Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

Alu-LED Aluminium profil eloxált (APT-20) világító parketta szegély opál

54. / 279.
Alu-LED Aluminium profil eloxált (APT-20) világító parketta szegély opál
Alu-LED Aluminium profil eloxált (APT-20) világító parketta szegély opál Alu-LED Aluminium profil eloxált (APT-20) világító parketta szegély opál Alu-LED Aluminium profil eloxált (APT-20) világító parketta szegély opál Alu-LED Aluminium profil eloxált (APT-20) világító parketta szegély opál Alu-LED Aluminium profil eloxált (APT-20) világító parketta szegély opál Alu-LED Aluminium profil eloxált (APT-20) világító parketta szegély opál Alu-LED Aluminium profil eloxált (APT-20) világító parketta szegély opál
Ár:
5 590 Ft
méter

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 3 év

Készlet információ:
22 méter raktáron

Szállítási idő:
1 munkanap

Részletes leírás

APT-20 alumínium LED profil világító parketta szegély léc.

Az új padlószegély profillal lehetővé válik a hagyományos fa padlószegélyek, parkettaszegélyek kiváltása. A profil alumíniumból készül, így messzemenőkig ellenáll a fizikai behatásoknak, nem sérül, könnyen tisztítható. A profilba bármilyen LED szalag beépíthető, a lezárásról egy opál bura gondoskodik, mely felkapcsolt állapotban homogén vonalfényt biztosít, lekapcsolt állapotban pedig eltakarja a LED szalagokat.

A világítós padlószegély léchez kínálunk külső és belső sarokelemet is, melyek belső kialakítása olyan, hogy azon keresztül a LED szalagok elvezethetőek, nem kell minden egyes saroknál vágni és vezetékkel toldani a LED szalagokat. Az ajtónyílások mellé, ahol a parkettaszegély nem folytatódik tovább a szintén külön megvásárolható végzáró elemmel lehet lezárni a profilt.

  • Az alumínium profilok és a hozzájuk tartozó bura 2 méteres szálhosszban készülnek, így a legkisebb rendelési egység 2 méter.
  • Tökéletes, eloxált felületvédelem az alumínium profil külső és belső oldalán is!
  • Exkluzív megjelenést biztosít, lakásának, bútorainak, üzletének!

Professzionális alumínium profil család LED szalaghoz: ALP!

Bár az ALP alu profil széria ára kicsit magasnak tűnhet a többi forgalomban lévő alumínium profilhoz képest, azonban ez egy kiváló minőségű, nagyobb kivitelezésekre is alkalmas profil család. Az olcsóbb profilok jellemzően méretben, anyagvastagságban és felületvédelmi kezelésükben is elmaradnak ettől a családtól. az ALP széria előnyei:

  • 2 méteres szálhossz - kevesebb toldással kivitelezhetőek nagyobb méretű világítások is
  • Eloxált felületvédelem: mely megvédi a profilt a későbbi mattulástól, illetve sokkal elegánsabb megjelenést biztosít, mint a hagyományos, fényes (natúr felületű) profilok.
  • Masszív kivitel: a nagyobb falvastagság könnyebben kezelhetővé, kevésbé sérülékennyé teszi a profilokat, illetve nagyobb a hőelnyelő képessége, mint a papírvékony profiloknak.
  • Utólag is felhelyezhető bura: a bura az alapprofil felcsavarozása után felülről bepattintható, ellenben néhány olcsó alu profillal, ahol csak a profil végéről szerelhető a bura.
  • Nagy belső méret: az ALP sorozatban biztonsággal elfér az összes piacon lévő egy soros LED szalag: a 8 mm-es, a 10 mm-es, sőt még a 12 mm-es szélességű LED szalagok is, akár kültéri, akár beltéri kivitelről legyen szó.
  • Egyenként csomagolva: minden alumínium profil egyenként, műanyag zacskóba csomagolva kerül forgalomba, védve ezáltal a sérülésektől, karcolásoktól. Sőt, az átlátszó burák külön fóliást védelmet kaptak!

Specifikációk

GyártóAlu-LED
ANRO azonosító13730
Garancia idő3 év
Súly453 g
Alapanyag Alumínium
Magasság40 mm
Szélesség23 mm
Ragasztási felület szélessége11 mm
Szín Ezüst
FelületkezelésEloxált
Szálhossz 200 cm
Bura kivitele Opál
TípusAlu LED profil

Kapcsolódó cikkek

Világítós alu szegélyléc padlóhoz, parkettához

Világítós alu szegélyléc padlóhoz, parkettához

2 vélemény, értékelés

2016. augusztus 31.

A paketta és egyéb padlóburkolatok lezárására a szokásos padlószegélyek mellett már világítós padlószegély lécet is kínálunk. Az új alumínium szegélyléc masszív kivitelű, a fizikai behatásoknak jól ellenáll. A LED szalagokat a profilok belsejébe lehet beépíteni, a lezárásról egy opál bura gondoskodi…

Utolsó vélemény, értékelés:

Tisztelt Lang Gábor! A ledes szegélyléc alumíniumból készült, így minden alumíniumra alkalmas festékkel festhető. Üdvözlettel: Tályai Gábor Tovább »

Tályai Gábor - 2016.09.12. 08:10

Vásárlói képek

Parkettaszegélybe beépített LED szalag - közlekedőfény éjszakára

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 45
82.2% 37
17.8% 8
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0

Alumínium LED profil képek, ötletek

Konyhapult led világításAlu 029 LED profil belógatva, folyosó világításhozPlafonba süllyesztett LED profil általános beltéri világításhoz (recessed-3)Tárgyaló egyedi led függesztékkel 052 ledprofilbólVíz gáz szerelvény üzlet modern led világítássalLED panel víz- gáz- szerelvényboltbanLed panel mennyezeti lámpa bolt belső világításáhozMennyezetre szerelt led panelek egyedi alu tartóvalLED panel világítás épületgépészeti boltbanKiskerekes cukrászda megújulva dizájnos belső térrel és modern led világításokkal.Ledes design csillár a hajdúböszörményi Kerekes cukrászdában, dekoratív világításhoz.ALP-017 ledes profilok X alakban elhelyezve a mennyezeten, dizájn világításhoz.ALP-017 rejtett led profil helye a gipszkartonbanLED panel mennyezetre szerelése házilag hajlított alu profilbólU rögzítő alu lapos rúdból barkács módszerrel hajlítva: a tápegység és a vezeték is elférnek felül, a panel úgyis takarja.20x3 mm alu laposvasból házilag hajlított olcsó rögzítő LED panel falra-mennyezetre szereléséhezAlu lapos profil házilag U alakúvá hajtogatva. Festhető is. LED panel felszereléséhez.Zebra roló, sötét soroskő burkolat, hidegfehér LED fények modern konyhaszekrénnyel
Link: Alu-LED Aluminium profil eloxált (APT-20) világító parketta szegély opál
Kategória: Alumínium LED profil » Alumínium » Opál » Eloxált » Ezüst » Alu LED profil
Cikkszám: APT-20 alu profile - opal
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 453 gramm
P: M-05-01

Asztali nézet megjelenítése