króm Fém csillár (E27), felfüggeszthető, lopótök forma, króm Fém csillár (E27), felfüggeszthető, lopótök forma, króm Fém csillár (E27), felfüggeszthető, lopótök forma, króm Fém csillár (E27), felfüggeszthető, lopótök forma, króm Fém csillár (E27), felfüggeszthető, lopótök forma, króm Fém csillár (E27), felfüggeszthető, lopótök forma, króm Fém csillár (E27), felfüggeszthető, lopótök forma, króm Fém csillár (E27), felfüggeszthető, lopótök forma, króm Fém csillár (E27), felfüggeszthető, lopótök forma, króm Fém csillár (E27), felfüggeszthető, lopótök forma, króm Lejátszás
Ár:
13 790 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Elfogyott

Szállítási idő:
Nem ismert

ANRO azonosító (PID): 13772

Műszaki jellemzők
Vásárlói képek

Részletes leírás

Izgalmas megjelenésű fém csillár, beljesében E27-es Edison foglalattal. Apró horpadások, kis méretű, kör alakú gödröcskék teszik különlegesebbé a fém lámpabúrát. Alakjánál fogva önmagában is látványos a fényesen csillogó fém csillár, azonban a felületi mintázat még exkluzívabbá és modernebbé teszi a lámpatest komplett megjelenését.

A gödrös felszínű, fém búrás csillárokba E27 foglalatot szereltek, ebbe legfeljebb 60 Wattos hagyományos izzó helyezhető. A fényforrás nem tartozék, azt webáruházunk energiatakarékos LED lámpa kínálatából is választhat. Mivel a búra nem átlátszó anyagú, ezáltal egy egyszerűbb megjelenésű fényforrással is megfelelő világítási élmény teremthető meg.

A fém csillár búrájának alakja haranghoz és lopótökhöz is hasonlítható. A lámpatest kívül króm színű, belül pedig zománc-szerű fehér anyaggal van bevonva. A búra külseje fényes színű, ugyanakkor az ujjlenyomat alig látható rajta.

A búra 27 cm magas, legszélesebb pontján 16 cm széles, az alsó nyílás némileg szűkebb, annak átmérője már csak 14.5 cm - mégis szinte a legtöbb típusú és méretű izzóval kompatibilis! Legfeljebb 14 cm hosszú E27 égőt javaslunk bele.

A függesztővezeték ezüst színű, átlátszó műanyaggal van bevonva, hossza 95 cm. A mennyezeti tárcsa szintén fényes króm színű, átmérője 10 cm, magassága 2.5 cm.

A függesztett lámpatestek elsősorban a nagy belmagasságú terekben terjedtek el, de a rövidíthető függesztőzsinórnak köszönhetően az átlagos belmagasságú szobákban is felszerelhető. A függőlámpákat legtöbbször asztalok, pultok, konyhaszigetek feletti világításként alkalmazzák. Felfüggeszthető önmagában egy asztal felé, de akár több lámpatest is felszerelhető egy sorban.

Kiváló ár-érték arányú függeszték, melyre a gyártó 5 év garanciát vállal!

  • Fényforrást nem tartalmaz, azt külön kell hozzá megrendelni!
  • Hagyományos 230V-os elektromos hálózatokhoz.
  • Földeléssel ellátva.
  • Csak beltéri használatra (IP20 védelem).
  • CE, RoHs engedélyekkel ellátva, veszélyes anyagot nem tartalmaz.
Adattáblázat
ANRO azonosító13772
Búra kivitele Fém
Búra színe Króm - mattkróm
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Foglalat E27
Foglalatok száma1 darab
Garancia idő5 év
GyártóV-TAC (SKU 3707)
IP védelmi szint IP20
Méret: átmérő (mm)160 mm
Méret: magasság (mm)270 mm
Súly880 g
Szállítási díj1 690 Ft
Tartószerkezet anyaga Fém
Tartószerkezet színe Króm - mattkróm
TípusCsillár (függeszték)
Vezeték hossza (cm) 100 cm
Videó
Lámpa-mánia Vintage módra!

Lámpa-mánia Vintage módra!

Utoljára frissítve: 2020. május 21.

A világítás szépségét sokszor hangsúlyoztuk már, mégis sokan vannak, akik szeretnének a minimalizmus erdejében elrejtőzni és alig észrevehető lámpákat felszereltetni otthonukban, nekik tökéletesek a rejtett LED panelek és a beépíthető spotlámpák. Az emberek egy másik csoportja azonban kifejezette…
Képmustra: konyhasziget világítása függő lámpákkal

Képmustra: konyhasziget világítása függő lámpákkal

Utoljára frissítve: 2020. április 01.

A konyhaszigetek egyik legáltalánosabb világítási formája a függesztett lámpa. Hogy miért? Nagyon jól néz ki, kiválóan lehet vele díszíteni a teret, ráadásul a lelógatott lámpa kifejezetten a pultra veti a fényt, amellyel kielégítő látási viszonyokat lehet megvalósítani. Az üveg függő lámpák nagyon …

Csillár - fém búrás értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 1
100.0% 1
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Fém csillár (E27), felfüggeszthető, lopótök forma, króm
Kategória: Csillár - fém búrás » Fém » Króm - mattkróm » 230 Volt (50/60Hz) » E27 » IP20 » Fém » Króm - mattkróm » Csillár (függeszték)
Cikkszám: SKU 3707
Termékcsalád azonosító: VT-8180
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 880 gramm
19 év szakmai tapasztalat
797.400+ elégedett vásárló
460.700+ raktáron lévő termék
206.700+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése