70. / 78.
Gardinia

Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (mokka) 40x175 cm

Garancia: 2 év
Mokka
40 cm
175 cm
Alumínium
Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (mokka) 40x175 cm
Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (mokka) 40x175 cm Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (mokka) 40x175 cm Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (mokka) 40x175 cm Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (mokka) 40x175 cm Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (mokka) 40x175 cm Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (mokka) 40x175 cm Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (mokka) 40x175 cm Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (mokka) 40x175 cm Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (mokka) 40x175 cm Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (mokka) 40x175 cm Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (mokka) 40x175 cm Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (mokka) 40x175 cm Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (mokka) 40x175 cm Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (mokka) 40x175 cm Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (mokka) 40x175 cm
Ár:
5 990 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Készlet információ:
Külső raktárról

Szállítási idő:
15 munkanap

ANRO azonosító (PID): 13612

Műszaki jellemzők
Kapcsolódó termékek
Vásárlói képek

Részletes leírás

Gardinia Venetian blind - kiváló minőségű, német, alumínium lamellás reluxa

Állítható lamellás alumínium reluxa, acél felső és alsó sínnel. Az alumínium lamellák szélessége 25 mm az elegáns megjelenés érdekében. A reluxán található zsinórok és szalagok színe megegyezik a reluxa színével, azaz a fehér reluxán a kezelőszerkezet is fehér, a fekete reluxán pedig fekete.

A Gardinia alumínium reluxák kezelőszerkezete minden esetben a jobb oldalon helyezkedik el!

Alumínium reluxák használata

Az alumínium reluxák a szokásos módon használhatóak:

  • az emelés és a leengedés zsinórral történik
  • a tetszőlegesen megemelt reluxát a zsinór jobbra húzásával fixálhatjuk
  • a fix magasságot a zsinór balra húzásával oldhatjuk
  • a lamellák elforgatását pedig a műanyagból készült üvegpálca forgatásával végezhetjük

Színtartó - UV álló reluxák

Mivel a lamellák alumíniumból készülnek, az alsó és felső sínek pedig acélból, így biztosak lehetünk benne, hogy a Gardinia reluxák hosszú ideig megőrzik eredeti színüket, hiszen egyáltalán nem érinti őket a műanyag lamellás reluxák fakulása, sárgulása.

Az anyagában színezett lamellák és a festett acélszerkezet a fizikai behatásoknak is jól ellenáll, ám tisztításkor ügyeljünk, hogy a lamellákat ne gyűrjük meg, mert a lamella megtörése maradandó esztétikai hibát okozhat!

Alumínium reluxák szerelési módjai - méretválasztás

Alumínium rozetták szerelési módjai

Méretek: az alumínium reluxák megadott méretei a maximum méreteket jelentik. Tehát a magassági méret kiválasztásánál mindössze arra kell ügyelni, hogy a reluxa legalább olyan magas legyen mint a takarandó felület. A reluxánál alacsonyabb méretű nyílás nem probléma, ebben az esetben nem kell teljesen leengedni. Az alsó és felső sínek szélessége megegyezik a lamellák szélességével.

A Gardinia alumínium reluxákat többféleképpen is használhatjuk árnyékolásra, vagy belátáskorlátozónak:

  1. Ablak elé, a falra szerelve: Ebben az esetben a méret kiválasztásakor arra figyeljünk, hogy mind szélességben, mind magasságban nagyobb legyen a reluxa néhány centiméterrel, mint a nyílás. A tartókonzolt ebben az esetben a falra kell felfúrni.
  2. Ablakkeretre szerelve: itt a reluxa mérete legyen néhány centiméterrel nagyobb, mint az üvegfelület mérete, arra viszont ügyeljünk, hogy az esetleges ablak vagy ajtókilincshez hozzáférjünk, a reluxa ne érjen bele, ne takarja a kilincseket. A tartókonzolt ebben az esetben az ablakkeretre kell felcsavarozni.
  3. Üvegfelület takarására: ebben az esetben kell a legpontosabban kiválasztani a megfelelő méretet. A gyártók még szabvány ablakméretek mellett is más-más méretű üvegfelületet és keretméreteket használnak, így ezt a felhasználási módot a legnehezebb összehozni. A legjobb persze, ha a reluxa szélessége pontosan akkora mint az üvegfelület szélessége, de ha oldalanként 1-1.5 cm-el kisebb a reluxa, akkor az még nem von le sokat az árnyékolóképességéből. A tartókonzolt ebben az esetben vagy az üvegfelületre kell ragasztani, vagy az ablaküveg szegőlécének vízszintes felületére felcsavarozni.

