Kifutó termékek 20-50% kedvezménnyel!

ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DP02) közelségérzékelős kapcsoló

3. / 134.
Garancia: 2 év
12-24 Volt DC
5 Amper
LED fényerőszabályzó
ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DP02) közelségérzékelős kapcsoló
ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DP02) közelségérzékelős kapcsoló ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DP02) közelségérzékelős kapcsoló ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DP02) közelségérzékelős kapcsoló ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DP02) közelségérzékelős kapcsoló ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DP02) közelségérzékelős kapcsoló Lejátszás Lejátszás
Ár:
3 290 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 2 év

Készlet információ:
99 darab raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

Részletes leírás

Kompakt méretű LED vezérlő elektronika, mellyel a csatlakoztatott kis feszültségű ledes termékek ki-, bekapcsolására nyílik lehetőség. A rendkívül kis méret lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen világítási megoldásra alkalmazzuk, ahol a vezérelni kívánt fényforrások teljesítményfelvétele nem haladja meg az 5 Ampert.

Funkciók:

A LED vezérlőn lévő nyomógombbal négy különböző működési mód érhető el. A programozáshoz nyomjuk meg a gombot, a visszajelző LED villanásainak számából tudjuk, hogy melyik programon van a vezérlő. A következő működési módok állnak rendelkezésre:

  • Legyintésre be-, majd kikapcsol a csatlakoztatott LED szalag
  • Az érzékelő előtt tatva a kezünket elkezdődik a fényerőszabályzás, addig nő vagy csökken a fényerő, amíg ott tartjuk.
  • Legyintésre az előző programban beállított fényerőre lesz a maximum, újbóli legyintésre kikapcsol.
  • Legyintésre bekapcsol a LED szalag, majd ha ott tartjuk a kezünket úgy 75%, 50%, 25% fényerőre szabályoz, majd kikapcsol

A ki-, és bekapcsolás átmenetes, kb. 1.5 másodperc a ciklus ideje.

Programozás:

  • A programozó gomb rövid megnyomása után a visszajelző LED felvillanásainak száma jelzi, hogy melyik programon vagyunk.
  • A programozó gomb 3 mp-es megnyomása után a LED vezérlő a következő programra lép.

A LED vezérlő beépítése, használata:

A DP02 közelségérzékelős LED vezérlőt jellemzően alumínium LED profilok burájába szokták beépíteni. A profilon nem kell furatot készíteni, a LED vezérlő "átlát" a burán. Az érzékelés távolsága: 5 cm.

A LED vezérlő alu profilba építése után helyezzük fel a burát és ellenőrizzük a működést. Ha nem érzékeli a kézmozdulatot, úgy szakítsuk meg a feszültséget, majd újból adjuk vissza, úgy, hogy a bura a vezérlő előtt legyen. Ekkor a LED vezérlő újrakalibrálja magát és már a burán keresztül is működni fog.

Memória nélküli vezérlő. A bemeneti feszültség megszűnése után a vezérlő alaphelyzetbe áll, nem jegyzi meg az utoljára beállított fényerőt!

Figyelem! Elektronikai alkatrész, melynek forrasztási pontjai elektromos szigeteléssel nincsenek ellátva. Beépítés során ügyeljenek a megfelelő szigetelésről, ugyanis helytelen beépítés miatti meghibásodás (pl. zárlat) esetén a garancia nem érvényes! A kisfeszültségű működés miatt érintésvédelmileg nem veszélyes, ennek ellenére beépítését csak szakember végezze!

Specifikációk

TípusLED fényerőszabályzó
Feszültség 12-24 Volt DC
Áramerősség 5 Amper
Teljesítmény 60 Watt
Csatornák száma 1 csatornás
BemenetVezeték
KimenetVezeték
Vezérlés módja Impulzus szélesség moduláció (PWM)
Távirányítás Nincs
Mobiltelefonos applikációNincs. Önálló működés.
Beépített kapcsoló Közelségérzékelős kapcsoló
Szín Fehér
IP védelmi szint IP00
Szélesség44 mm
Hosszúság11 mm
Vastagság4 mm
Vezeték hossza 5 cm
GyártóANRO LED
ANRO azonosító13735
Garancia idő2 év
Súly6 g

Videó

Kapcsolódó cikkek

LED világítás

LED világítás

2019. július 12.

A LED világításnál nem létezik napjainkban modernebb technológia. Hosszú élettartam, energiatakarékos működés, alacsony hőtermelés jellemzi, mely ipari és lakossági világítások terén is nagy előny. A LED világításnak számtalan megjelenési formája van, kezdve az egyszerű LED izzótól a modern LED szal…

Vásárlói képek

Hangulatvilágítás oldalfalra szerelt led profil+ led szalag párosítással

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 101
75.2% 76
22.8% 23
2.0% 2
0.0% 0
0.0% 0

LED szalag vezérlők képek, ötletek

Ékszerüzlet váltotatható fehér fényű LED szalagos vitrin világítássalÉkszeres vitrin LED szalagokkalÉkszerüzlet vitrinje LED szalagos világítássalÉkszerbolt LED világítássalVitrinvilágítás beépített LED profil és LED szalag segítségévelVitrin világítás ékszer üzletbenAlumínium ruhaállvány beépített LED világítással, kirakatdekorációként. Világító csíkok: alu profilos kirakatvilágítás Alumínium LED profilból épített világító állvány hideg fehér led szalaggalKikapcsolt állapotban is világít a beépített vezérlő visszajelzője, hogy tudjuk hol kell megnyomniProfilba beépített LED vezérlő működésének tesztje, még felszerelés előttEgy nagy nappaliban sok lámpára és fényre van szükség, ha szeretnénk jól látni. Nappali világítás és tévé háttérfal világítás gipszkarton előtétfalba szerelt led szalaggalSzögletes alakú falon kívüli spotlámpák fekete színben a modern dizájn jegyébenKészülőben a hálószoba: LED világítás süllyesztve, felületre szerelve és függesztve isKonyhapult világítás érintős kapcsolóval fényerő állítási lehetőséggelKozmetika hangulatvilágítással: tükör mögötti és díszléces rejtett világítás színváltós szalaggalKozmatika - tükörvilágítás, a tükör mögé van a led rejtve, konnektorból kapja az áramot
Link: ANRO LED Beépíthető LED vezérlő (DP02) közelségérzékelős kapcsoló
Kategória: LED szalag vezérlők » 5 Amper » Közelségérzékelős kapcsoló » Vezeték » 1 csatornás » 12-24 Volt DC » IP00 » Vezeték » Nincs. Önálló működés. » Fehér » Nincs » LED fényerőszabályzó » Impulzus szélesség moduláció (PWM)
Cikkszám: DP02
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 6 gramm
P: D-03-02

Asztali nézet megjelenítése