TotalGreen Liam 2100 - jobbra-balra nyíl tábla, két oldalas (csak tábla)

29. / 30.

Termékleírás

Ár:
2 233 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Rendelésre

Szállítási idő:
3 munkanap

TotalGreen Liam 2100 - jobbra-balra nyíl tábla, két oldalas (csak tábla)

Nagyítható képek

TotalGreen Liam 2100 - jobbra-balra nyíl tábla, két oldalas (csak tábla)TotalGreen Liam 2100 - jobbra-balra nyíl tábla, két oldalas (csak tábla)
GyártóTotalGreen
IP védelmi szint IP65
Szélesség250 mm
Magasság125 mm
Hosszúság3 mm

LIAM 2100 - cserélhető táblás vészvilágító egységhez műanyag tábla. Csak tábla, a Liam 2100 vészvilágító lámpatestet külön kell megvásárolni!

Liam 2100 - jobbra-balra nyíl tábla, két oldalas (csak tábla)

Menekülési utak és vészkijáratok

Részlet a 3/2002. (II. 8.) SzCsM-EüM - a munkahelyek munkavédelmi követelményeinek minimális szintjéről rendeletből, a vészvilágításra és vészkijáratra vonatkozóan:

  • 3. § (1) A menekülési utakat és a vészkijáratokat szabadon kell hagyni, azoknak a lehető legrövidebb úton a szabadba vagy valamely biztonságos területre kell vezetniük. A menekülési utakat és a vészkijáratokat úgy kell kialakítani, megjelölni, és olyan állapotban kell tartani, hogy azokon a munkavállalók gyorsan és biztonságosan el tudják hagyni a munkahelyeiket, illetve szükség esetén gyorsan kimenthetők legyenek.
  • (2) A vészkijáratok és a hozzájuk vezető útvonalak számát, méretét, illetve kialakításukat a munkahelyek igénybevételétől, felszereltségétől és méreteitől függően, az ott tartózkodó személyek legnagyobb létszámából kiindulva kell a vonatkozó jogszabályokban meghatározottak alapján megtervezni.
  • (3) Csak kifelé, a menekülés irányába nyitható vészkijáratok alkalmazhatók. A vészkijáratokat nem szabad úgy lezárni vagy rögzíteni, hogy azokat vészhelyzetben ne lehessen használni.
  • (4) Toló- vagy forgóajtó vészkijárat céljára nem alkalmazható.
  • (5) A vészkijárati útvonalakat és kijáratokat a vonatkozó jogszabályban meghatározott módon kell jelzésekkel ellátni.
  • (6) A vészkijárati ajtókat nem szabad kulcsra zárni. A vészkijárati útvonalakat és kijáratokat, valamint a hozzájuk vezető közlekedési útvonalakat és ajtókat szabadon kell hagyni, hogy azok bármikor akadálytalanul használhatók legyenek.
  • (7) A vészkijárati útvonalakat és ajtókat olyan vészvilágítással kell ellátni, amely áramkimaradás esetén is működőképes és a szükséges megvilágítást biztosítja.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés
Link: TotalGreen Liam 2100 - jobbra-balra nyíl tábla, két oldalas (csak tábla)
Kategória: Jelzőfény, vészvilágítás » IP65
Cikkszám: TG-4104.3001-0803.00218
Szállítási kategória: 1
Tömeg: 140 gramm

Asztali nézet megjelenítése