Komplett csomag, mindent tartalmaz!

A Gardinia alumínium reluxák a működéshez és felszereléshez szükséges minden alkatrészt tartalmaznak! A komplett csomagban a reluxák összeszerelve találhatóak meg, mindösszesen a tartókonzolokat kell a nyílászárókra vagy a falra rögzíteni, illetve a lamellák forgatásához egy műanyag üvegpálcát kell a helyére pattintani.

Az alumínium lamellás reluxák előnyei:

  • Kiváló árnyékoló hatás, tökéletes takarás betekintés ellen.
  • 100% színtartósság, fakulás mentes.
  • A különböző színek színfelár nélkül rendelhetőek, a szerelék színe megegyezik a lamella színével.
  • Nagyon egyszerűen felszerelhető, szakértelmet nem igényel.
  • Hosszú élettartalom.
  • Nedves helyen is használható, mivel nem vesz fel nedvességet, nem penészedik.
Adattáblázat
Alapanyag Alumínium
ANRO azonosító13612
Garancia idő2 év
GyártóGardinia (6280)
Méret: magasság (cm)175 cm
Méret: szélesség (cm)40 cm
Súly616 g
Szállítási díj1 690 Ft
Szín Mokka
Termékcsalád Alumínium lamellás reluxa
Kapcsolódó cikkek
Kánikula idejére - tippek, mivel tarthatunk kellemes hőmérsékletet lakásunkban gazdaságosan

Kánikula idejére - tippek, mivel tarthatunk kellemes hőmérsékletet lakásunkban gazdaságosan

Utoljára frissítve: 2022. július 04.

A nyár beköszöntével egyre égetőbb problémát jelent, hogyan tartsunk elviselhető hőmérsékletet otthonunkban. Persze manapság, a légkondicionálók világában ez lehet akár egy gombnyomás és még otthon se kell hozzá tartózkodnunk feltétlenül. Ebben a cikkükben viszont egyéb energiatakarékos megoldásokat…
Alumínium reluxa felszerelés

Alumínium reluxa felszerelés

Utoljára frissítve: 2016. július 12.

A tökéletes megoldás függöny helyett! Áruházunkban újra elérhetőek a fix méretre gyártott, alumínium lamellás reluxák komplett csomagban! A csomag tartalmazza a felszereléshez és működtetéshez szükséges összes alkatrészt. Nagy méretválasztékban és 10 különböző színben rendelhető!
Napvédelem reluxával - Gardinia alu lamellás árnyékolók

Napvédelem reluxával - Gardinia alu lamellás árnyékolók

Utoljára frissítve: 2020. április 02.

Ha árnyékolásra gondolunk sokaknak csak a mennyezetről lógó függöny jut az eszébe! Pedig ma már sokkal egyszerűbb és akár ablakonként egyedileg szabályozható árnyékolók is léteznek, mint például a Gardinia alumínium lamellás reluxák. Könnyen kezelhető, tartós, több színben és méretben is kapható, mi…

Alumínium reluxa értékelések, vélemények

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 2
100.0% 2
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Link: Alumínium reluxa, 25 mm-es lamellával (mokka) 40x175 cm
Kategória: Alumínium reluxa » Alumínium » Mokka » Alumínium lamellás reluxa
Cikkszám: 6280
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 616 gramm
19 év szakmai tapasztalat
797.300+ elégedett vásárló
460.600+ raktáron lévő termék
206.700+ nagyfelbontású termékfotó
Bizalommal vásárolhat

Jogszabályoknak megfelelő, ISO minősített, megbízható webáruház!

Karbonsemlegesség 2023-ra! Ország Boltja 2021 - minőségi díj II. helyezett Árukereső.hu Opten "A" minősítés - stabil, kiegyensúlyozott gazdálkodású cég Itt biztonságosan vásárolhat! - Net-Jog által ellenőrízve ISO 9001:2009 - elkötelezettség a minőség mellett

SimplePay - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron

A termék a kosárba került! Kosár

Asztali nézet megjelenítése