TotalGreen Fénycsöves (2x8 Watt) vészvilágító lámpa dugvillával EXIT

1. / 33.

Termékleírás

Ár:
8 320 Ft
darab

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák!

Garancia: 1 év

Készlet információ:
Rendelésre

Szállítási idő:
3 munkanap

TotalGreen Fénycsöves (2x8 Watt) vészvilágító lámpa dugvillával EXIT

Nagyítható képek

TotalGreen Fénycsöves (2x8 Watt) vészvilágító lámpa dugvillával EXITTotalGreen Fénycsöves (2x8 Watt) vészvilágító lámpa dugvillával EXITTotalGreen Fénycsöves (2x8 Watt) vészvilágító lámpa dugvillával EXITTotalGreen Fénycsöves (2x8 Watt) vészvilágító lámpa dugvillával EXITTotalGreen Fénycsöves (2x8 Watt) vészvilágító lámpa dugvillával EXITTotalGreen Fénycsöves (2x8 Watt) vészvilágító lámpa dugvillával EXIT

Energiacimke

TotalGreen Fénycsöves (2x8 Watt) vészvilágító lámpa dugvillával EXIT
GyártóTotalGreen
Feszültség 230 Volt (50/60Hz)
Teljesítmény 16 Watt
Foglalat T5
IP védelmi szint IP40
Akku / elem típusa 6 Volt, 2.8 Ah
Akku töltési ideje 16 - 20 óra
Akkus működés ideje 2.5 - 5 óra
Szélesség368 mm
Magasság89 mm
Hosszúság85 mm
Szín Fehér-szürke

T8 fénycsővel szerelt kijárat jelző vészvilágító tábla. Az akkuk a ledeket 2.5-5 óráig képesek üzemeltetni áramszünet, illetve vészhelyzet esetén.

IP40-es kivitel, nedves, párás helyiségekbe is alkalmas. Töltés közben is világít! 1 db öntapadós EXIT feliratot tartalmaz a csomag!

A vészvilágító alkalmas 1 és 2 fénycsöves világításra is, ez a módválasztó gombbal beállítható. Működési módok: 1 fénycsöves, kikapcsolva, 2 fénycsöves. Egyedülálló módon dugvillás betáplálással is rendelkezik, így kifejezetten alkalmas ideiglenes helyszínek vészkijáratának jelzésére (pl. sátrak, ideiglenesen telepített, szezonális építmények.)

 • Automata világítás.
 • Túlterhelés védelem.
 • Rövidzár védelem.
 • Feszültség visszajelző.
 • Töltés visszajelző.
 • Tesztgomb.

Fénycsöves (2x8 Watt) vészvilágító lámpa dugvillával EXIT

Menekülési utak és vészkijáratok

Részlet a 3/2002. (II. 8.) SzCsM-EüM - a munkahelyek munkavédelmi követelményeinek minimális szintjéről rendeletből, a vészvilágításra és vészkijáratra vonatkozóan:

 • 3. § (1) A menekülési utakat és a vészkijáratokat szabadon kell hagyni, azoknak a lehető legrövidebb úton a szabadba vagy valamely biztonságos területre kell vezetniük. A menekülési utakat és a vészkijáratokat úgy kell kialakítani, megjelölni, és olyan állapotban kell tartani, hogy azokon a munkavállalók gyorsan és biztonságosan el tudják hagyni a munkahelyeiket, illetve szükség esetén gyorsan kimenthetők legyenek.
 • (2) A vészkijáratok és a hozzájuk vezető útvonalak számát, méretét, illetve kialakításukat a munkahelyek igénybevételétől, felszereltségétől és méreteitől függően, az ott tartózkodó személyek legnagyobb létszámából kiindulva kell a vonatkozó jogszabályokban meghatározottak alapján megtervezni.
 • (3) Csak kifelé, a menekülés irányába nyitható vészkijáratok alkalmazhatók. A vészkijáratokat nem szabad úgy lezárni vagy rögzíteni, hogy azokat vészhelyzetben ne lehessen használni.
 • (4) Toló- vagy forgóajtó vészkijárat céljára nem alkalmazható.
 • (5) A vészkijárati útvonalakat és kijáratokat a vonatkozó jogszabályban meghatározott módon kell jelzésekkel ellátni.
 • (6) A vészkijárati ajtókat nem szabad kulcsra zárni. A vészkijárati útvonalakat és kijáratokat, valamint a hozzájuk vezető közlekedési útvonalakat és ajtókat szabadon kell hagyni, hogy azok bármikor akadálytalanul használhatók legyenek.
 • (7) A vészkijárati útvonalakat és ajtókat olyan vészvilágítással kell ellátni, amely áramkimaradás esetén is működőképes és a szükséges megvilágítást biztosítja.

Vásárlói értékelések

Az Ön értékelése: Az értékeléshez bejelentkezés szükséges!

Értékelések % 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
0.0% 0
Töltés
Link: TotalGreen Fénycsöves (2x8 Watt) vészvilágító lámpa dugvillával EXIT
Kategória: Jelzőfény, vészvilágítás » 6 Volt, 2.8 Ah » 16 - 20 óra » 2.5 - 5 óra » 230 Volt (50/60Hz) » T5 » IP40 » Fehér-szürke » 16 Watt
Cikkszám: TG-4105.09208-0803.00008
Szállítási kategória: 2
Tömeg: 1145 gramm

Asztali nézet megjelenítése